Pakkeshop?
60 % af anmeldelserne antyder at det måske er en god ide, at droppe at vÊre pakkeshop. For det er i forbindelse med pakker, at al negativ anmeldelse sker.

Dorthe1 ããã®åç
Dorthe1 drives af Dorthe i butikken og samarbejde med hÃ¥ndvÊrkere i âmarkenâ. Malerafdeling med dansk Beck & JÞrgensen maling. Dorthe1 er stedet, hvor garn, stof, patchworkstof og maling mÞdes. Her blandes farver, materialer og idéer og bliver til virkelighed i bÃ¥de butikken og dit hjem. Dorthe1 EsterhÞjvej 63 4550 AsnÊs CVR: 18114143 Telefon: +45 26242266 E-mail: dorthe1@dorthe1.dk
EsterhÞjvej 63, 4550, AsnÊs, ãã³ããŒã¯

Dorthe1 ããã®åç
Super venlig, og rar dynamik!
Hun er flyttet i ny stor butik, og har nÊrmest alt hvad man skal bruge til gode priser. Jeg strikker ikke selv, men kÞber tit garn til min kÊreste

Dorthe1 ããã®åç
Super service. Dejlig kreabutik når man henter sin pakke. Kaffe på kanden og masser af imÞdekommenhed

Dorthe1 ããã®åç
Jeg var i tvivl om butikken var åben, så jeg ringede til butikkens nummer. En dame råbte ind i rÞret og var meget ubehagelig og ubehÞvlet, hvorefter hun smÊkkede rÞret på. Jeg nåede slet ikke at sige noget eller spÞrge til butikkens åbningstider. Hvis der er lukket, burde der måske vÊre en telefonsvarer sat til - bare et forslag :-)

Dorthe1 ããã®åç
Jeg er mildest talt i chok efter min egen oplevelse og efter at have lÊst de andre anmeldelser. Meget ubehagelig tone fra ejeren af denne shop, som rÃ¥ber, skÊlder ud og til sidst smÊkker rÞret pÃ¥. Hun har fra den ene dag til den anden, lukket ned for pakker og vil ikke udlevere dem hun har i butikken. Hun taler grimt og aggresivt og bebrejder mig for ikke at havr lÊst beskeden pÃ¥ âhjemmesidenâ, med det mener hun Facebook og den sÃ¥kaldte besked pÃ¥ Facebook er under en time gammel. Vil anbefale alle at finde et andet sted at handle.

Dorthe1 ããã®åç
Advarsel: man kan ikke vÊre sikker på at få sin pakke udleveret, hvis man får sagt eller gjort noget forkert.
Yderst dårlig kundeservice, talte med Dao og fik pakken, som hun var ved at returnere til firmaet videresendt til Grevinge brugs.

Dorthe1 ããã®åç
Et helt fantastisk sted at komme der er altid kaffe pÃ¥ kanden og en hyggelig stemning smilende ejer ogsÃ¥ selv om man ikke er prof i hÃ¥ndarbejde er der altid tid til at fÃ¥ hjÊlp varmt anbefales ð€

Dorthe1 ããã®åç
Efter jeg har klaget over ikke at kunne få min pakke udleveret og bagefter blive truet og forhindret i at forlade pakkeshoppen d. 2/7-24
Valgt indehaveren at skrive til HR på min arbejdsplads. Dog anonymt. Her har hun så skrevet, at jeg skulle kÞre rundt og lave private Êrinder i arbejdstiden og at jeg skulle vÊre uegnet til mit arbejde. Hun har Þjensynligt slået mig op på mit fulde navn og set at jeg er ansat som hjemmesygeplejerske i kommunen, da denne information er tilgÊngelig.
Det kan man da kalde en opsÞgende type.
Lidt fjollet, da jeg havde fri. Var i civilt. I egen bil. Og er ansat i anden ende af kommunen. Og vores biler desuden er udstyret med GPS. Og at det er overvågning på OK tanken.
Jeg har naturligvis orienteret DAO og Midt og VestsjÊllands Politi. Endnu engang..... Og forberedt min leder og HR på at denne kvinde formodentlig kan blive et problem fremadrettet.
Og ja man tror jo det er lÞgn. Det er det desvÊrre ikke.

Dorthe1 ããã®åç
Jeg har brugt Dorthe1 Pakke Shop flere gange nu, og jeg synes virkelig, det er et fedt sted! Her er hvorfor:
Super venligt personale: Folkene der er virkelig sÞde og hjÊlpsomme. Hver gang jeg kommer der, smiler de og hjÊlper mig hurtigt med mine pakker. Det er rart at mÞde folk, der er glade for at hjÊlpe.
God beliggenhed Pakke shoppen ligger et sted, hvor det er nemt at komme til det lige i nÊrheden, så det er mega nemt at smutte forbi på vej hjem fra skole eller fra fodbold. Pakkerne er altid i god stand Jeg har aldrig oplevet, at mine pakker er blevet beskadiget eller forsinket. Det er mega betryggende at vide, at mine ting er i sikre hÊnder. De har åbent på tidspunkter, der passer perfekt til min hverdag. Jeg kan nemt hente eller aflevere pakker, uden at skulle bekymre mig om, at de har lukket. Deres hjemmeside og informationen i butikken er virkelig let at forstå. Det er nemt at finde ud af, hvad jeg skal gÞre, og der er altid nogen, der kan hjÊlpe, hvis jeg er i tvivl. Alt i alt er Dorthe1 Pakke Shop det bedste sted at hente og aflevere pakker. De er pålidelige, nemme at bruge, og personalet er mega venligt. Jeg vil helt klart anbefale det
Vurdering: âââââ (5/5)

Dorthe1 ããã®åç
UbehÞvlet afvisning fordi jeg desvÊrre kom 45 min. for tidligt til afhentning af pakke....blev overfuset med at hun "var trÊt af" at ingen respekterede Ã¥bningstiderne og om jeg "var klar over h or mange der ringede om pakker?" Men jeg skal i fremtiden nok lade vÊre med at fÃ¥ sendt pakker til Dorthe1. Pyh ha, for en oplevelse pÃ¥ en ellers dejlig sommerdagð
Jeg må tilfÞje at jeg var i god tro, dÞren stod åben til butikken, der var en salgsbod udenfor og ejeren var indenfor. Det er ikke, at blive afvist grundet jeg kom for tidligt, det var den yderst ubehagelige facon det blev gjort på. Jeg kan kun anbefale ejeren at holde dÞren låst og i hvert fald lukket, når man ikke har åbent og ikke Þnsker at vÊre fleksibel, når en uskyldig kunde forvilder sig ind i butikken fÞr tid.

Dorthe1 ããã®åç
Vores pakke er sendt forkert. DesvÊrre endte den hos Dorthe1 i AsnÊs.
Vi ringer pÊnt og spÞrger om hun har vores pakke. På dette tidspunkt tror vi at det er sendt til en privat person, da vi ikke kender byen og forretningen.
Dorthe bliver utrolig vred og spÞrger hvad jeg bilder mig ind at ringe en lÞrdag aften. Dorthe vÊlger at smÊkke rÞret på. Vi skriver pÊnt til om hun blot vil give os et ja eller nej. Her tror vi stadig det er en privat person, da den er sendt til Dorthe1.
Dorthe skriver tilbage âfarvel blev der sagtâ. Vi skriver tilbage;
âSer lige nu du har et firma. Det er godt nok skidt at tale sÃ¥dan, nÃ¥r man ellers skulle vÊre kundevenlig..
Hvorfor slukker du så ikke din firma tlf..og holder fri !!
Jeg er mÃ¥llÞs over din kommunikation.. VIRKELIG !!â
Dorthe ringer op og spÞrger om man er dum og siger alt muligt mindre pÊnt i telefonen. Hun truer med at smide vores pakke vÊk og udtaler i telefonen âjeg smider din pakke af hâŠâŠ til nÊste gang jeg kommer pÃ¥ arbejdeâ.
Jeg er SÃ
mållÞs..
OpfÞlgning på vores pakke.
Sidste frist var den 17 maj for hentning af vores pakke.
Min mand henter pakken ca 16.45 den 16 maj. Dorthe havde 16.13 valgt at sende vores pakke retur. Det er over et dÞgn fÞr tid. Hun udtalte at den var smidt ud i hendes skur, hvor hun ikke gad gå ud og hente pakken. Igen blev der råbt af min mand og sagt mindre pÊne ord.