Versprechen viel
Versprechen viel, halten sich aber nicht an Liefertermin Zusagen. Die Ware liegt Tage lang im Versand herum und wird als versendet gemeldet.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
The goods arrived one day later than advised which at this time of year was excellent. I must say that I checked the reviews after I placed the order and that was a worry but too late to do anything. They sent me an email saying delivery was delayed so I emailed them back asking when I would get it and got an immediate response. I would use them again
Har bestilt en t-shirt ifm fars dag den 27.5. Levering 3.6. Har intet modtaget endnu. Jeg har stÊrk fornemmelse af, at det er en fake/side.
Reklamerede med levering inden mors dag, levering blev bekrÊftet til d. 29 april, ifÞlge. Travl and trace skulle varen vÊre leveret i Danmark d. 29, men jeg har ikke set den endnu.
Har rykket for status, men endnu ikke fået svar.
Handl et andet sted, de er useriÞseâ¹ïž
Siden er ikke dansk, selvom det fremgår sådan, skulle have modtaget en tshirts den 5 juni, men stadig ikke modtaget.
Ãrgerligt jeg ikke lige lÊste trustpilot inden jeg bestilte en trÞje. Skulle have vÊret leveret d. 5/6 har stadig ikke modtaget den. ð
KÞb ALDRIG på denne side , bestilte en trÞje til fars dag som skulle bruges den 5/6 2024, blev lovet den 24/5 at trÞjen blev leveret den 3/5 , den 3/5 skriver jeg to mails fÞr der bliver reageret , at der er sket en fejl og trÞjen forventes leveret den 17/6 ..
Det er SÃ
dÃ¥rlig stil âŠâŠ.
Samme oplevelse som aden anmelder af firmaet. KÞbte 2 t shirts som firmaet med det samme trak pengene for. Der blev lovet levering 30. Maj. Kan se pÃ¥ sporing af pakken at den skulle vÊre landet i country of destination. Jeg tror desvÊrre det er et fup firma. De svarer ikke retur pÃ¥ mails jeg sender. Ãrgerligt mig over at jeg ikke tjekkede firmaet inden bestilling men hjemmesiden sÃ¥ sÃ¥ dansk ud. Snydt ð©
Det fremgik ikke af opslaget på Facebook at firmaet IKKE var dansk.
Lang ventetidâŠhvis varen nogensinde kommer frem.
There is no response at all to emails in which you indicate that your package has not arrived, the only answer you get is that it has arrived in the country of destination, lost package, lost money, a terrible company, no business participate
Ordered a T-shirt it did not arrive. When I asked for a refund communications stopped.