Jeg har haft min Suzuki Grand Vitara til diverse reparationer hos DM Autoteknik â blandt andet rustarbejde pÃ¥ bagskÊrmene. Jeg spurgte vÊrkstedet til rÃ¥ds om, hvorvidt den efterfÞlgende skull... ãã£ãšèŠã
Tusind tak for jeres hjÊlp og service. Vi stod overfor en lille bilferie i DK og 2 dage fÞr satte bilen ud. Jeg kontaktede DM Autoteknik og fortalte dem om vores SOS-situation. En time efter var b... ãã£ãšèŠã
Min Yaris Verso er lige blevet serviceret og synet hos DM, som sÊdvanlig udfÞrt til min fulde tilfredshed. Jeg vil til enhver tid, anbefale Morten og hans team til alle. 2 gange 5 stjerner herfra.
Fik lavet Kobling, Tandrem og lidt blandet... en solid regning. Blev ringet op inden de gik igang, aftalte fast pris (ca. 25% billigere end Audi), og selvom der blev nogle ekstra timers arbejde... h... ãã£ãšèŠã
Rustne bagskÊrme
Jeg spurgte vÊrkstedet til rÃ¥ds om, hvorvidt den efterfÞlgende skulle til en autolakerer, eller om der fandtes en nemmere og billigere lÞsning, da det trods alt er en Êldre bil. Morten foreslog, at man kunne montere de nye skÊrme og lave en malerreparation direkte pÃ¥ vÊrkstedet â det var, hvad han selv ville have gjort.
Vi valgte at give det et forsÞg, da bilens lak generelt ikke stÃ¥r sÊrligt pÊnt. Resultatet blev dog langt over forventning! Malerarbejdet er virkelig flot â man kan slet ikke se, at der er lavet en reparation, og skÊrmene fremstÃ¥r som nye.
KÊmpe ros herfra â bÃ¥de for god og Êrlig vejledning samt for det flotte hÃ¥ndvÊrk fra mekanikerne.
Det er endnu en god grund til, at vi bruger DM Autoteknik som vores faste vÊrksted.
Fantastisk!!
2 gange 5 stjerner herfra.
Fantastisk oplevelse hos DM
Jeg har vÊret forbi DM et par gange efterhånden, og hver gang har det vÊret en fornÞjelse. De har godt styr på tingene, og vil uden tvivl vÊre dem, som jeg vÊlger i fremtiden når der er problemer med bilen.
Altid en fornÞjelse âïž
Jeg har nu vÊret på DM nogle gange.
Bliver altid mÞdt med et smil, der bliver lyttet og forstået hver gang!
Så kommer det vigtigste, jeg er altid på farten igen uden problemer.
Smukt arbejde!
Byens bedste vÊrksted
Byens bedste vÊrksted. Overholder aftaler, og hjÊlper ogsÃ¥ med akutte ting, selv nÃ¥r de er ophÊngt. ð herfra
Super trovÊrdig og meget glad for denâŠ
Super trovÊrdig og meget glad for den service jeg fik lavet. Jeg vil fremover trygt aflevere min bil til dm autoteknik.
SeriÞs behandling
SeriÞs behandling, altid godt stykke arbejde. Meget rimelig med prisen
Fik serviceret min bil september 2023
Fik serviceret min bil september 2023. Var helt tilfreds med dette.
Da jeg hentede min bil fik jeg tilbudt udskiftning af bÊrearme, 8719 kr, den hÞjre var defekt. Men bilen var synet om foråret, så jeg undlod reparationen. Den er nu igen synet uden anmÊrkninger og det blev prÊciseret, at der ikke var et my slinger noget sted.
SpÞrgsmål: var mekanikeren udygtig eller har man forsÞgt at bilde mig ind, at en overflÞdig reparation var nÞdvendig?
Axel Bomholt
Rigtig god service
Rigtig god service. Hurtig tilmelding og den oplyste pris og tid blev overholdt til punkt og prikke. Min Touran er så god som ny. Bedste anbefaling fra mig.
En lille skade pÃ¥ kofanger repareretâŠ
En lille skade på kofanger repareret hurtigt med flot arbejde og fÊrdig fÞr den aftalte tid
Hurtig service.
Fantastisk service. Midt i et salg af vores bil, var vi blevet ramt af en anden bil på en parkeringsplads. 2 dÞgn tog det at få udbedret skaden: rep. af skrammer, malet og udskift af forlygteglas. Eksemplarisk service. 5 stjerner!
Tusind tak for jeres hjÊlp og service.
Tusind tak for jeres hjÊlp og service.
Vi stod overfor en lille bilferie i DK og 2 dage fÞr satte bilen ud.
Jeg kontaktede DM Autoteknik og fortalte dem om vores SOS-situation. En time efter var bilen transporteret til vÊrkstedet â 15 min efter var problemet lokaliseret og 4 timer efter var problemet lÞst. Endda til en meget fornuftig pris. Det er da superservice. Herfra 5 store stjerner med pil opad.
NB! Dejligt at opleve et vÊrksted, som emmer af trovÊrdighed.
Mvh. Niels
DM Autoteknik fiksede vores leasede bilâŠ
DM Autoteknik fiksede vores leasede bil meget flot. Dybe ridser i plasticen på bagsiden af forsÊde og skader på tekstil på forsÊde. Til en billig penge og med stor venlighed.
Har brugt DM Autoteknik i 10+ Ã¥r og harâŠ
Har brugt DM Autoteknik i 10+ år og har altid fået god service af imÞdekommende medarbejdere. Har min varmeste anbefaling.
VIRKELIG VIRKELIG god service og megetâŠ
VIRKELIG VIRKELIG god service og meget flot stykke arbejde. Kan kun anbefale andre at bruge DM Autoteknik.
ðð»ðð»ðð»ðð»
Service i top!
Service i top. Altid personlig og kompetent behandling. Hurtige til at ordne bilen, kun gode anbefalinger herfra!
Supe godt vÊrksted til en god pris her bliver du ikke snydt
Super vÊrksted hade min firmabil til services super tilfreds kommer helt sikkert igen
God arbejde!
DM Autoteknik er et vÊrksted man harâŠ
DM Autoteknik er et vÊrksted man har lyst til at komme til igen og igen.
De ansatte udfÞrer deres arbejde professionelt, og servicen er helt i top.
Man får en Êrlig og reel behandling og altid med et smil på lÊben.
Vi vil på det varmeste anbefale DM Autoteknik og kan kun give vÊrkstedet topkarakterer!
Med venlig hilsen
Jens fra KÞge & Merete