Wij hebben deurklinken besteld via Doika. In eerste instantie erg tevreden met de deurklinken. Helaas blijkt door een productiefout dat het handvat niet blijft zitten in de deur. We zijn inmiddels 1,5... もっと見る
企業が回答しました
Objet solide, beaux matériaux, belle qualité. Très contente de cet achat. Délai de livraison estimé à 2-3 semaines mais, je l'ai reçu en quelques jours. Site sérieux. Ma boites-aux-lettres en pierre... もっと見る
Schutzhaus ist fertig zusammen gebaut, die 3 Seitenteile und das Dach passen exakt ineinander - Montage kein Problem. Wenn etwas zu bemängeln ist, wäre das die Anlieferung. Alle Teile werden auf „ei... もっと見る
企業が回答しました
Schaduwdoek besteld omdat er nergens airco’s beschikbaar waren, al na enkele dagen reeds geleverd, goedkoop en kwalitatief product, alles super verlopen. Echte aanrader!
当該企業による記述
Bij Doika vind je een breed assortiment aan tuinartikelen, zoals brievenbussen, stijlvolle plantenbakken en praktische dierenverblijven, waaronder kippenhokken en volières. Daarnaast bieden we exclusieve vuurschalen, buitenverlichting, tuinmeubilair en nog veel meer om je tuin of terras compleet te maken.
Ontdek ons exclusieve assortiment tuinartikelen en buitenproducten en bestel vandaag nog. Doika staat voor kwaliteit, service en unieke producten die jouw tuin of terras naar een hoger niveau tillen!
Vonderstraat 6, 3900, Pelt, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
The parcel box I ordered is very practical, easy to install and looks great in front of the house.
Brievenbus besteld. Heel mooi en alles goed geleverd. En klantenservice ook heel correct en vriendelijk. Bedankt.
Ik zit al ruim een week te wachten op mijn bestelling. Ik wordt niet geïnformeerd en de klantenservice doet er drie dagen over om te reageren. Product nog altijd niet ontvangen maar wel een mail om het product te beoordelen. Echt waardeloos

Doika からの回答
Het artikel is zoals ik verwacht had en ben dus dik tevreden. Degelijk verpakt en snelle levering.
Ondanks het feit dat er een kleine beschadiging was aan de brievenbus werd alles in het werk gesteld om tot een oplossing te komen. Snelle en correcte service!
Wij hadden een brievenbus van Practo Garden besteld via Doika, maar bij het installeren bleek er een (niet cruciaal) onderdeel te ontbreken. Mailtje gestuurd naar de klantenservice dienst van Doika, die onmiddellijk de fabrikant heeft gecontacteerd. Het onderdeel werd zonder problemen nageleverd (al heeft Doika hiervoor eerst nog een reminder moeten sturen - niet hun fout natuurlijk). Zeer tevreden met de service en de communicatie.
Gewoonweg een fantastische ervaring.
Levering van tuinverlichting in zeer goede beschermende verpakking.
Zeer kwalitatief materiaal.
Zeer betrouwbare firma.
Dank u Doika, u hoort ons zeker weer
Zwembad met overkapping gekocht. Goed produkt, we genieten er van. Wel hadden we eerst een mankement maar dat was snel en met fijne vriendelijkheid opgelost.
Van ons dus zeker 5 sterren .
Drie weken moeten wachten op de levering terwijl er stond binnen de 2 werkdagen. Geen mail van verzending ontvangen. Na een week zelf gemaild naar info@ , nooit geen antwoord gekregen. Na 3 weken stond de brievenbus voor de deur.

Doika からの回答
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ We hebben bij Doika een brievenbus besteld die helaas bij de eerste levering beschadigd aankwam. Na contact op te nemen met hun klantendienst verliep alles bijzonder vlot: de beschadigde werd teruggestuurd en zonder enige discussie ontvingen we kosteloos een nieuw exemplaar, perfect in orde. Heel aangenaam contact, snelle opvolging en uitstekende service — absoluut een aanrader!
ik had gevragd om de bestelling later to leveren wegen er niet thuis zijn en Doika ging akkoord maar het werd toch nog in de week dat wij op vakantie waren geleverd. Nu heeft de product >5 dagen buiten in de regen gestaan EN ik mis nog een artiekel.
Alles inmiddels goed opgelost, bedankt

Doika からの回答
Commande confirmé et conseillé qui valide par téléphone toute les modalités, puis après 3 semaines ou je les contacte régulièrement il me disent que l'expédition et plus cher.
Aucune solution apporté, 5 jours sans nouvelles et franchement les conseillé ne mon jamais aidé à trouver une solution. Ce qui donne une boîte aux lettres ouvertes pendant 3 semaines.
Je déconseille vivement cette entreprise.

Doika からの回答
Zeer, zeer tevreden over dit bedrijf. Helaas werd onze bestelling geleverd met schade. Duidelijk opgelopen door het transport en had niets met het product te maken. Gevalletje, kan gebeuren. Maar zo ontzettend prettig én snel geholpen via de mail. Het was zo opgelost en een nieuwe pakketbus is voor ons onderweg. Echt een dikke 10 voor de klantenservice! En nee, ik heb geen enkel aandeel bij dit bedrijf. Eerlijk gezegd voor onze zoektocht naar een brievenbus nooit gehoord van dit Belgische bedrijf als Nederlandse particulier.
Klacht na ´n onvolledige levering (slechts 1 v d 3 bestelde brievenbussen werd aanvankelijk geleverd) werd binnen de 14 dagen ´n nalevering gedaan. Dit zonder veel ´poespas´ of discussies. Ook nog eens in de maand juli die qua verlof toch niet zo eenvoudig is.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。