Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Chemin des Anglais 41, 62600 Berck-sur-Mer, Hauts-de-France, FR

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mooi huisje voor 4 personen, de Saône. Kleinschalig park met een zwembad en een goed restaurant. Op fietsafstand van de boulevard. Berck heeft een prachtig strand! Bij elkaar een fijne vakantie gehad!... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Teleurstellend verblijf. Wij betaalden €4.000 voor 6 dagen, maar de accommodatie voldeed absoluut niet aan de verwachtingen die je bij een dergelijk bedrag en bij Dormio mag hebben. De woning... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De aanmelding verliep erg soepel, de huisjes zagen er mooi en redelijk nieuw uit, voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Parkje was niet groot maar mooi opgezet. Restaurant en bijbehorende keuk... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

In de eerste week van juni hebben we een huis gehuurd bij Dormio Resorts & Hotels in Berck sur Mer. Vanaf de boeking tot het vertrek is alles naar wens verlopen. Goede communicatie, vriendelijk en ad... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 貸し別荘
  2. ホテル
  3. バケーション ホーム レンタル代理店

当該企業による記述

Dormio Resort Berck-sur-Mer is een luxe resort aan de Opaalkust in Noord-Frankrijk. Het resort ligt op slechts 900 meter van het heerlijke brede zandstrand van Berck-sur-Mer. Het resort beschikt over een aantal hoogwaardige faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken! Laat je verrassen door de lokale specialiteiten bij Bistro Le Bouchot, neem een duik in het buitenzwembad en haal je alledaagse boodschappen bij de minimarkt. In de zomer kun je een barbecue huren, een ijsje halen bij de ijsfiets en kunnen kinderen naar de Mio Kids Club. Perfect voor een onvergetelijk verblijf!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 627

レビューを書く

Mooi Park

Wij waren van 20 juni tot en met 26 juni te gast bij Dormio Berck sur mer.
Prachtige huizen met een vriendelijke uitstraling. Heel schoon, vlakbij zee en genoeg mooie plaatsen om te bezoeken. Dichtbij of iets verder weg.
Wij komen beslist terug!

2022年6月28日
自発的なレビュー

Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer からの回答

Beste Marjolijn Scholtens, wij willen u graag vriendelijk bedanken voor het achterlaten van deze prachtige review. Wij kijken nu al uit naar uw volgende bezoek! Met gastvrije groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

5つ星のうち5の評価

Nous avons passé un agréable séjour…

Nous avons passé un agréable séjour dans cette maison bien agencée, décorée avec goût.
Le jardin, totalement clôturé était parfait pour que notre chien gambade en toute sécurité.
L'accueil était chaleureux et nous comptons y retourner l'année prochaine

2022年6月28日
自発的なレビュー

Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer からの回答

Chère Chantal, quel plaisir de lire que vous avez passé un bon séjour dans notre station ! Quelle belle critique vous avez laissée, merci ! Nous espérons vous voir à nouveau ! Cordialement, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

5つ星のうち2の評価

Eind januari 2022 boekten wij via een…

Eind januari 2022 boekten wij via een reisorganisatie met 4 personen een 8 persoons appartement. Dat hield in 3 tweepersoons slaapkrs. met ieder eigen badkamer w.v. 2 slkrs. met toilet en 1 toilet op de gang. (Tevens nog slaapbank in woongedeelte). Van de 4 personen was er "één setje". Goed geregeld dachten we: In deze coranatijd voldoende ruimte met voor ieder een eigen slaapkamer en een "privé" badkamer met toilet.
Het was een prima onderkomen maar één manco: Er waren geen 3 maar 2 toiletten!!! Volgens Dormio had de reisorganisatie iets verkocht wat zij niet in de aanbieding hadden/hebben. We confronteerden Dormio met de aanbieding op hun eigen website waar eveneens sprake was van 3 toiletten. Wat nu? Het ging tenslotte maar om een toilet was de mening van de manager?!?!?! Dit voor zover het appartement.
Volgens de reisbescheiden zouden we tussen 15.00 en 16.00h in ons app. terecht kunnen. Dit werd uiteindelijk 18.30h. Als compensatie kregen we een consumptie aangeboden. Het was inmiddels donker en het uitladen van onze auto's -die in de parkeerkelder stonden- moest in het stikkedonker gebeuren want de verlichting/electriciteit was uitgevallen. Met behulp van de zaklamp op onze mobiele telefoons hebben we ons een weg naar boven moeten zoeken. Overigens: toen we een week later vertrokken was er nog steeds geen verlichting in de parkeergarage en hebben we i.p.v. vrijdagavond de auto in te pakken dit maar op zaterdagmorgen gedaan.
Verder hadden we halfpension bijgeboekt. Het ontbijt was uitstekend maar het avondeten ronduit matig/slecht. Een kaasfondue die helemaal geschift en niet warm was, niet één avond (verse) groente geserveerd. Er was zelfs geen saladebuffet. Vijf van de zeven avonden dezelfde wazige aardappelen met vlees maar zonder groente(n) Totaal geen afwisseling en fantasieloos. Voorgerechten waarop dezelfde worstsoorten lagen als bij het ontbijt.
Een prachtig skigebied, zeker om nog eens naar toe te gaan, maar dan voor ons geen Dormio meer.

2022年3月15日

Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer からの回答

Beste E. Teng, bedankt voor uw feedback. Wij hebben al eerder contact met u gehad over dit probleem. Wij hebben u hiervoor gecompenseerd en hebben het uiteraard direct aangepast op de website van de desbetreffende reisorganisatie. Dit probleem zal dus niet meer kunnen voorkomen. Met gastvrije groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

5つ星のうち3の評価

Een mooi huisje. De receptie kan wel een update gebruiken.

Het huisje was mooi en schoon en de bedden waren opgedekt. Helaas was de receptie bij aankomst niet bezet en konden we niemand van de receptie telefonisch bereiken. Als we het nummer dat op de deur vermeld stond, belden, dan hoorden we de telefoon binnen overgaan. Het callcenter van Dormio was ook al gesloten. Gelukkig hadden we het telefoonnummer van een medewerker van de afdeling verkoop van Dormio, zodat alles toch nog goed gekomen is.

2022年1月16日

Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer からの回答

Beste Annelies, bedankt voor uw feedback. Wat goed om te horen dat u het huis mooi vond. Wat jammer om te horen dat u niemand kon bereiken en de receptie niet bezet was. Wij zullen dit noteren en ter plaatse bespreken. Met gastvrije groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

5つ星のうち3の評価

Het huisje dat we gehuurd hadden

Het huisje dat we gehuurd hadden, bleek niet schoongemaakt. Vuile lakens en handdoeken lagen op de vloer.
De medewerkers aan de receptie waren niet onvriendelijk en hebben voor een oplossing gezorgd, maar ze gaven niet echt de indruk hart voor de zaak te hebben.
We misten overigens een kapstok, met 6 mensen wel nodig, een spiegel, een theekan, een douchemogelijkheid in het bad.
De huisjes zijn nieuw, misschien is dat de reden, mogelijk moet er nog wat aan de afwerking gedaan worden.

2022年1月11日

Dormio Resorts & Hotels - Berck-sur-Mer からの回答

Beste HZ, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback achter te laten. Wat vervelend dat uw accommodatie niet was schoongemaakt. Dit is uiteraard niet de bedoeling, excuses voor het ongemak. Wij hebben de items die u heeft gemist tijdens uw verblijf genoteerd en zullen dit ter plaatse gaan bespreken. Met hartelijke groet, Tessa - Dormio Resorts & Hotels

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。