Prachtige accomodaties ! Ik mis alleen wat persoonlijk contact met Dormio. Alles gaat digitaal en is minder persoonlijk. Ik heb gisteren een mail gestuurd ivm een nieuwe reservatie en hoop er resp... もっと見る
所在地
所在地を変更Grote Kade 33, 4511 AT Breskens, Zeeland, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
2025 war ich bereits zweimal in diesem Ressort – in Breskens - sehr begeistert! Super schöne Anlage, sehr sauber, es funktionierte alles…. Sehr hochwertige Einrichtung.! Dieses Jahr werden wir au... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Voel je welkom in één van onze moderne en luxueuze appartementen. De appartementen zijn gelegen op een unieke locatie aan de Zeeuwse kust en bieden een prachtig uitzicht op de haven, de duinen, het strand en het achterland.
連絡先
Grote Kade 33, 4511 AT, Breskens, Zeeland, オランダ
ネガティブなレビューの 32%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
uitzicht rondom over de haven en de zee
Appartement was schoon, prima ingericht en voor herhaling vatbaar. De sofa had te slappe kussens, waardoor het zitten niet echt comfortabel was. Wat wel een grote ergernis was de entree doormiddel van Tapkey waardoor toegang soms echt moeilijk was. Is een onbetrouwbaar middel gebleken.
De Tapkey app werkt echt voor geen…
De Tapkey app werkt echt voor geen meter! Alle toegangsdeuren aan de zeekant functioneerde niet. De andere kant van het gebouw wel, maar dat resulteerde in continue omlopen met een schoonmoeder die slecht te been is.
Prachtig appartement met zeezicht
Makkelijk boeken. Prachtig appartement met super mooi zeezicht over de monding van de Westerschelde. Schoon, van alle gemakken voorzien.
Prachtige accomodaties
Prachtige accomodaties !
Ik heb gisteren een mail gestuurd ivm een nieuwe reservatie en hoop er respons op te krijgen
Dormio Breskens is geweldig
Dormio Breskens is geweldig! Zijn hier nu voor de 2e keer, prachtig appartement, fantastisch uitzicht, leuke plaatsjes in de buurt, diverse restaurants op loopafstand, een heerlijke plek om de accu op te laden
De locatie
De locatie, het appartement, het uitzicht, de netheid, de rust, de eenvoud om te boeken
Super
Super! Mooi appartement. Netjes, schoon. Uitzicht geweldig!!! We komen hier zeker terug!
Prachtige ligging
Heel goede service gekregen bij het boeken! Zeer mooie ligging van het appartement, dat ook heel mooi, net, luxueus is. Ook uitzichten, zowel in de slaapkamer als in de woonkamer, waren zeer prachtig. In één woord samen te vatten: heerlijk!!
Nog pluspunten: strand dichtbij en na korte wandeling vaart naar Vlissingen
Fantastisch mooi appartement, klantenservice onbereikbaar
Fantastisch mooi appartement. Schitterend uitzicht, goed uitgeruste keuken, goede bedden, goede douche.
Geen maximale score omdat 1 handdoekenset te weinig werd voorzien door Dormio en het ganse weekend niet verholpen werd aan onze schriftelijke vraag (per mail) om dit in orde te brengen. Ook later nooit enige reactie of excuus gekregen.
De ondergrondse parking is mooi maar de plekken zijn erg smal voor grote auto’s.
Goede duiding via de website.
Goede duiding via de website.
Snelle respons.
Duidelijke prijsvermelding
Wir sind Wiederholungstäter in dieser schönen Anlage
2025 war ich bereits zweimal in diesem Ressort – in Breskens - sehr begeistert!
Dieses Jahr werden wir auch wieder zweimal nach Breskens fahren.
Bei der Buchung für den September ist etwas schiefgelaufen, aber der Service und die Reaktion waren superschnell, sehr freundlich, hilfsbereit und wir hatten das Problem auch direkt gelöst - fünf Sterne für alles!!!!
Wir freuen uns auf unseren Urlaub in dieser Anlage!
Tot nu toe uitstekende ervaring bij het boeken van accomodatie
Goede telefonische bereikbaarheid, vriendelijke en geduldige medewerkers bij specifieke vragen betreffende eigenschappen accomodaties. Tevens extra uitleg gekregen voor het boeken via website.
Erholung von Anfang an
Buchen bei Dormio ist Urlaub von Anfang an...online buchen auf einer übersichtlichen Seite, prompte und klare, freundliche Kommunikation, professionelle Begleitung bis zum ersten Urlaubstag,modernes Ein- und Auschecken, saubere und angenehme Einrichtung der Wohnung, freundliches Team am Telefon und vor Ort...das Beste aber: die unglaubliche Lage der Wohnungen in Breskens... gerne immer wieder!
Fijn appartement in Breskens
Fijn appartement in Breskens. Alles wat goed geregeld. Zeker de moeite waard om nog eens naar toe te gaan.
Fishing for compliments
U vraagt, wat u goed gedaan heeft. U heeft mijn verblijf geboekt, is dat zo'n verwezenlijking?
Super vriendelijke service..
Super vriendelijke service..prachtige appartementen met zeer mooi uitzicht..
Prachtig
Prachtig, goed onderhouden en zeer netjes appartement!
Mooi uitzicht, fijne bedden, ruime badkamer & een privé-parkeerplek in de garage. Alles om ons weekend perfect te maken.
Ik kan geen enkel negatief/ werkpuntje bedenken!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。