Nach längerem überlegen habe ich mir die Nerven Tropfen für meine Zwergpudeldame bestellt. Ich bin wirklich sehr zufrieden! Und es hat meine Erwartungen sogar übertroffen. Sie ist deutlich ausg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi har haft brugshunde i mere end 15 år. Igennem den tid har vi prøvet flere forskellige mærker - men ingen af dem kan måle sig med DOGSOME. Jakkerne er gennemførte og fortrinlige (kvalitet... もっと見る
企業が回答しました
Kvalitetsbukser, der kan bruges til flere formål. Jeg bruger dem til hundetræning, hvor jeg skal kunne bevæge mig frit og fleksibel. Bukserne er lavet i et godt materiale med gode lynlås, og en fed... もっと見る
Byttede mine bukser superhurtigt ( havde fået bestilt forkert størrelse) Købte osse handsker havde et par i forvejen, men de var ret store, så bestilte 1 xtra.par i en mindre størrelse og den sidste... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi sætter fokus på funktionalitet og kvalitet.
Koldkærvej 2, 8530, Hjortshøj, デンマーク
- +45 60259440
- Info@dogsome.dk
- dogsome.dk
Super god og hurtig levering 🥰
Produkterne er i top kvalitet og der…
Produkterne er i top kvalitet og der var hurtig levering.
Fuldkommen fantastisk service
Fuldkommen fantastisk service, fra virkelig engagerede medarbejder, det er dejligt med veluddannede personer bag deres webside, og deres produkter er i fantastisk kvalitet, super god oplevelse herfra, jeg anbefaler varmt.
Super fin service og en mega jakke 🥰🐾🐾
Ausgeglichen und fokussierter
Sie ist deutlich ausgeglichener, aber immer noch sehr aktiv unterwegs.
Bei Spaziergängen ist sie viel mehr im Kontakt zu mir und weniger fokussiert auf das Drumherum.
Natürlich ersetzt es Ruheübungen nicht, aber beides zusammen ist für uns ein wirklicher Gamechancer 👍🏼👍🏼👍🏼
Hurtig levering og god service
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Samtidig gode produkter
Jeg har købt Dame Second Element…
Jeg har købt Dame Second Element Vinterjakke for nogle måneder siden. Jeg er helt vild med jakken, den er virkelig god og super top kvalitet.
Men lidt malurt er:
- Hætten er simpelthen for lille. Altså for kort både i højden og i længden.
- Lommerne foran er store, men adgangen ikke bred nok til, så jeg har sprættet dem op i siderne, for at have god og hurtig adgang til godbidder.
Virkelig lækkert tøj og super kvalitet
Virkelig lækkert tøj og super kvalitet. Jeg er mega glad for min nye træningsvest,
-Virkelig pæn og funktionel:)
Hurtig levering og service.
Fine produkterhurtig levering
Rigtig fin service og hurtig forsendelse
Lækre.bukser
Byttede mine bukser superhurtigt ( havde fået bestilt forkert størrelse)
Købte osse handsker havde et par i forvejen, men de var ret store, så bestilte 1 xtra.par i en mindre størrelse og den sidste stjerne får de ikke, fordi pasformen på handskerne ikke er særlig go.
Fantastisk outdoor tøj
Fantastisk outdoor tøj
Er der en eller måske flere I gerne vil gøre rigtig glade her til jul, så besøg Dogsome.
Jeg har nok en af hver, og det er det mest fantastiske tøj både i look og funktionalitet.
5 stjerner herfra :-)
bukser
Dejlig hurtig levering, god kvalitet og rart med en benlængde der passer. Er afprøvet i regnvejr og de virker. :)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。