Vi har lige afsluttet et meget lÊrerigt hvalpekursus med stor tilfredsstillelse! Vi var bÃ¥de glade for Dorte, og indholdet af kurset. Vi har lÊrt rigtig meget, som vi nu skal arbejde med, og Rom blev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft Dorte pÃ¥ besÞg hos os til et adfÊrdsbesÞg, af vores unghund:) Det var super givende, og vi fik gode Þvelser til mental stimulering, som efter allerede et par dage har givet os en mere roli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter blot en enkel enetime med Dorte, har vi fÃ¥et en helt anden hund. Dorte har en helt unik vide om, hvordan man skal hÃ¥ndtere hunde og hun kan ogsÃ¥ formidle det, sÃ¥ vi allerede efter en enkelt time... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dortes hvalpetrÊning kan varmt anbefales, hun har stor viden, og rÃ¥dgiver ud fra den enkelte hvalps temperament og race. Timerne bliver kÞrt meget professionelt og struktureret med super gode Þvelser,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Respekt for hunden, samarbejde, positivt lederskab og konsekvens er nogle af grundreglerne på Dortes Hundeskole. Jeg lÊgger meget vÊgt på at tage hensyn til hundens individuelle formåen, dens alder, trÊningserfaring samt psyke. TrÊningen foregår kun efter blÞde metoder og er en blanding af Anders Halgreen, Roger Abrandes, samt mine egen erfaringer. Jeg har en stor intuition og kan hurtig mÊrke, hvilken hund og ejer jeg har med at gÞre, og de råd jeg giver, er med udgangspunkt i det jeg fornemmer og ser. Jeg ligger vÊgt på, at de hunde og ejere, som kommer hos mig, får noget med hjem hver gang og de skal kunne mÊrke en vÊsentlig forskel fra de kommer fÞrste gang, til de slutter sjette gang. Jeg lÊgger vÊgt på, at hund og ejer skal opnå et godt teamwork, så ejeren formår at opdrage/trÊne sin hund, så den er til glÊde for familien. På alle hold er der tid til at besvare spÞrgsmål Vi holder ikke teoriaften, men putter teori ind i selve undervisningen, da jeg mener, at man lÊrer bedre på denne måde. Det er nemmere at forholde sig til teori, når man pludselig står i en situation, hvor man kan få en forklaring på, hvorfor hunden handler som den gÞr
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi har lige afsluttet et meget lÊrerigt hvalpekursus med stor tilfredsstillelse! Vi var både glade for Dorte, og indholdet af kurset. Vi har lÊrt rigtig meget, som vi nu skal arbejde med, og Rom blev jo ikke bygget på en dag.

Dorteshundeskole ããã®åç
Vi har haft Dorte på besÞg hos os til et adfÊrdsbesÞg, af vores unghund:) Det var super givende, og vi fik gode Þvelser til mental stimulering, som efter allerede et par dage har givet os en mere rolig unghund. 5 stjerner herfra

Jeg bookede Dorte til et hvalpebesÞg, da min hund var 10 uger, og det er jeg SÃ
glad for! Dorte er en erfaren hundetrÊner og meget behagelig at arbejde sammen med. På bare et besÞg lÊrte Dorte mig, hvordan jeg får min hvalp til at finde ro i sit bur. Nu sover hvalpen alle sine lure i buret. Derudover, fik jeg svar på mange af mine spÞrgsmål, som ny hundeejer :) En rigtig god investering.
Â
Jeg går også til hvalpetrÊning hos Dorte, og det er rigtig sjovt! Hver gang kommer jeg hjem med nye Þvelser, der styrker kontakten mellem mig og min hvalp. Det er fedt at få inspiration til at aktivere hvalpen, og Dorte er god til at gÞre det simpelt og let forståeligt. Min hvalp elsker at vÊre til trÊning, og jeg skal helt sikkert med på fortsÊtterholdet. Min varmeste anbefaling!

Dorteshundeskole ããã®åç
Jeg havde en enetime i efteråret og fik mange gode råd og vejledning til at takle vores labrador.
Nu har jeg lige afsluttet et begynder hold, med god vejledning og trÊning på et lille hold.
Dorte er rigtig god til at lÊse bÃ¥de hund og ejer og det har bÃ¥de KnudðâðŠº og jeg fÃ¥et rigtig meget ud afð

Dorteshundeskole ããã®åç
Et hvalpebesÞg af Dorte er den bedste investering!
Det bliver ikke sidste gang jeg gÞr brug af Dortes erfaring.

Gode profesionelle holdtrÊninger.
Har efterhånden fået en helt ny hund af at gå hos dorte.
Varm anbefaling!

Dorteshundeskole ããã®åç
Efter blot en enkel enetime med Dorte, har vi fået en helt anden hund. Dorte har en helt unik vide om, hvordan man skal håndtere hunde og hun kan også formidle det, så vi allerede efter en enkelt time havde fået redskaber til at aktivere vores hund rigtigt og dermed afvÊrge mange frustrationer med bid og gÞen derhjemme. Den varmeste anbefaling herfra.

Dorteshundeskole ããã®åç
Super god oplevelse! Kan virkelig anbefales, om det er hold eller enebesÞg :)
Super fin oplevelse, professionel trÊning, ikke meget dårligt at sige her.
Kan varmt anbefales :)
Alt for mange aflysninger
Jeg meldte mig til et forlÞb med trÊning fem på hinanden fÞlgende onsdage. Med opstart den 13/8 skulle forlÞbet have vÊret afsluttet den 10/9.
Da trÊningen nu for femte gang er blevet aflyst, vil forlÞbet fÞrst slutte den 22/10.
Hvad der skulle have vÊret et kompakt forlÞb, fÞles nu som en evighedsmaskine, hvor man skal reservere sine onsdage til en trÊning, som alligevel bliver aflyst i sidste Þjeblik.
Jeg har ikke noget at udsÊtte på selve trÊningen, men den kan ikke anbefales, hvis man gerne vil kunne regne med de udmeldte datoer.

Dorteshundeskole ããã®åç
Varmeste anbefaling fra os. Vi havde til at starte med et hvalpebesÞg i vores hjem, vi var meget positive over Dortes tilgang og rolige vÊremåde. Da vi fÞlte os trygge i Dortes hÊnder har vi lige haft vores hvalp i pension og trÊning hos Dorte i 9 dage. Hun har virkelig taget sig godt af vores lille Dolly med både omsorg og trÊning. Dolly blev passet i Dortes hjem sammen med hendes familie, vi fik daglige billeder og opdatering. Vi har fået så fin vejledning og guide til fortsÊtte den gode trÊning, og meget mere sparring end vi havde forventet - meget positivt og hjerteligt. :) Vi er så glade for Dorte og den hjÊlp vi har fået fra hende.
Vi kan varmt anbefale Dorte og give hende 5 stjerner.

Dorteshundeskole ããã®åç
Stedet vi trÊner er en skolegård hvor man står dårlig med en masse ting man skal passe på så man ikke snubler. SvÊrt at koncentrere sig. Altfor mange på samme hold så vi har svÊrt ved at kunne vÊre der. 80%af trÊningstiden går op i snak og teori. Altfor lidt praktisk trÊning. Kan virkelig ikke anbefale det.
Svar til Dorte efter din kommentar:
Jo vi går på dit hold(det alene viser at du måske har for mange på dine hold og ikke har styr på hvem der går der)
Vi går ikke i HillerÞd men SÞborg og har vÊret med til 3 gange. Se det som positiv kritik, for det kan helt klart gÞres bedre. Jeg har gået på flere hundetrÊninger med tidligere hund, så jeg snakker af erfaring. Vi kommer i hvert fald ikke de sidste gange for vi får ikke rigtig noget ud af det.

Dorteshundeskole ããã®åç
God og rolig undervisning så man kan nå at fÞlge med. Vi nÞd godt af teorien bag vores hunds reaktioner, da det gÞr det nemmere at lÊse hunden. Passende stÞrrelse hold så der er tid til alle blev set. Dejligt at vores teenager fik lov at deltage for os.
Rigtig god oplevelse, har lige afsluttet hvalpeholdet og har lÊrt en masse. Der er dejligt ro på under hele trÊningen og Dorte er meget tydelig i sin kommunikation til mennesker såvel som til hunde. Det var dejligt der var god tid til spÞrgsmål i hver time og holdstÞrrelsen på 6 hunde var super fin.
Tusind tak for et fremragende hundeskole forlÞb, vi har lÊrt sÃ¥ meget. ðªð»
Dorte er både engageret, dygtig og en meget ordentlig person.
Vi kommer igen pÃ¥ et fortsÊtter- hold ð¶
Vi er skuffede over hele processen med Dortes Hundeskole, grundet dårlig koordinering.
Vi havde fÞrst og fremmest aftalt et hvalpebesÞg, da vi havde nogen presserende problemer med vores hvalp som vi gerne ville have hjÊlp til, men hun aflyste på dagen, et par timer fÞr vi havde planlagt besÞget.
AngÃ¥ende hundetrÊning oplevede vi at hun flere gange kontaktede os, fordi hun ikke havde styr pÃ¥ om vi havde betalt eller ej, samt hvilket hold vi havde tilmeldt os - allerede der blev vi en smule irriterede over det manglende overblik. Derudover oplevede vi op til flere gange at hun blev nÞdt til at udskyde holdstart, og vi blev rykket frem og tilbage pÃ¥ de forskellige hold hun har. Vi endte til sidst med at blive tilbudt en plads pÃ¥ et hvalpehold som vi takkede ja til, da vi til sidst blev utÃ¥lmodige, og ikke gad vente pÃ¥ at det begynderhold vi oprindeligt havde tilmeldt os, startede op. Vores hund var naturligvis derfor ogsÃ¥ et par mÃ¥neder Êldre (og stÞrre) end de andre hunde pÃ¥ holdet, og kunne derfor ikke pÃ¥ samme vis deltage i den âfri legâ som var i slutningen af trÊningen, super Êrgerligt..
Der var efter vores mening også alt for mange deltagere i forhold til den lokation vi befandt os på, da hun havde lagt to hold sammen, hvorfor vi fÞlte at der ikke var nok plads til at trÊne sin hund.

Dorteshundeskole ããã®åç
Vi har haft besÞg af Dorte, fordi vores hanhund på 4 år udviklede angst i forbindelse med at vi havde mistet vores anden hund.
Det var vores oplevelse at Dorte hurtigt kunne aflÊse vores hund, og komme med forslag til hvordan vi kunne hjÊlpe ham bedst muligt.
Vi har fulgt hendes råd og vi kan se at han er i bedring.
Vi vil derfor gerne anbefale Dorte hvis jeres hund har udfordringer som I synes kan vÊre svÊre at lÞse.

Dorteshundeskole ããã®åç
Tak for et godt hvalpekursus. Gode tips og Þvelser. Man kunne spÞrge om alt og hun havde altid et velbegrundet svar.

Dorteshundeskole ããã®åç
Tak for god hvalpetrÊning. Klar og tydelig kommunikation og gode fif og brugbar vejledning. Lige det jeg havde brug for til mig og min hvalp. Tak for detð

Dorteshundeskole ããã®åç
God oplevelse på hvalpehold.
Vi har fået gode Þvelser og god feedback fra Dorthe.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã