Raskt levert, fine dÞrhåndtak. Men jeg bestilte også en vrider, den var ikke med! Redigert: Firma tok kontakt, ordnet opp. glimrende service!!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestilte en dÞr i eik (ytterlag) med levering til Bergen, selvmontering. God kommunikasjon underveis, og dÞren ankom til oppgitt leveringstid. DÞren er solid og veldig flott. Vi kjÞpte og med Nimly... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Selger svarte hyggelig og raskt, og sÞrget for rask, god og trygg fraktleveranse. DÞren er utrolig fin og av god kvalitet. Veldig hyggelig salgsopplevelse - anbefales pÃ¥ det sterkeste.Handler gjerne h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KjÞpte ytterdÞr SnÞfonna, meget god kvalitet og lekker dÞr. Noe ventetid på levering, men dette ble jeg informert om, samt holdt lÞpende oppdatert underveis. Handler gjerne her igjen.
Vi er en ny, men meget rask voksende dÞrleverandÞr. - Vårt mål er ikke å vÊre billigst på dÞrer generelt, vi skal selge kvalitetsvarer til gode priser. Vi har ytterdÞrer og innerdÞrer i alle klasser, men vi har luket ut det dårlige, så det vi selger kan du vÊre trygg på at er varer som er ment for å vare. Mange opererer med 1-2-3 stjerners dÞrer, vi opererer kun med varer vi selv har testet over mange år. Med nÞye utvalgte leverandÞrer og fraktere, sikrer vi trygghet i absolutt alle ledd. Historien om DÞrlageret startet i april 2024. Da under navnet Furulund Byggprodukter - et enkeltpersonforetak. Nå fra 2025, driver nettbutikken i sin helhet fra våres nyoppstartede AS. Selvom vi er ferske på salg, så har vi erfaring med dÞrer siden 1988. Velkommen til en trygg og kompetanserik handel hos oss!
Valhallvegen, 2413 Elverum, Norway, 2413, ELVERUM, ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Selger svarte hyggelig og raskt, og sÞrget for rask, god og trygg fraktleveranse. DÞren er utrolig fin og av god kvalitet. Veldig hyggelig salgsopplevelse - anbefales på det sterkeste.Handler gjerne her igjen!

DÞrlageret AS ããã®åç
Meget fornÞyd med både kjÞpet og servicen, makan til god kundebehandling har jeg aldri opplevd! Anbefales!

DÞrlageret AS ããã®åç