Lad vÊre at kÞbe her. Du fÃ¥r nÞdvendigvis ikke den vare du bestiller og som er pÃ¥ billedet. Ved henvendelse om jeg vil sende dem retur og have pengene tilbage, lyder svaret at jeg ikke kan regne med... ãã£ãšèŠã
Det blev dyrt at finde ud af hvor grÃ¥dige de er: Uafhentede pakker Hvis din pakke ikke bliver afhentet i tide, debiteres du en afgift pÃ¥ op til 500 kr. til dÊkning af vores hÃ¥ndteringsomkostninger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er yders godt tilfreds, jeg kÞbte en PEZ med Anders and i min lokale Netto med Anders And. Med blod pÃ¥ tanden tog jeg hjem og sÞgte om man ikke kunne fÃ¥ de andre kÊre kartere fra Andeby, og som en... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Elendig fudge - ingen retur..
KÞbte 2 kasser fudge (mÊrke The fudge factory) jeg er bestemt ikke krÊsen nÃ¥r det gÊlder slik - disse smagte sÃ¥ dÃ¥rligt at jeg mÃ¥tte dobbeltjekke ingredienslisten for at sikre det ikke var smÃ¥ sÊber. Jeg skrev en mail om at jeg gerne ville sende retur - fik pÃ¥talt at the fudge factory var agtvÊrdig producent der lavde kvalitets produkter - Sà ÃV BÃV DET ER MIT EGET PROBLEM.PS hverken min mand eller de gÊster vi har haft kunne lide dem. Men Dorita vil nok mene at vi ikke har de rigtige smagslÞg.
Det er en ommer!
Lad vÊre at kÞbe her. Du får nÞdvendigvis ikke den vare du bestiller og som er på billedet.
Ved henvendelse om jeg vil sende dem retur og have pengene tilbage, lyder svaret at jeg ikke kan regne med at billede og vare stemmer overens. Det står i deres vilkår som jeg burde tjekke, samt hvis det havde vÊret vigtigt, ville det stå specifikt skrevet!
Gammel, gråt og uspiseligt !
SÊlger uspiselig chokolade - men âved bedreâ sÃ¥ reklamation bliver ignoreret - dyrt og dÃ¥rligt!
Hold jer vÊk - det er en dårlig oplevelse ! Skulle have checket trustpilot fÞr jeg bestilte ! Chokolade er kasseret - uspiselig !
FUSK OG SVINDEL FIRMA
FUSK OG SVINDEL FIRMA
Penge bliver trukket så snart de kan. Pakken når aldrig frem til afhentning.

modtage ikke min pakke
Har bestilt min pakke, det er allerede 4 dage gået og modtage ikke min pakke. Har sendt en e-mail men de svar ikke heller ikke på telefon. Hvad sker der?? er det et scam eller hvad?

Har sendt et kostume retur den 12âŠ
Har sendt et kostume retur den 12 april. 25 og har endnu ikke fået mine penge retur 444 kr.
Så pas på. De påstår bare de ikke har fået den retur.

Jeg har brugt over 500kr og har ikkeâŠ
Jeg har brugt over 500kr og har ikke engang fÃ¥et en ordrebekrÊftelse, har sendt flere mails til dem uden svarâŠ

Varmeste anbefalinger herfra
Varmeste anbefalinger herfra. Rigtig fine varer og hurtig levering , sÃ¥ handler helt sikkert der igen ð
Jeg var sÃ¥ dum og kÞbe karameller de erâŠ
Jeg var så dum og kÞbe karameller de er total uspiselige og bliver for gamle d.27.3 men ikke noget med at de vil sende nogle andre
Bestilte pynt til bÞrnefÞdselsdag
Bestilte pynt til bÞrnefÞdselsdag. Kom indenfor få dage og var pÊnt pakket

Dorita ããã®åç
Jeg bestilte nogle energidrikke sÞndagâŠ
Jeg bestilte nogle energidrikke sÞndag og fik dem allerede i dag onsdag,
kan klart anbefale Dorita

Dorita ããã®åç
Jeg havde bestilt en likÞr julekalenderâŠ
Jeg havde bestilt en likÞr julekalender men fik en gaveÊske med likÞr.

Jeg bestilte 50 forskellige smage afâŠ
Jeg bestilte 50 forskellige smage af jelly belly jellybeans og de kom efter få dage og var lige prÊcis som jeg forventet :) Bestiller helt sikkert herfra en anden gang

Fin og hurtig ekspedition
Fin og hurtig ekspedition. Har bestilt Kinder chokolade, som har vÊret frisk og lÊkker.

For gammelt slik
Update: Dorita er meldt til FÞdevarestyrelsen, for at sÊlge gammelt/ompakket slik. Det er uspiseligt og smager af jord.
sÊlger tilbageholder desuden mine penge efter at have taget slikket retur, hvilket selvfÞlgelig er ulovligt. Der kommer intet svar efter henvendelser til Dorita. Det er nemme penge, at snyde med gammelt slik, tage det retur og derefter tilbageholde pengene for varen.
For gammelt slik og det slik man modtager, er IKKE ligesom billedet af varen, men helt anderledes.
Til det forklarer Dorita, at det jo ikke er dem som laver slikblandingen, så det vil de ikke tage ansvar for. Det er i fÞlge Dorita helt ok, at vise billeder af noget, som slet ikke er det, man modtager som kunde.
Jeg kÞbte slik til en fÞdselsdag, men det var uspiseligt og ulÊkkert. Vi frygtede, at knÊkke tÊnderne på det, fordi det var alt for hårdt.
Det var tydeligt for gammelt, men kundeservice nÊgtede at hjÊlpe med noget som helst.
Jeg kun anbefale at lade vÊre med at handle her.
Update: dorita forklarer at jeg ikke kender slikket. Men jeg har kÞbt det mange gange fÞr og kender det udemÊrket. Men det her slik er klistret sammen, pastiller er pulveriseret og karameller splintrer og papiret er umuligt at få af karamellen.
Blandingen er også helt anderledes end på det billede, de viser af varen.
Jeg er overbevist om, at slikket er pakket om, så holdbarhedsdatoen kan man ikke regne med.
De nÊgter fortsat at finde en lÞsning og beholder blot pengene.

Dorita ããã®åç
Jeg benyttede mig af deres tilbud
Jeg benyttede mig af deres tilbud, "kÞb flere"
Jeg bestilte 2 x 12 165g Jelly Babies
Jeg modtog 2 x 10 130g Jelly Babies.
Som svar på min mail om den forkerte leverance skrev de, det er en fejl på den danske og svenske side, man kan kun få Êsker af 10 stk.
De har IKKE rettet det på hjemmesiden, man kan stadig kÞbe deres "tilbud" på 12 x 165g.
Jeg kunne så sende det hele tilbage eller få 20% på mit nÊste kÞb!?
Der bliver så IKKE et nÊste kÞb fra mig!

Dorita ããã®åç
Det blev dyrt at finde ud af hvorâŠ
Det blev dyrt at finde ud af hvor grådige de er:
Uafhentede pakker
Hvis din pakke ikke bliver afhentet i tide, debiteres du en afgift på op til 500 kr. til dÊkning af vores håndteringsomkostninger og omkostninger for efterforsendelse af pakken. Inden DHL leverer din pakke, fratrÊkker vi de faktiske omkostninger, som kan overstige 500 kr.

Dorita ããã®åç
jeg har brugt dorita pga deres udvalgâŠ
jeg har brugt dorita pga deres udvalg af sodavand energydrik og slik, der var jeg fint tilfreds
Jeg er yders godt tilfreds
Jeg er yders godt tilfreds, jeg kÞbte en PEZ med Anders and i min lokale Netto med Anders And. Med blod på tanden tog jeg hjem og sÞgte om man ikke kunne få de andre kÊre kartere fra Andeby, og som en sand Dolald dist gik jagten ind, dog ikke i Andeby med på nettet, her fandt jeg denne herlige netbutik som havde micky og minni Pluto og Fedtmule. fra jeg lavede min order gik der blot under 48 timer fra jeg havde kÞbt dem til jeg hentede min pakke. Det er godt nok hurtigt , så skulle de få flere fra Andeby er jeg ikke bange for at handle der igen.