Installation av elbilsladdare och ström till markiser Srdan kom ut och tittade pÃ¥ fasaden och marken diskuterade lösningar och visade bilder. Tydlig och klar offert. Anpassade sig till markis... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
4 otroligt snabba, effektiva och noggranna grabbar som var dÀr pÃ¥ exakt utsatt tid. De hade tvÃ¥ lastbilar som hade lovats i offerten och de gjord sjÀlva flytten pÃ¥ 2h och 40min frÃ¥n vÃ¥rt stora hus med... ãã£ãšèŠã
Som företagare Àr detta en urusel tjÀnst. Gick med ett avtal till en början och allt fungerade helt ok. Efter att avtalet förnyades och ingen ringde mig för en uppföljning sÃ¥ skickar det fakturor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fick ett vÀldigt bra pris och de kunde hjÀlpa mig Àven med kort varsel. Jag bokade bÃ¥de flytt av möbler/ saker till Ã¥tervinningen och flyttstÀd. De som skötte flytten av mina saker ( deras egna gubbar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Dorunner ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I samband med att ett företag vill bli medlemmar hos oss på Dorunner genomförs en kontroll. I den kontrollen ser vi till att nedan krav uppfylls:
Vi har omkring 15 000 företagsmedlemmar som Àr verksamma inom en rad olika kategorier och spridda över hela landet. Du kan hÀr t.ex. hitta rörmokare, plattsÀttare, elektriker, flytthjÀlp, stÀdhjÀlp, taklÀggare, målare, arkitekter, jurister, ekonomer, golvlÀggare, plåtslagare för att nÀmna några.
Sedan starten har Dorunner hjÀlpt tusentals privatpersoner, BRF:er och företag fått hjÀlp med att slutföra sina projekt hos oss.
Kom igång och jÀmför offerter från 29431 kvalitetssÀkrade proffs. Gratis, snabbt och tryggt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fanntastiskt resultat och mycketâŠ
Fanntastiskt resultat och mycket professionella. Rekommenderas varmt!!!
Varning! Flyttar inte hela bohaget trots avtal och krÀver extra betalt
Jag anlitade Sveriges Flyttservice för en flytt i oktober 2025 dÀr avtalet var att de skulle flytta hela mitt bohag, trots detta lÀmnades ungefÀr en tredjedel av mina saker kvar i den gamla bostaden
NÀr jag påpekade att tjÀnsten inte var slutförd vÀgrade de ta ansvar och ville istÀllet ha ytterligare betalt för att köra resten
Under sjÀlva flytten tvingades jag dessutom sjÀlv hjÀlpa till med tunga lyft och transporten av min madrass
Jag blev tvungen att på egen hand hyra en bil för att flytta de kvarlÀmnade sakerna, vilket innebar både extra kostnader och mycket merarbete
Ãrendet gick hela vÀgen till AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN), som i sitt beslut konstaterar att företaget inte har utfört tjÀnsten fackmÀssigt och att de har avvikit frÃ¥n vad vi kommit överens om
ARN rekommenderar nu företaget att betala tillbaka till mig för prisavdrag och merkostnader
Sök en annan flyttfirma om ni vill ha en smidig flytt dÀr hela bohaget faktiskt kommer med.

Dorunner ããã®åç
Perfekt stÀdat o kontakt
Perfekt stÀdat o kontakt! Vi Àr mycket nöjda o skulle vid tillfÀlle anlita dem igen. TACK!
Trevlig och tillmötesgÃ¥ende vidâŠ
Trevlig och tillmötesgående vid kontakten. HjÀlpte mig på bÀsta sett för att det skulle passa mitt företag!
Inget att klaga på
Wilhelm bytte en termostat och svarade på frågor. Proffsig och trevlig
Snabbt och professionellt.
Great Service & Communication
Great service and excellent communication from DoRunner. Only qualm was that the service received ended up being pretty expensive â due to minimum time spend guidelines.
Snabb och smidig hjÀlp
Snabb och smidig hjÀlp, kommer definitivt anvÀnda denna tjÀnst igen!
Fick den hjÀlp vi behövde
UtmÀrkt jobb av Jannis från Jo-Ven Måleri.
UtmÀrkt jobb av Jannis från Jo-Ven Måleri. Proffsig, trevlig och mycket noggrann!!
Supernöjd!
Så nöjd med Dorunners tjÀnst som skickade elektrikern Marcos för att byta en dimmer. Anlitar gÀrna igen!
Seriöst företag som bÃ¥de lyssnar ochâŠ
Seriöst företag som både lyssnar och har respekt. VÀldigt nöjd med samarbetet!
Kommer anlita företaget igen nÀr det Àr dags för målning.Varit på plats i cirka 2 veckor.
Lyhörda och kunniga hantverkare
Aram lyssnade på oss och kom med egna bra idéer. De jobbade intensivt och snabbt,stÀdade upp allt efter sig och gjorde en jÀttefin trappa.
SÀkert och bra webbplats.
Bra val!
Snabba, trevliga och hjÀlpsamma, hjÀlpte t o m att ta isÀr och montera ihop vår IKEA-sÀng.
Mikael var duktig målare
Mikael var trevlig, snabb att svara, gjorde ett jÀttefint målarjobb utvÀndigt på vårt fritidshus med Falu rödfÀrg. Kan starkt rekommendera Månströms Bygg och Maskin
Vi Àr supernöjda hittills
Vi Àr supernöjda hittills. De Àr snabba , ansvariga , noggranna !! Stort tack från kunderna i Mörarp !!
Mycket bra hantverkare som vi hade enâŠ
Mycket bra hantverkare som vi hade en bra kommunikation med. Rekommenderas å det varmaste.
Noggrant utfört arbete.
Noggrant utfört arbete.
Snabb start.
Arbete dagligen utan avbrott.
Trevlig personal och arbetsledning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ