䌁業情報

1. 家財道具凊分サヌビス

圓該䌁業による蚘述

DÞdsbo SydsjÊlland kÞber og rydder dÞdsboer på hele SjÊlland, MÞn, Lolland og Falster. Vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud på opgaven, og vi er som oftest i stand til at rykke ud med kort varsel. Kontakt os gerne allerede i dag, for en uforpligtende snak om mulighederne, når du står med et dÞdsbo du Þnsker et tilbud på.

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

20件のレビュヌ

Virksomheden returnerer ikke opkald

Virksomheden returnerer ikke opkald, på trods af gentagne beskeder til telefonsvarer. Ville helst give 0 stjerner, hvilket jo desvÊrre ikke er muligt (TRUSTPILOT; GIV OS SNART DENNE MULIGHED)!!!

I er forsÞgt kontaktet d. 10. august kl. 09:52 og igen d. 15. august kl. 09:24. Begge gange er der lagt besked på Jeres telefonsvarer!

2023幎8月10日
DÞdsbo SydsjÊlland ロゎ

DÞdsbo SydsjÊlland からの回答

Hej Birger,
Jeg ved ikke hvornår du har forsÞgt at kontakte os telefonisk. Vi har desvÊrre oplevet problemer med vores omstilling her efter sommerferien. Det beklager jeg, men det har vÊret ude af vores hÊnder - og mest Êrgerligt for os, da vi er gået glip af både kunder og omsÊtning af den grund.
Mvh
Peter Holmstrand

I skal holde jer langt vÊk fra dette

I skal holde jer langt vÊk fra dette firma som ejes af Peter Holmstrand. Jeg har brugt firmaet og er ved en fejl kommet til at betale regningen på 5.000,- kr. 2 gange. Jeg har gjort opmÊrksom på dette, og Peter Holmstrand har igen og igen lovet at betale 5.000,- kr. tilbage til Advokatgården i SorÞ. Der sker ikke noget. Han lover det igen og igen at belÞbet nok skal blive betalt, men igen sker der ikke noget. Lad vÊre med at bruge firmaet

2023幎3月22日

Ingen tilbagemelding

Lavede en aftale med Peter, han kom om fredagen og kÞbte noget sÞlvtÞj, og vi lavede en aftale om, at han ville rydde resten u/b.
Vi skulle tage de effekter, vi ville have, og så skulle jeg kontakte ham efter weekenden for at aftale nÊrmere ift. tid og adgang. Jeg ringede og lagde besked både mandag og tirsdag. Onsdag ringede jeg igen. Jeg kom aldrig igennem, så jeg måtte finde en anden lÞsning. Fair nok hvis han fortrÞd tilbuddet, men så giv dog en melding.

2022幎6月27日

UNDGÅ Êrgrelsen - hold dig vÊk fra ham her

Besigtigelse var egentlig fin, gav godt og empatisk indtryk, og der blev aftalt en pris og tidspunkt for rydningen. Men da aftalen sÃ¥ skulle udfÞres fik vi en sms sent om aftenen, at bÃ¥de han og makker var testet coronapositive, og siden var de ikke til at komme i kontakt med. Sjovt nok have den konkulega jeg sÃ¥ mÃ¥tte ringe til, set ham kÞre rundt i byen samme aften... Heldigvis havde vi ikke betalt noget eller udleveret nÞgler. UNDGÅ ham, han er ikke til at stole pÃ¥.

5. maj 2022.
Og nu har jeg så modtaget svar... Det Êndrer ikke ved, at der blev aftalt opfÞlgende kontakt, og at der aldrig kom en lyd fra dig/du ikke var til at få fat i - ikke en gang et kort svar på SMS - min oplevelse var, at det her gad du sgu ikke, da det kom til stykket, og så er det bare så trÊls at blive brÊndt aftenen fÞr, når man har en benhård deadline.

LÊg mÊrke til hvor mange DÅRLIGE anmeldelser der er!

Jeg fastholder min anmeldelse.

2022幎1月13日
DÞdsbo SydsjÊlland ロゎ

DÞdsbo SydsjÊlland からの回答

KÊre Anders,
Det er korrekt at både min makker og jeg blev ramt af corona dengang tilbage i januar, og det er også rigtigt at vi lige i de dage ikke svarede telefonen. Sygdom kan ramme alle.
At min kollega skulle have set mig kÞre rundt i byen samme aften kan jeg dog med 100% sikkerhed sige ikke er korrekt. Hvad motivet må vÊre for at komme med sådan et postulat skal jeg lade vÊre usagt, men det er i hvert fald ikke sandt.
Jeg beklager den dårlige oplevelse du har haft som fÞlge af vores sygdom, men er glad for at du fik lÞst opgaven på anden vis.
Mvh
Peter

Mine varmeste anbefalinger!

Jeg kontaktede virksomheden i starten af september, for at få et tilbud på rydning af mine forÊldres hus.

De mÞdte to behagelige mennesker op, og gennemgik huset fra ende til anden. Efter endt gennemgang gav de en pris, som var klart den bedste blandt de tre tilbud jeg fik.

Vi aftalt at DÞdsbo SydsjÊlland skulle rydde huset, garagen og haven, samt stå for rengÞringen efterfÞlgende.

Jeg må bare sige at opgaven blev lÞst til UG. Har denne virksomhed tidligere haft problemer med at leve op til sine forpligtelser, må jeg konstatere at det ikke lÊngere er tilfÊldet.

Arbejdet blev afsluttet en uge fÞr aftalt tid, og betalingen faldt inden opgaven blev påbegyndt.

Jeg lovede at skrive en give mine bedste anbefalinger, og det er hermed gjort.

Virksomheden får mine varmeste anbefalinger, og skulle jeg nogensinde stå i en lignende situation igen, vil jeg ikke tÞve med at ringe til Peter.

Bedste hilsner
John og Anne

2021幎10月18日
自発的なレビュヌ

Ikke til at stole på!!!!

Havde en aftale om at DÞdsbo SydsjÊlland skulle rydde min mors lille 2 vÊrelses lejlighed mod et belÞb. Aftale de skulle komme kl 9:30 om morgenen. Dagen inden var de nÊsten umulige at få fat på. Da jeg endelig kom igennem telefonisk, virkede de nÊsten fornÊrmede og uforstående. Bad om at få tilsendt billeder hvorefter de ville ringe tilbage. Det gjorde det så ikke. ForsÞgte selv at ringe flere gange, sende sms men ingen respons. Måtte sent på aftenen helt akut finde et andet firma. Meget uproffesionelt og direkte svinsk. De vidste at jeg var rejst 290 km kun for at dÞdsboet skulle ryddes men var helt og aldeles ligeglade. Vil ALDRIG anbefale dette firma til noget som helst.

2020幎11月19日

Jeg er meget tilfreds

DÞdsbo SydsjÊlland ryddede det sidste i min tantes bo og der er intet jeg kan sÊtte en finger på. De kom tre mand til tiden slm aftalt og klarede det på en dag.de tog også rullegardiner og lamper med selvom vi havde aftalt at de skulle blive i fÞrste omgang. Meget flot arbejde

2020幎8月19日

Fremragende service!

Jeg fik hjÊlp af DÞdsbo SydsjÊlland til at rydde min fars dÞdsbo i Ringsted, og jeg har svÊrt ved at genkende kommentarerne herunder. Jeg har sidenhen fundet ud af at de skyldes uheldige omstÊndigheder omkring en medarbejder, som ikke lÊngere er til stede.
Den service jeg fik var bedre end forventet - arbejdet blev leveret til tiden, og de gjorde hvad der blev lovet og mere til. Derfor kan jeg herfra kun sende mine aller varmeste anbefalinger, med en stor tak for et fremragende samarbejde. Alt godt fremover.

2020幎8月5日

Uacceptabelt og uprofessionelt

Fik besigtiget dÞdsbo af medarbejder fra firmaet og fik en skriftlig aftale om tÞmningen. Aftalen blev aflyst 10 min fÞr aftalte tid pÃ¥ SMS med oplysning om at der ville blive meldt tilbage senere pÃ¥ dagen om nyt tidspunkt for tÞmning. Der er nu gÃ¥et 1uge og jeg har INTET HØRT.
Dybt uprofessionelt og uacceptabelt at sÊtte folk i en sådan situation, sÊrligt når det gÊlder et dÞdsbo. Jeg måtte ud akut og finde et nyt firma!!!
Forstår ikke at man kan drive et firma med den opfÞrsel.

2020幎7月8日

DÞdsbo SydsjÊlland OK

Vi lavede en aftale med DÞdsbo SydsjÊlland. Jeg checkede Trustpilot umiddelbart vores mÞde som ikke så positivt ud ! Men mÞdet med Stefan Laursen og Mette Holmstrand gav et godt indtryk og vi fik også en god forklaring hvorfor andre havde haft en dårlig oplevelse. Det var et specielt problem med en involveret. Vi fik en fornuftig pris for rydning af min mors hus, og der var pÊnt ryddet både i hus og i udhus. OK herfra.

2020幎6月30日
自発的なレビュヌ

En stÞrre plattenslager skal man lede

En stÞrre plattenslager skal man lede lÊnge efter! Egentlig ville jeg ikke give én eneste stjerne, nÊrmere minus-stjerner.

Skulle have ryddet et mindre hus med rigtig mange ting. Fandt DÞdsbo SydsjÊlland på nettet, havde et mÞde med Peter Holmstrand, der var flink og veltalende, indgik en aftale om at han tÞmte huset for et mindre belÞb. Skrev med ham ad flere omgange, fik hurtigt svar, så anede ikke uråd.
Men så ringede udlejer og oplyste, at et nyt kÞleskab var fjernet (skulle ikke fjernes hvilket fremgik af vores aftale) og der i Þvrigt ikke så ud til at vÊre tÞmt noget sÊrligt ud.
Og ganske rigtigt, efter 1 måned var der kun blevet fjernet de ting, Peter Holmstrand mente han kunne få penge for.

Og nu var han ikke lÊngere til at få fat på. Til sidst fik han beskeden om at aflevere nÞglen med det samme, ellers ville han blive meldt for tyveri. Så fik vi nÞglen tilbage.
Heldigvis har vi ikke mistet noget af stÞrre vÊrdi, men tÊnk at drive rov på andres ulykke og sorg. Manden har ingen samvittighed eller empati. Hold Jer langt vÊk fra ham.
Det er i Þvrigt også ham der står på DÞdsbo StorkÞbenhavn. Og ingen af firmaerne har et cvr-nummer, så han vil ikke kunne lave fakturaer på opgaver eller kÞbe ting af nogen som firma.

2020幎1月6日

SVINDLER!

Svindler!! KÞbte en masse ting fra min mormors dÞdsbo for flere mÃ¥neder siden. Og har ikke betalt for det og han svarer ikke eller kommer med mange dÃ¥rlige undskyldninger. HOLD JER LANGT VÆK!
Han er meldt til inkasso, men der er stadig ikke kommet en krone for tingene.

2019幎9月1日

FuldstÊndig som lovet

De 2 sÞskende og en hjÊlper kom til den aftalte tid og vurderede effekterne, der var linet op.
Jeg fortalte om mine forventninger og Þnsker angående rydning og slutrengÞring.
De afgav en fair pris og udfÞrte opgaven 100% efter mine Þnsker.
Slut rengÞring var OK, men ikke prangende og pengene faldt som lovet.
Alt i alt en god oplevelse.

2016幎8月25日
自発的なレビュヌ

hurtige til borydning, men efterfÞlgende meget dårlig service

Jeg valgte DÞdsbo SydsjÊlland fordi de virkede pålidelige, og jeg kunne godt lide konceptet med at de giver hvad de ikke kan sÊlge til genbrug og velgÞrende organisationer.
Men efterfÞlgende har jeg skullet have fat i en TDC-boks og det har nu taget over 1 måned at få fat i den. Jeg har fået lovet flere gange at den var afsendt, og selvom jeg har tilbudt selv at kÞre 1 time hver vej for at afhente den, er den endnu ikke kommet frem.
De tilbÞd også at tage billeder (til evt. brug ved tvist ved fraflytningsrapport), men dem har jeg heller ikke set skyggen af endnu. Og det skal tilfÞjes at jeg har fået bekrÊftet at både billeder og TDC-boks findes. Og at jeg heller ikke lÊngere får svar på henvendelser via SMS/telefon, men kun reaktion når jeg skriver på mailen på firmaets hjemmeside.
Så medmindre man forventer INTET at skulle have at gÞre med dem efter de rydder huset, skal man holde sig langt vÊk.

2015幎10月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。