Hustruen og jeg var draget til Kolding, for at opleve en tidligere musikalsk legekammerat pÃ¥ scenen som skuespiller. Vi havde lÊst minimalt om stykket og stedet og havde derfor heller ikke stÞrre f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har vÊret inde og se nissebanden, og hold da op et setup. GennemfÞrt professionelt, super skuespil, og meget tro overfor julekalenderen. SÊrlig respekt til "puk" som sang vanvittigt smukt Det er... ãã£ãšèŠã
Kvinde kend dit mord. Det er en fantastisk forestilling. Stykket har det hele. Det er spÊndende, sjovt, underholdende, satirisk, sÞdt og frÊkt. Skuespillerne er super dygtige og man bliver revet m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin forestilling. Gode skuespillere. Der var bare for hÞjt musik, isÊr i starten, så det var svÊrt at hÞre hvad der blev sagt på scenen
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LILLE TEATER â STORE OPLEVELSER! Foreningen bag Dronning Dorothea Teatret har til formÃ¥l at lave teater pÃ¥ semiproffesionelt niveau. Vores frivillige arbejder hver dag for at give dig STORE OPLEVELSER pÃ¥ vores LILLE TEATER i Zahnsgade.
é£çµ¡å
Zahnsgade 53, 6000, Kolding , ãã³ããŒã¯
- huset@dorothea.dk
- dorothea.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nissebanden er den vildeste forestilling
SÊrlig respekt til "puk" som sang vanvittigt smukt
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der
Fantastisk helhedsoplevelse
Fantastisk helhedsoplevelse
NÃ¥r man ankommer til teatret bliver man mÞdt af nogle halvtyskere, som snakker lidt gebrokkent dansk/tysk og bliver sÃ¥ hevet med ud i baggÃ¥rden ð±, hvad foregÃ¥r der NU her, mÃ¥ jeg indrÞmme, for igennem hovedet pÃ¥ mig. Men det er sÃ¥ dejligt gennemfÞrt, man sidder i klubben, og pludselig valser der âen ikke tilskuerâ igennem, fantastisk.
Jeg må indrÞmme jeg blev blÊst totalt bagover, det er nogle fantastiske karakterer der bliver skabt, og vist frem, i al deres dejlighed, kyniskhed, nÞdvendighed, sårbarhed, kÊrlighed, og ikke mindst Êrlighed. I skrÊmte mig godt nok til tårer ind i mellem, både af glÊde og sorg/tristhed.
Jeg havde ellers besluttet ikke at nÊvne nogle roller specifikt, men jeg bliver nÞdt til at fremhÊve en som gjorde mig både gal, glad, sÞrgmodig, beskyttende, trist, og håbefuld. Emcee var en ren naturkraft, som fik alle fÞlelser i kog, nogen gange på samme tid.
Tak for en fantastisk aften, jeg er overbevist om at alle ville have godt af at se Cabaret.
Jeg ved jeg havde godt af det, isÊr i denne her opsÊtning.
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse, de sang og spillede fantastiskð
Kit kat club ligger i Kolding
Jeg har set Cabaret mange gange. Rigtigt mange gange! Det er en musical med utallige lag og historier â en fortÊlling, der desvÊrre bliver mere og mere relevant for hver dag der gÃ¥r.
Men jeg havde faktisk aldrig oplevet Cabaret i en frivillig opsÊtning â fÞr i gÃ¥r. Sammen med to dedikerede musical-nÞrder tog jeg turen til Kolding for at rejse tilbage til 30âernes Berlin.
Og jeg blev blÊst bagover.
Denne opsÊtning mÃ¥ have krÊvet en hÊr af frivillige pÃ¥ Dronning Dorothea Teatret. Alt â scenografi, kostumer, lys â var gennemfÞrt og stemningsfuldt. Man blev suget direkte ind i den snuskede, dekadente atmosfÊre fra Kit Kat Club.
Men det var ikke kun stemningen, der imponerede. Rollerne var fremragende besat. Sally Bowles â den skrÞbelige, skÞre, legende og hÊrgede karakter â blev spillet og sunget med en intensitet og finesse, der var helt exceptionel. En vanvittig god Sally!
Emcee var dÊmonisk og dragende â en karakter der gled ubesvÊret mellem det gode og det onde, spillet med mod og stor kunstnerisk dybde.
Hr. Schultz â den forelskede, fornÊgtende grÞnthandler â gav historien om det Êldre par liv og varme. Smukt spillet og sunget.
Hvordan kan sådan et niveau findes på et frivilligt teater? Der er kun ét svar: Michael Skytte som instruktÞr.
Han tog chancer, tilfÞjede nuancer og gav musicalen endnu flere lag og dimensioner. Hallo â er der en voksen til stede, der straks vil hyre ham til en professionel opsÊtning af Cabaret? Det han har skabt her, med frivillige krÊfter, er nÊsten urealistisk â og alligevel lykkedes det. Med indbyggede overraskelser, som jeg ikke vil afslÞre her, men som klÊder forestillingen pÃ¥ smukkeste vis.
Konklusionen er klar: Kit Kat Club ligger i Kolding!
En forestilling du ikke vil gå glip af.
Carbaret er en skÞn forestilling med gode dansere, sangere, og skuespil.
Det er en forestilling man bÞr se. Der er både plads til grin, men sandelig også tårer.
Min debut hos Dorothea - Kvinde kend dit mord
Hustruen og jeg var draget til Kolding, for at opleve en tidligere musikalsk legekammerat på scenen som skuespiller. Vi havde lÊst minimalt om stykket og stedet og havde derfor heller ikke stÞrre forventninger, end "noget" må de kunne diske op med, når billetten koster 250 kr.
Det var en skÞn og meeeget underholdende oplevelse.
Måske der skulle vÊre byttet 2 sange ud med lidt flere replikker (derfor kun 4 stjerner), men bortset fra det, var det en virkelig god oplevelse. OG nogle virkelig hyggelige og intime rammer, helt tÊt på scenen. Man fÞlte nÊrmest at man var med på Kvindelejr på FemÞ.
Vi kommer hellere end gerne igen.
En okay oplevelse pÃ¥ en dag hvorâŠ
En okay oplevelse på en dag hvor teknikken drillede lige fra billetbestilling over parkering til lyd. Men der er rigtig hyggeligt i den lille teatersal. Og skuespillerne gjorde alle deres bedste.
VÊrd at besÞge
Vi var inde at se Kvinde kend dit mord. Super hyggeligt og med mange gode grin undervejs ð billetterne havde jeg vundet i en konkurrence. Men vi kommer bestemt igen, ogsÃ¥ selvom vi skal have penge op af lommen ð
Rigtig god og hyggelig oplevelse
Rigtig god og hyggelig oplevelse. Kan varmt anbefales.
Forestillingen "Kvinde kend dit mord" var super god med fremragende prÊsentationer.
Vi kommer helt sikkert igen
En mega hyggelig teater med utroligt dygtige skuespillere
En mega hyggelig, intim teater, med mega dygtige skuespiller. Kvinder kend dit mord, er virkelig en god forestilling og man får noget for pengene. De spiller i over 2 timer. Man ville faktisk ikke at den skulle slutte. Kan virkelig anbefales.

Kvinde kend dit mord - FANTASTISK
Kvinde kend dit mord. Det er en fantastisk forestilling.
Skuespillerne er super dygtige og man bliver revet med af deres imponerende dygtige skuespil og smukke sangstemmer.
God musik fremfÞrt af brandgodt orkester.
Skynd dig ind og se forestillingen !

Super oplevelse
Super oplevelse, levende musik og fantastisk underholdning og stemning. Meget imÞdekommende frivillige personaler

Kvinde kend dit mord - 5 *****
Fantastisk oplevelse hvor man kan mÊrke, at alle brÊnder for at give publikum den bedste oplevelse.
Virkelig dygtige mennesker både på og bag scenen.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse at se Gummi T i vinterferien 2025. Mine bÞrn var helt opslugte af forestillingen. KÊmpe ros til skuespillerne og alle de frivillige der gÞr det hele muligt. Vi kommer igen!

Tur med mine bÞrnebÞrn
At se Gummitarzan og opleve mine bÞrnebÞrns begejstring var dagens hÞjdepunkt. Det var som sÊdvanlig en dejlig oplevelse i teatret.

Fin forestilling

Dronning Dorothea Teatret ããã®åç
Igen en god oplevelse og flineâŠ
Igen en god oplevelse og flinke frivillige. Og så gratis popkorn for ikke at blive skuffet over lÊngden på stykket. Fantastisk service.

Dronning Dorthea Teatret â NÃ¥r passion og talent gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd
Lad mig bare sige det med det samme: Dronning Dorothea Teatret er noget helt specielt. Det er sÃ¥dan et sted, hvor man virkelig kan mÊrke, at folk gÃ¥r op i det med liv og sjÊl. Selvom det er et lille, frivilligt teater, fÞles det som at vÊre pÃ¥ en stor scene â bare meget mere hyggeligt.
Hver eneste forestilling, jeg har set der, har vÊret fyldt med dygtige folk og en kÊmpe kÊrlighed til teater. Man kan ikke lade vÊre med at blive grebet af den energi, der er både på scenen og blandt publikum. Og så er der bare noget helt sÊrligt ved den varme og afslappede stemning, man mÞder, lige så snart man trÊder ind ad dÞren.
De er virkelig gode til at vÊlge stykker, der rammer plet. Det er sÃ¥dan nogle forestillinger, hvor man bagefter tÊnker: "Hold da op, det var godt!" Og det er ikke bare en enkelt gang â det er hver gang.
Jeg kan kun sige, at Dronning Dorothea Teatret er et sted, man fÃ¥r lyst til at komme tilbage til igen og igen. SÃ¥ kÊmpe tak til alle de frivillige, der fÃ¥r det hele til at ske. I gÞr det virkelig fantastisk! ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ