レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

De geleverde Nuki smart lock ultra was defect. Contact opgenomen met Doorax. Op hun advies contact opgenomen met Nuki Oostenrijk. Er werd per direct een nieuwe smartlock verstuurd die ik na 3 dagen... もっと見る

企業情報

1. 錠提供業者

当該企業による記述

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt onze klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks van de merken Tedee, Nuki en Danalock.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

"Zeer degelijke deurcilinder met een…

"Zeer degelijke deurcilinder met een robuuste veiligheidsconstructie en een nauwkeurige pasvorm. De zwarte afwerking oogt strak en voelt kwalitatief aan, terwijl de draaiknop soepel en betrouwbaar werkt. De extra sleutels en snelle levering maken het geheel compleet. Een veilige en stijlvol afgewerkte keuze voor elke deur."

2026年4月6日

Zeer goeie service

Zeer goeie service. Vragen en speciale eisen worden perfect opgelost op zeer professionele en vriendelijke wijze, gevolgd door een vlotte afhandeling en verzending.

2026年3月24日
5つ星のうち1の評価

AF TE RADEN

Ik heb wegens een kapot slot en een daardoor niet-slotvaste achterdeur, dringend een cilinderslot nodig. Doorax kan, volgens hun website, blijkbaar het snelst leveren: zaterdag besteld, maandag geleverd!
Zo gezegd, zo gedaan!
We zijn nu dinsdagavond en er is volgens PostNL nog steeds geen pakketje bij hen afgegeven.
In het ALLERbeste geval krijg ik dus woensdag of donderdag (misschien...) mijn bestelling (en kan de deur weer op slot).
De belofte op de Doorax website wordt hiermee flagrant geschonden.
Verder ontving ik, naast een mailtje dat zei dat de bestelling klaar was om te verzenden (notabene verzonden op maandag dus op de dag dat de bestelling eigenlijk al bij mij had moeten zijn...) GEEN ENKEL ander bericht of enige verontschuldiging aangaande deze vertraging.
Niet bepaald een huis van vertrouwen, maar eerder neigend naar dozenschuivend amateurisme
Wanneer je in deze sector (veiligheid) wil opereren, is een minimum aan serieux en betrouwbaarheid vereist, en daar wringt het schoentje bij Doorax dus meer dan behoorlijk!
AF TE RADEN !!!

2026年3月31日
Doorax B.V. ロゴ

Doorax B.V. からの回答

Beste E.D.,

Dank voor je beoordeling. Ik snap goed dat dit erg vervelend is, zeker omdat het om een deur gaat die niet goed op slot kan.

Door een voorraadverschil konden we je bestelling maandag helaas niet meer in de ochtend meegeven voor de avondlevering, waardoor de verwachte levering naar dinsdag is verschoven. Het pakket is maandag rond 17:30 door PostNL bij ons opgehaald. Vervolgens heeft PostNL vertraging opgelopen bij het verwerken, waardoor de track & trace nog niet direct zichtbaar was.

Dat neemt niet weg dat je beter geïnformeerd had moeten worden over deze vertraging. Dat hadden we anders moeten doen.

We houden dit actief in de gaten en zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Jorn
Doorax

5つ星のうち5の評価

Snelle verzending en goede service

Snelle verzending en goede service. Ik had per ongeluk bij 1 van de 3 sloten een kant in een andere kleur geselecteerd en ik werd gebeld met de vraag of dat wel klopte. Ze hebben het aangepast en dezelfde dag de sloten nog verstuurd. De volgende dag geleverd gekregen en telefonisch nog geholpen omdat het met 1 slot niet lukte. Zeer tevreden dus!

2026年3月11日

Waardering 10+

Dit bedrijf werk snel en zeer nauwkeurig. Zelfs nadat ik zelf per ongeluk een verkeerde lengte cilinder had besteld hoefde ik deze alleen terug te sturen en werd deze kosteloos aangepast. Echt een top service, van ons krijgt dit bedrijf een 10+.

2026年3月25日
5つ星のうち5の評価

Mijn foute bestelling zonder rompslomp rechtgezet.

Ik heb niet de gewoonte dergelijke reviews te gaan schrijven. Echter dit keer maak ik graag een uitzondering. Zelf had ik een foute cilinder besteld, ik had er namelijk eentje nodig waar ik mijn bestaande draaiknop kon op monteren en dat had ik even over het hoofd gezien. Niettegenstaande de fout bij mij lag, werd dit probleem binnen de week opgelost. Even het retourformulier invullen, de foute cilinder terugsturen. En de correcte cilinder met draaiknopadapter had ik binnen de week in de bus; mijn enige kost was vanzelfsprekend de adapter en mijn verzendingskosten. Geen discussie, geen extra administratiekosten gewoon fair en eerlijk.

2026年2月27日

Duidelijk en betrouwbaar

De site van Doorax is erg duidelijk en intuïtief. Daardoor kon ik makkelijk de juiste producten voor mijn situatie vinden. Het is niet goedkoop, maar in vergelijking met andere shops zijn ze niet veel duurder. Mijns inziens was het gemak van Doorax de paar euro extra waard.

2026年2月18日

Trustpilot エクスペリエンス