レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er lige prÊcis hvad jeg altid har manglet til at fjerne ukrudt mellem mine flise- jeg har bandet ukrudtet langt vÊk i over 16 Ã¥r og endelig har jeg kÞbt den maskine som kan klare det hele 🌱 Kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fint grej, og et godt produkt hÃ¥ber jeg har skrevet nok nu, for fÊrre ord siger det samme som en hel historie men det fÃ¥r i denne gang, for jeg hÃ¥ber ar jeres firma vil gÞre mindre i lange taler sÊtni... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具店
  2. 金物類付属品店
  3. 造園甚品店

圓該䌁業による蚘述

DKTrimmer er en dansk e-handelsvirksomhed med adresse i Vejen, som sÊlger vÊrktÞj, maskiner og tilbehÞr. Alle kan kÞbe hos os, og som kunde nyder du godt af: Billige priser – mÃ¥ske Danmarks billigste Gratis fragt – ved kÞb fra 499,- DKK God kvalitet - mÃ¥ske Danmarks bedste Hurtig levering – 1-2 leveringsdage Dansk kundeservice - bÃ¥de i telefon og pÃ¥ mail Mission og vision DKTrimmer strÊber efter at levere produkter i god kvalitet til markedet bedste priser med en kort leveringstid og Danmarks bedste kundeservice. Det gÞr vi ved at fjerne fordyrende mellemled ved at kÞbe direkte fra producenten og sÊlge direkte til forbrugeren. Alle fordyrende mellemled i forsyningskÊden er skÃ¥ret fra, hvilket ogsÃ¥ gÞr os agile overfor vores kunders forslag og Þnsker. I modsÊtning til mange andre webshops har vi eget lager i Vejen, hvorfor vi altid kan garantere hurtig levering (1-2 leveringsdage). Hos DKTrimmer gÃ¥r vi meget op i god, dansk og personlig service. Giv os gerne en Êrlig anmeldelse pÃ¥ Trustpilet

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

757件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

En åbenbart god Dansk leverandÞr

Alt lev. som aftalt, hvorfor så ikke 5 stjerner, man kan altid blive bedre.

2026幎4月10日

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med både produkter og service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 🙏

Fint grej

Fint grej, og et godt produkt håber jeg har skrevet nok nu, for fÊrre ord siger det samme som en hel historie men det får i denne gang, for jeg håber ar jeres firma vil gÞre mindre i lange taler sÊtninger og ellers lade vÊre om min mening med mindre i er i tvivl om produktet.

2026幎4月9日

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering - udstyret virker fint og virker ikke mindst solidt. Dejligt at mÊrke.

Elendig maskine

Elendig maskine, bÞrsterne bliver slidt alt for hurtig, og resultatet er ikke godt.
Min endte sine dage på genbrugspladsen

2025幎4月15日

Hej

Tusind tak for din anmeldelse – og vi er virkelig kede af at hÞre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker, at vores produkter skal leve op til.

Vi forstår godt din frustration, isÊr når resultatet ikke lever op til forventningerne, og når bÞrsterne bliver slidt så hurtigt. Det skal naturligvis fungere bedre end det, du beskriver.

Der kan i nogle tilfÊlde vÊre forskel på slid afhÊngigt af underlag, brug og hvilken type bÞrste der anvendes, men uanset hvad burde du have fået en langt bedre oplevelse end den, du har haft.

Vi vil meget gerne kigge nÊrmere pÃ¥ din sag og finde en lÞsning til dig – enten i form af vejledning, ombytning eller en anden lÞsning, som giver mening.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@dktrimmer.dk
med lidt flere oplysninger om din brug, så vi kan hjÊlpe dig bedst muligt.

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på oplevelsen 🙏

DKTrimmer kundeservice

Fin service uden problemer.

Uden problemer fik jeg en ny mÞlle til brÊndeovnen.
Da den fÞrste blev defekt.

Super

En virkelig god oplevelse. Jeg skulle have noget efterfÞlgende og ringede til DKTrimmer og fik en rigtig fin rådgivning

2026幎4月6日

Team DKTrimmer

Halv pris i forhold til de originale

Halv pris i forhold til de originale RIOBI fugebÞrste og hurtig levering.

Mega go service

Mega go service
Bare man skriver og sender billede så er der ikke noget bÞvl.

2026幎3月30日

Team DKTrimmer

Angående brÊndeovnsblÊsere. Fair forretning hvor produkter fra underleverandÞr. Ikke helt svarer til det de vil sÊlge

Okay hurtigt levering. En dobbelt blÊser til brÊndeovn. Hvor at kun den ene kÞrer. 2 stk. Til rÞgrÞr virker stort set ikke mere.
Efter god tlf. Samtale har vi fundet en god lÞsning. De to til rÞgrÞr får jeg tilsendt 2 nye af uden beregning. Den dobbelte får jeg refunderet pengene på.
Kan bekrÊfte at det er et Êrligt firma at handle ved.

Mvh. Torben Svejstrup

2026幎1月15日

Hej Torben

Tusind tak for din besked – og fÞrst og fremmest vil vi gerne sige mange gange undskyld for din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere, og vi forstÃ¥r fuldt ud din frustration, hvis du har modtaget noget, der ikke lever op til forventningerne.

Hos DKTrimmer går vi meget op i, at vores kunder får produkter i god kvalitet og en positiv oplevelse hele vejen igennem, så det gÞr os oprigtigt kede af det at hÞre, når det ikke er tilfÊldet.

Jeg kan dog desvÊrre ikke se, at vi har modtaget en mail fra dig omkring dette endnu. Vi vil meget gerne have mulighed for at kigge nÊrmere pÃ¥ sagen, sÃ¥ vi kan finde en god og hurtig lÞsning for dig – hvad enten det er en ombytning, nye varer eller noget helt tredje, der giver mening i din situation.

Hvis du vil vÊre så venlig at sende os en mail på info@dktrimmer.dk
med lidt flere detaljer (og meget gerne billeder, hvis det er muligt), så vil vi tage hånd om sagen med det samme og sÞrge for, at du bliver hjulpet bedst muligt.

Endnu en gang beklager vi mange gange for ulejligheden, og vi håber, at vi hurtigt kan få rettet op på oplevelsen for dig.

DKTrimmer

service

service og hurtigt levering

2026幎3月20日

Team DKTrimmer

Det er lige prÊcis hvad jeg altid har

Kan kun anbefale alle som er trÊt af ukrudt mellem fliserne af kÞbe dk trimmeren 💪🏌😍

2026幎3月23日

Sublim kundeservice

Fik nogle produkter som ikke helt passede men pyt for nÃ¥r man har en kundeservice som er let tilgÊngelig og som hÃ¥ndterer spÞrgsmÃ¥l og klager som Hans ved DK trimmer har gjort, sÃ¥ er det en smal sag. Hold op jeg er imponeret. ENDELIG et firma der yder 1 klasses kundeservice 👍👍👍

2026幎3月19日

God kundeservice

God kundeservice, og hurtig levering.

2026幎3月12日

Hurtig

Super hurtigbetjening havde dagen efter

2026幎3月15日

Virker som forventet

En smart lille varmemÞlle med magnetisme, sÊtter sig fast på skorstenen med det samme. - Nem at montere og aftage/flytte.

2026幎3月2日

Team DKTrimmer

Bestilling og levering gik nemt

Bestilling og levering gik nemt. Har ikke prÞvet produkter endnu.

2026幎2月10日

Hurtig levering 👍

Hurtig levering 👍. God pris. Varen fungerer perfekt 👍

2026幎2月26日

God webside 👍

Jeg er godt tilfreds gik god hjÊlp fra kundeservice da varen var en smule beskadiget under transport formoder vi sÃ¥ jeg kan kun pÃ¥ det varmeste anbefale denne webside. Gode priser og hurtig levering. 1000 tak for hjÊlpen og handlen. Ønsker alle en rigtig dejlig dag mange hilsner Flemming 🙋‍♂

2026幎3月5日

100 % tilfreds.

100 % tilfreds.

2026幎2月24日

Hurtig ekspedition og levering

Bestilt onsdag kl. ca. 9, afleveret i pakkeshop 24 timer senere, det var dejligt

2026幎2月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。