Domstad Evenementen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen vrijdag hebben we een superpositieve ervaring gehad met Domstad Evenementen! Voor de bachelorette van mijn beste vriendinnetje hadden we de Borrelboot gehuurd. Last minute had ik gevraagd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Crime City in Utrecht is echt een aanrader! Deze virtuele game was nog een stukje spectaculairder dan we vooraf hadden gedacht. Met gloednieuwe smartphones werden we in het centrum losgelaten. De bedo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supergezellig! We werden ontvangen door de begeleider die het spel kort uitlegde en ons daarna op pad stuurde. Toen begon het spel, het voelde echt als een strijd om de winnende titel. We moesten met... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De Get The Picture wandeling van Domstad Evenementen die wij in Utrecht gedaan hebben voor onze familiedag was erg geslaagd. Onze groep bestond uit mensen in de leeftijd van 7 tot (ruim) 70. Voor iede... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Domstad Evenementen is het evenementenbureau voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event in Utrecht.

Domstad Evenementen Support

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Maak het een onvergetelijke avond!

Hoe bezorg je een groep van 40 vrijwilligers een onvergetelijke avond? In plaats van de hele tijd naast dezelfde collega te zitten, zorg je voor beweging en afwisseling door ze in 3 verschillende restaurants te laten genieten en tussendoor de benen laten strekken met een gids die je langs verborgen plekken van Utrecht leidt. Fantastisch!

2023幎11月11日

La casa de Papel VR Dinerspel

Erg leuke avond gehad met Domstad Evenementen! Wij hebben de La casa de Papel VR dinerspel gedaan en het was erg leuk, de begeleiding was ook super enthousiast en behulpzaam.
Een echte aanrader!

2023幎8月31日
5぀星のうち2の評䟡

Klein beetje teleurgesteld wel

Medio november hadden wij ons afdelingsuitje, Wie is de Rat gepland. Dit begon heel enthousiast, ondanks dat het die dag heel erg koud was! Echter de lokatie voor de drankjes die inclusief waren, was niet geregeld en het alternatief was verre van ideaal (ook qua route spel en ligging café. Het programma werd uiteindelijk iets ingekort (i.v.m. de kou) maar niet duidelijk op wiens verzoek dit was.
Wat ik nog meest verbazend werd dat er geen contact te krijgen is om bovenstaande te bespreken, inmiddels meerdere pogingen gedaan.
Kortom het spel is heel leuk om te spelen, en het fanatisme zat er goed in. Wel belangrijk dat alle elementen helder zijn, inclusief catering.

2022幎11月18日

Ranking the Stars met collega’s

Wij hebben voor onze teamdag een Ranking The Stars geboekt. De host Robin was heel gezellig en grappig, heeft er ontzettend zijn best voor gedaan om een leuke sfeer te creëren. Ook heel leuk om dingen te weten te komen over je collega’s. We hebben erg gelachen en genoten van dit programma!

2022幎11月11日

Ontzettend gelachen

Ontzettend gelachen, Robin loodste ons als inspecteur met verve door het script heen. Origineel, rollen met een knipoog en verrassende ontknoping!

2021幎10月14日

Ik Hou Van Holland Lunch

Wij hebben vandaag een hele geslaagde vrijgezellenlunch gehad. Wat wij heel leuk vonden was de afwisseling, na elke gang een speelronde. De lunch was heerlijk en onder leiding van Robin hebben wij een hele gezellige middag gehad. Een echte aanrader!

2021幎8月15日

Ik Hou Van Holland Quiz

Wij hebben vandaag in Corona tijd een hele leuke quiz gehad! Dit uitje is zeker mogelijk om op afstand met elkaar te houden en daarom ook echt een aanrader! Mocht je iets leuks met je team willen doen, na dit moeilijke jaar, boek dan deze quiz! De quizmaster is ook zeker aan te raden en maakt er een leuke middag van.

2021幎5月20日
5぀星のうち4の評䟡

Familie uitje

We hebben mijn verjaardagsuitje door Domstad laten regelen, met een walking dinner met mijn familie. Gelukkig hadden we geen regen, wel veel wind, maar al met al was het wel fijn dat we eerst met de rondvaartboot gingen.
Het concept van steeds op een andere plek eten, is heel verrassend voor de gasten. Doordat je de organisatie uitbesteed, kun je zelf ook relaxen en genieten. De uitleg van de gidsen was zowel voor de Utrechters als niet-Utrechters interessant om naar te luisteren en niet te lang, en niet te kort. Leuk dat ook actualiteit daarbij aan bod komt. Niet alles ging vlekkeloos, het voorgerecht was niet wat we vantevoren hadden besproken en het hoofgerecht kwam pas na drie kwartier. Alles bij elkaar genomen hebben we een geweldige avond gehad.

2020幎2月23日

Geweldige avond met butler Laurens

Wat hebben we een ontzettend leuke avond gehad met butler Laurens, wat een bijzondere man en wat een bijzondere verhalen.
En hoe cool is het om op je cv te kunnen vermelden dat je een etiquettetraining bij butler Laurens hebt gevolgd. Dank Domstad Evenementen, niet alleen voor de leuke avond, maar voor de gehele begeleiding, het was super!

2019幎2月28日

Perfect dagje uit!

Wilden last minute met de groep een tablet game doen met aansluitend een rondvaart door Utrecht. Niet verwacht dat er binnen een week nog zoveel geregeld kon worden. Erg onder de indruk!

2018幎12月6日
5぀星のうち1の評䟡

Vreemd contact en op het laatste moment de afspraak niet nagekomen...

Als er op het laatste moment een locatie komt te vervallen, dan zou het fijn zijn als jullie een alternatief kunnen bieden. Dit was helaas niet het geval, terwijl we zelf wel gewoon een alternatief hebben kunnen vinden binnen een uur (én veeel voordeliger). Het contact verliep ook niet erg vlot. We hebben via de leverancier van de excursie gehoord dat het niet door kon gaan i.v.m. locatie en niet van deze organisatie zelf, dat vind ik heel raar.

Ik ben blij dat we de rest van het dagprogramma gewoon zelf hebben geregeld. Dan kun je er wel van op aan.

2018幎11月12日

Domstad Evenementen

Wij hebben een hele leuke middag gevaren met ons team. Sloepenrally was een interessant spel, iedereen werd ineens super competitief! Onwijs vriendelijke spelleider ook, bedankt Domstad!

2018幎10月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス