企業が回答しました
Fijne mensen en snel geïnstalleerd. Ze gingen net even verder om het allemaal af te krijgen, zodat we sneller konden genieten van de warmte. Daarnaast erg netjes alles afgewerkt. Dit bedrijf is een a... もっと見る
Komen afspraak na, werken netjes, laten geen vuil achter, dekken netjes alles af, en maken de airco goed schoon van binnen en buiten, ook gezellig personeel, dus zeer te spreken over Dongenmondklimaat... もっと見る
企業が回答しました
Gewoon vlg afspraak alles correct uitgevoerd en bovendien nog gezellig ook !
Bij Dongemond Klimaattechniek b.v. staat u als klant centraal. Samen zoeken we naar een passende oplossing voor uw klimaat technische wensen. Dit kan een volledig geïnstalleerde lucht/water warmtepomp zijn voor uw woning tot het plaatsen van een airconditioning in uw slaapkamer om de warme zomernachten of koude winters door te komen. Tot de meest uitgebreide luchtbehandelings/ventilatie installaties voor de zakelijke markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een opname aan en laat u adviseren in de mogelijkheden.
Benedenkerkstraat 57, 5165CA, WASPIK, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Gewoon vlg afspraak alles correct uitgevoerd en bovendien nog gezellig ook !
Kundig en uitgebreide onderhoudsbeurt. Vriendelijk personeel.

Dongemondklimaattechniek からの回答
Goed onderhoud van de airco. Vriendelijke monteur en gaf goed uitleg voor het verdere onderhoud en over de zaken die hij verricht had.

Dongemondklimaattechniek からの回答
Duidelijke offerte, keurig aan afspraken gehouden, snel met informatie en keurig netjes en naar tevredenheid gewerkt.
Prima dus en wij zeer tevreden.

Dongemondklimaattechniek からの回答
Werner heeft alles goed nagekeken en de tijd genomen. Pas precies 7.00 uur aanwezig zoals aangegeven. We hadden nog nooit onderhoud laten doen dus daarom was alles erg vervuild en had hij meer tijd nodig om dit te doen.

Dongemondklimaattechniek からの回答
Zeer tevreden. Vanaf opname voor het maken van een offerte tot en met de offerte en opdracht voor feitelijke levering van de airco is allemaal zeer netjes en snel verlopen. Na oplevering van installatie alles netjes opgeruimd/achtergelaten. Goede communicatie. Duidelijke offerte. Echt vakwerk! Aanrader!
Fijne mensen en snel geïnstalleerd.
Ze gingen net even verder om het allemaal af te krijgen, zodat we sneller konden genieten van de warmte. Daarnaast erg netjes alles afgewerkt. Dit bedrijf is een aanrader.
Correcte wijze van afwerking. Netjes geinstalleerd. Goed vakwerk. Keurige afwerking.
Professioneel bedrijf en vriendelijke mensen, keurige service. We hebben inmiddels 2 airco’s naar grote tevredenheid hangen.

Dongemondklimaattechniek からの回答
Dongemond levert goede service en in het bijzonder de communicatie.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。