Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... ãã£ãšèŠã
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mooi product en heel simpel te activeren en te koppelen. Of de batterijen inderdaad tien jaar meegaan kan ik over 10 jaar pas vertellen.
Of ze goed werken hoop ik nooit te hoeven ervarenâŠ.. maar is wel een veilig gevoel dat ze op elke verdieping hangen en met elkaar communiceren.

dnd Fireprotect ããã®åç
3x rookmelders besteld. Na bestelling goed geïnformeerd over status & voortgang en levering prima verlopen.
Oude rookmelders 1-op-1 vervangen door deze nieuwe en werken prima (bedraad gekoppeld).
Had wel de hoop (want degelijk Nederlands bedrijf) dat ook de rookmelders Nederlands fabrikaat zouden zijn maar helaas 'made in China'.

dnd Fireprotect ããã®åç
Brandpreventiebox besteld. Snelle levering, goede prijs en een degelijk product dat makkelijk op te hangen en koppelen was. Jammer dat ik achteraf één rookmelder te weinig had besteld. Had ik de verzendkosten mee kunnen besparen.
Mooi product.
was ff stoeien met het koppelen maar dit is uiteindelijk gelukt.
Maar een Nederlandse handleiding is geen overbodige luxe.

Snel antwoord op vragen.
Snelle levering.
Koppeling melders eenvoudig.
Hoop ze nooit te hoeven horen (wel tijdens het testen uiteraard).
Snel antwoord op vragen, handleiding koppelbare melders zou iets duidelijker kunnen, maar wel gelukt.

dnd Fireprotect ããã®åç
Hele goede service. 1 rookmelder werkte niet (batterij waarschijnlijk leeg)en meteen 2 nieuwe opgestuurd gekregen. Heel netjes geregeld.

dnd Fireprotect ããã®åç
De bestelling is vlot geleverd en na een vraag kreeg ik gelijk een reactie.

dnd Fireprotect ããã®åç
Makkelijk te installeren, wel met magneet er extra bij gekocht.
Onderling koppelen simpel.

dnd Fireprotect ããã®åç
Goede Nederlandstalige handleiding melders zijn gemakkelijk te koppelen

Nette en goede levering.
En ( helaas een probleem gehad met een unit).
Maar dat is op een erg goede en nette manier opgelost.
Kunnen veel bedrijven wat van leren Q
Zeer tevreden met het product en het na
leveren van de montage materiaal.

Prima product,goede gebruiks aanwijzing
Zijn geplaatst in onze vakantiewoning t,Hulzen Recreatie woning Achterhoek Winterswijk.
Voor een stukje veiligheid van onze gasten.
Snelle levering. Geen oude productie datum, zodat de batterij inderdaad bijna 10 jaar meegaat

dnd Fireprotect ããã®åç
Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handleiding.
De plaatsing en koppelen van de rookmelders ging makkelijk en dat konden we controleren door middel van de test functie.
En verder zal de toekomst het uitwijzen.

dnd Fireprotect ããã®åç
Mooie en betrouwbare rook en hitte melders, koppelbaar en met 10 jaar lithium batterij.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã