Oseriösa med undanflykter
Oseriöst företag som inte höll vad de lovade mig. Efteråt var det mycket prat och undanflykter.
LÀmnade min hund hÀr för att resa utomlands. Blev lovad uppdatering dagligen via deras instagram.
Jag Àr missnöjd med att jag inte fick någon uppdatering, samt att kvinnan jag hade kontakt med var aldrig nåbar nÀr jag vÀl var utomlands. LÀmnar man något så vÀrdefullt hos någon man har valt att lita på samt blivit lovad uppdateringar, och inte får det kÀnns absolut inte bra. Att heller inte kunna få svar på över 6 timmar gör inte saken bÀttre. Jag förstår att man inte kan ha VIP bemötande och att det Àr ett företag som Àr upptagna med annat, men att inte svara på en hel dag och inte få någon form av uppdatering Àr bara inte okej och isåfall ska man inte acceptera att ta emot någon hund om man Àr så himla upptagen. Vid konfrontation var det som ett skript jag fick höra och de var bara defensiva. Kund bemötande Àr viktigt och alla Àr olika. Jag var tydlig med att jag ville ha uppdatering och 2-3 minuter av ens dag för det Àr inte mycket begÀrt. Kommer aldrig rekommendera detta stÀlle, och nÀr jag vÀl Àntligen valde att lita på utomstående att ta hand om min hund blev resultatet såhÀr. Aldrig mer.
Det kÀndes hemskt och jag var tvungen att be en kompis hÀmta min hund 2 dagar tidigare då jag var så missnöjd. Resan påverkades drastiskt på grund av detta.
Jag skriver aldrig omdömen och vill inte göra dålig reklam för någon, men detta påverkade mig mycket och vill inte att någon annan som Àr kÀnslofull med sin hund ska uppleva samma sak. Skriver bara en Àrlig recension om vad jag tyckte och kÀnner kring dem.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã