ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Pierwsze system wymusza podanie imienia i nazwiska w danych firmy. W moim przepadku to jest sp. z o.o. i na fakturze nie moÅŒe byÄ imienia i nazwiska . Drugie, system nie pozwala na wybór pÅatnoÅci... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ZaÅoÅŒona w 2022 roku, Swapni sp. z o.o. szybko zdobyÅa uznanie na rynku dziÄki zaangaÅŒowaniu w dostarczanie produktów najwyÅŒszej jakoÅci i obsÅugi klienta na najwyÅŒszym poziomie. Nasza misja to zadowolenie kaÅŒdego klienta, a nasza wizja to bycie liderem w sprzedaÅŒy internetowej, gdzie kaÅŒdy znajdzie coÅ dla siebie â od produktów dla domu i ogrodu, poprzez narzÄdzia, zabawki, urzÄ dzenia fitness, aÅŒ po projektory oraz RTV i AGD. Jako mÅoda firma, jesteÅmy dumni z naszej dynamiki i zdolnoÅci do szybkiego rozwoju, nie tracÄ c przy tym na jakoÅci oferowanych produktów i Åwiadczonych usÅug. W Swapni sp. z o.o. stawiamy na klienta i naszego pracownika â to oni sÄ kluczem do naszego sukcesu. DÄ ÅŒymy do tego, aby kaÅŒdy klient byÅ zadowolony po zakupie, a nasz zespóŠnieustannie siÄ rozwijaÅ, by ÅwiadczyÄ usÅugi na najwyÅŒszym poziomie. Nasz asortyment jest starannie dobierany, aby zaspokoiÄ potrzeby szerokiej grupy odbiorców, co stanowi o naszej wszechstronnoÅci i elastycznoÅci. JesteÅmy dumni z naszego szybkiego rozwoju, który jest naszym najwiÄkszym osiÄ gniÄciem jako mÅodej firmy. Nasze plany na przyszÅoÅÄ sÄ ambitne â planujemy rozszerzyÄ nasz asortyment i wkroczyÄ na rynki zagraniczne, co otworzy nowe moÅŒliwoÅci dla naszych klientów i przyczyni siÄ do dalszego wzrostu naszej firmy. W Swapni sp. z o.o., kaÅŒdy zakup to wiÄcej niÅŒ transakcja â to obietnica jakoÅci, zaufania i satysfakcji. Zapraszamy do odkrycia naszego asortymentu i doÅÄ czenia do grona zadowolonych klientów.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nie dostaÅam zwrotu pieniÄdzy za oddanyâŠ
Nie dostaÅam zwrotu pieniÄdzy za oddany sprzÄt. SprawÄ zgÅoszÄ do UOKiK myÅlÄ ÅŒe kaÅŒdy oszukany powinien to zrobiÄ
OmijaÄ szerokim Åukiem
OmijaÄ szerokim Åukiem. PomyÅka w zamówieniu. Brak zapÅaconego towaru i brak odpowiedzi na maile . PoraÅŒka!!!!
Nie polecam nie otrzymaÅam opÅaconegoâŠ
Nie polecam nie otrzymaÅam opÅaconego produktu i ÅŒadnej odpowiedzi na email,brak sÅów
ZamówiÅem i zapÅaciÅem za RÄcznÄ âŠ
ZamówiÅem i zapÅaciÅem za RÄcznÄ WyciskarkÄ Do Cytrusów StalowÄ a przysÅano mi aluminiowÄ która u innych sprzedawców jest taÅsza o przeszÅo 10 zÅ . To jest czysty przekrÄt . Wszystkim radzÄ omijaÄ tÄ firmÄ z daleka .
Nie warto zamawiac nie zwracajaâŠ
Nie warto zamawiac nie zwracaja pieniazkow ani nie odbieraja tel pomimo ze towar zostal zareklamowany powinien ktos zajac taka falszywa firma
W listopadzie zwróciÅam kamery bo nieâŠ
W listopadzie zwróciÅam kamery bo nie speÅniÅy moich oczekiwaÅ do tej pory nie dostaÅam zwrotu pieniÄdzy !
Nie odpowiadajÄ na ÅŒadne zgÅoszeniaâŠ
Nie odpowiadajÄ na ÅŒadne zgÅoszenia konsumenckie . Drugi raz nie skorzystam z ich ofert .
Reklamacja
OtrzymaÅam uszkodzona przesyÅkÄ. Brak odpowiedzi na reklamacjÄ i nie odbierajÄ telefonu. Nie szanujÄ klienta.
Ogólnie jestem zadowolona
Ogólnie jestem zadowolona â ceny sÄ
bardzo dobre w stosunku do jakoÅci towaru. ZamawiaÅam dwa komplety lampek choinkowych i przyszÅy dokÅadnie takie, jak powinny. Åadnie siÄ prezentujÄ
i jak na tÄ cenÄ sÄ
naprawdÄ super.
Trzeba jednak mieÄ na uwadze, ÅŒe jest to typowa chiÅszczyzna, którÄ
równie dobrze moÅŒna kupiÄ na Temu za niÅŒszÄ
cenÄ. Nie spodziewaÅam siÄ, ÅŒe lampki bÄdÄ
takiego typu.
ZamawiaÅam równieÅŒ kurtynÄ w kolorze ciepÅej bieli, a przyszÅa w zimnej. DziaÅa poprawnie, ale ktoÅ mógÅby bardziej przyÅoÅŒyÄ siÄ do pakowania i sprawdziÄ zgodnoÅÄ koloru z zamówieniem. Kurtyna nie byÅa droga (okoÅo 40 zÅ), wiÄc nie bÄdÄ siÄ o to kÅóciÄ, zwÅaszcza ÅŒe w opiniach czytaÅam, iÅŒ sklep nie zawsze zwraca pieniÄ
dze mimo odesÅania towaru.
Dobrze dziaÅa tylko poÅowa urzÄ dzenia
Maszynka dobrze klei pierogi ale zupeÅnie nie chce formowaÄ ciasto w krÄ ÅŒki, jak to przedstawia rysunek. Po opuszczeniu Åapki kawaÅek ciasta tylko siÄ spÅaszcza ale nie robi siÄ z niego taki krÄ ÅŒek, ÅŒeby moÅŒna byÅo naÅoÅŒyÄ na niego ser. MuszÄ formowaÄ krÄ ÅŒki z ciasta rÄcznie
Na razie opinia po zamówieniu iâŠ
Na razie opinia po zamówieniu i opÅaceniu towarów. Jedna gwiazdka bo jak byk staÅo, ÅŒe bezpÅatna dostawa od 85 zÅotych a ja miaÅem 88 z groszami i dostawÄ doliczyÅo. Jako ÅŒe zaleÅŒaÅo mi na czÄÅci towaru gorzkÄ piguÅkÄ przeÅknÄ Åem.
ProszÄ uwaÅŒaÄ na ten sklep nie robiÄ âŠ
ProszÄ uwaÅŒaÄ na ten sklep nie robiÄ zwrotów gotówki po odesÅaniu towaru zero kontaktu i odpowiedzi omijaÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Lampa
Produkt kupiony. OtrzymaÅem ale kiepska jakoÅÄ. Produkt zwrócony od miesiÄ ca brak zwrotu naleÅŒnoÅci. Brak kontaktu poprzez email lub telefon. Uwaga! bo to ZÅodzieje!
Zero gwiazdek !!!!
Zero gwiazdek !!!!! Zakupiona rzecz opÅacona nie zostaÅa do mnie wysÅana . CierpliwoÅÄ siÄ skoÅczyÅa nikomu nie polecam . I nigdy juÅŒ nic nie kupiÄ w tej firmie !!!! Ja nie zbiednieje od tych paru zÅotych ale jesteÅcie zwyczajnie oszustami jak ktoÅ pÅaci za towar oczekuje ÅŒeby dany produkt mu wysÅano lub zwrot pieniÄdzy . A tu nawet nie ma ÅŒadnego kontaktu , telefon kontaktowy wyÅÄ czony . Pato firma zupeÅnie nie powaÅŒna i nie szanujÄ ca klienta .
Zdecydowanie nie polecam zakupów w tymâŠ
Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. ZamówiÅam biaÅo-czarny stolik pod laptopa, który przyszedÅ do mnie zwyczajnie brudny i wyglÄ da tak, jakby albo walaÅ siÄ po magazynie bez opakowania albo byÅ przez kogoÅ uÅŒytkowany. Ponadto sama jakoÅ wykonania produktu jest straszna, stolik ledwo siÄ trzyma, czÄÅci skÅadane lub w jakiÅ sposób ruchome strach dotknÄ Ä, ÅŒe odlecÄ . Nigdy nie otrzymaÅam produktu o gorszej jakoÅci i w gorszym stanie. PoraÅŒka, liczÄ jedynie na sukcesywny i szybki zwrot.
Pierwsze system wymusza podanie imieniaâŠ
Drugie, system nie pozwala na wybór pÅatnoÅci przy odbiorze
trzecie, przy wyborze pÅatnoÅci przelewem system nie przechodzi do banku
Czwarte, przy próbie oceny system pozwala na wybór tylko 3 lub 5 gwiazdek

Swapni sp. z o.o. ããã®åç
BÅÄ d w opisie, na zdjÄciu i w tytule
Niestety opis, tytuÅ produktu, zdjÄcia nie zgadzaÅy siÄ z zamówionym towarem, sprzedawca przeprosiÅ i powiedziaÅ ÅŒe bÅÄ d w opisie, mimo poinformowania sprzedawcy o niekompletnym towarze wszystkiego siÄ wyparli i zasÅaniajÄ siÄ bÅÄdem w opisie. sam towar wydaje siÄ OK, wartoÅÄ czÄÅci która brakowaÅa pewnie ze 2 zÅote :(
MiÅa obsÅuga,szybka wysyÅka
MiÅa obsÅuga,szybka wysyÅka, produkt zgodny z opisem. No cóŌ... wszystko na plus. Polecam
Polecam zakupy.Towar zgodny z opisem iâŠ
Polecam zakupy.Towar zgodny z opisem i szybka dostawa
Dobra jakoÅÄ i obsÅuga
Sklep internetowy Domowy Åwiat zapewnia klientom róŌnorodnoÅÄ produktów oraz wygodne i bezpieczne zakupy online. Bogata oferta obejmuje artykuÅy do wyposaÅŒenia domu, elektronikÄ, sprzÄt AGD, oraz akcesoria do dekoracji wnÄtrz. Prosta nawigacja po stronie uÅatwia znalezienie poszukiwanych produktów, a czytelne opisy oraz zdjÄcia uÅatwiajÄ
dokÅadne zapoznanie siÄ z ofertÄ
Warto zauwaÅŒyÄ, ÅŒe sklep oferuje róŌnorodne promocje i rabaty, co moÅŒe byÄ korzystne dla klientów poszukujÄ
cych atrakcyjnych cen. ObsÅuga klienta zdaje siÄ byÄ dostÄpna i przyjazna, co moÅŒe wpÅywaÄ pozytywnie na doÅwiadczenie zakupowe.
PrzesyÅki sÄ
zazwyczaj realizowane sprawnie, a bezpieczne metody pÅatnoÅci dodajÄ
pewnoÅci transakcji. Warto jednak mieÄ na uwadze ewentualne koszty dostawy i warunki zwrotu, aby uniknÄ
Ä nieporozumieÅ.
Ogólnie rzecz biorÄ
c, sklep internetowy Domowy Åwiat prezentuje siÄ jako solidny partner zakupowy, oferujÄ
cy szeroki wybór produktów dla domu i codziennego uŌytku
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã