dnd Fireprotect レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

De perfecte brandmelders

De perfecte brandmelders voor onze woning. Zeker de optie van de onderlinge koppeling van de melders is aan te bevelen. De installatie is prima te doen.

2022幎7月17日

dnd Fireprotect からの回答

Hartelijk dank voor uw review wat fijn dat u tevreden bent over onze producten.

5぀星のうち4の評䟡

Goed product

Goed product, snelle service, en bij vragen netjes antwoord gehad.

2022幎7月15日

dnd Fireprotect からの回答

wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service

5぀星のうち5の評䟡

Goede service snelle leveting en betrouwbare producten

2022幎7月15日

dnd Fireprotect からの回答

Wat fijn dat u tevreden bent over onze service en producten.

Alles zeer snel geleverd

Alles zeer snel geleverd, er was geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij, maar is netjes opgelost

2022幎7月14日

Beste Guus

wat fijn dat u tevreden bent over onze service. wij waderen u als klant.

Team D&D Fire-protect

Rookmelders gekocht

Rookmelders gekocht, zeer eenvoudig te installeren.
Geweldige service.

2022幎7月12日

dnd Fireprotect からの回答

hartelijk dank voor uw review wat fijn dat u tevreden bent over onze service

5぀星のうち4の評䟡

Correcte verzending

De verzending was keurig op tijd en correct uitgevoerd.

2022幎7月10日

dnd Fireprotect からの回答

Bedankt voor uw review wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service. Goed product.

2022幎7月10日

Beste Gerrie

wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en producten.

met vriendelijke groet

goed

goed, levering zo als overeen gekomen was bij bestellen, niets mis mee

2022幎7月9日

dnd Fireprotect からの回答

bedankt voor uw review. dit stellen wij zeer op prijs.

Super snelle levering

Na een goede informatie voorziening een snelle levering van een mooi afgewerkte rookmelder die razend snel gemonteerd kon worden en te koppelen met de andere rookmelders.

2022幎7月7日

Beste Johan,

hartelijk dank voor uw review. wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en producten

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Makkelijke te installeren.

Helemaal top

dnd Fireprotect からの回答

bedankt voor uw review wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven.

Draadloos koppelbare rookmelders

Ik heb 4 draadloos koppelbare rookmelders gekocht. Alles netjes ontvangen en het zag er keurig uit. Ik had een klein probleem dat tijdens de test niet alle melders afgingen. De mail die ik gestuurd had werd snel beantwoord en het probleem, dat aan mij lag, was snel opgelost.

dnd Fireprotect からの回答

Hartelijk dank voor uw review.
wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service de klant staat voorop.

met vriendelijke groet

D&D&D Fire-protect

Goed verpakt

Goed verpakt, vlot geleverd.

dnd Fireprotect からの回答

Hartelijk dank voor uw review.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。