Ik werd er goed geholpen. De eerete was gratis. Ze hadden de verkeerde opgestuurd maar kreeg later de goede. Het concept is geweldig elke 3 maanden eentje opgestuurd te krijgen ideaal gewoon daar ging... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie Dokter Dent goodiebag ontvangen met als belangrijkste onderdeel natuurlijk de borstel. Die is prettig in het gebruik en doet wat mij betreft niet onder voor Oral B, het merk dat ik hiervoor had.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prima borsteltje. En je weet meteen na levering dat hij vernieuwd moet worden.
Gebruik het dr Dent abonnement nu al geruime tijd. Fijn dat de borstels altijd op tijd worden geleverd en dat je er niet over hoeft na te denken wanneer je de oude moet vervangen.
Met Dokter Dent ontvang je altijd een nieuwe opzetborstel op het juiste moment. Zo voorkom je eenvoudig gaatjes en andere mondklachten. Beter voor je gebit én je portemonnee :-)
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
High value for low money. Goede kwaliteit en fantastische service. Ik hoef niet meer na te denken wanneer ik de borstels moet vernieuwen!
Super handig om op een vast moment je borstels te ontvangen. Vanaf het begin tot nu kan je merken dat de borstels elke keer verbeterd worden en doorontwikkeld zijn.
We merken het verschil niet met de originele Oral B. Wij zijn dik tevreden!
Altijd keurig op tijd krijgen wij nieuwe opzetborstels voor het hele gezin. Met een poetstip die we direct even voorlezen. De kinderen krijgen gelijk weer zin om te poetsen.
We maken er nu ruim een jaar gebruik van en het bevalt erg goed!
Tandenborstel komt iedere keer keurig op tijd, netjes verpakt. Gewoon helemaal prima!
Ik ben heel erg tevreden over Dr. Dent! Ik had een foutje gemaakt en dat had Dr. Dent door ;) dus werd ik netjes gemaild of mijn bestelling wel klopte. Daardoor was de incasso ook verkeerd en kreeg ik dat zoals afgesproken terug gestort. Ik had oral-B en philips borstels, daar was eigenlijk geen goede verpakking voor maar werd ook super netjes opgelost en daar werd ik van op de hoogte gehouden.
Dan de borstels: daar zijn we heel erg tevreden over! Echt nagenoeg hetzelfde als het A-merk.
Enig minpuntje vind ik de site, die vind ik op mijn mobiel niet heel handig in gebruik, daardoor ging het mis denk ik. Maar alsnog heel goed opgelost!
Prima ervaring. Trouw ontvang ik de borstels van dr. Drent door de brievenbus. Fijne borstels te vergelijken met de sensitive van OralB.
Nog elke keer blij als mijn nieuwe tandenborstelkopje in de brievenbus verschijnt. Ideaal om daar niet over na te hoeven denken. Goede kwaliteit en een super scherpe prijs!
Iedere 10 weken een nieuwe opzetborstel. Goede kwaliteit en altijd ruim op tijd opgestuurd via de post.
Ontzettend fijne borstels en top service, absoluut een aanrader.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã