䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業
  2. 寄付センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Dotatie is niet zomaar een donatietool; wij zijn de moderne fondsenwerving-infrastructuur voor stichtingen, kerken en goede doelen die klaar zijn voor de toekomst. In een wereld waar technologie vaak een barriÚre vormt voor vrijgevigheid, bouwt Dotatie de brug. Wij geloven dat elke euro die naar een goed doel gaat, moet worden ondersteund door technologie die integer, transparant en vliegensvlug is. De non-profit sector is te lang afhankelijk geweest van verouderde systemen, ondoorzichtige kostenstructuren en complexe administratieve rompslomp. Dotatie doorbreekt dit. Wij bieden een schaalbaar platform dat meegroeit met de ambities van de organisatie: van kleine lokale initiatieven tot landelijke organisaties met een miljoenenomzet. Waarom organisaties voor Dotatie kiezen: Extreme Transparantie: Geen verborgen marges op transactiekosten, geen setup-fees en geen langdurige contracten voor het standaardplan. Wat je ziet is wat je krijgt. Donateursgemak zonder Wachtwoorden: Dankzij onze innovatieve 'magic links' hebben donateurs direct toegang tot hun persoonlijke portaal zonder ooit een wachtwoord te hoeven onthouden. Dit verhoogt de retentie en verlaagt de support-druk. Automatisering die tijd bespaart: Van ANBI-klare jaaroverzichten in PDF tot automatische storneringsafhandeling en periodieke incasso's; wij automatiseren de achterkant zodat organisaties zich kunnen focussen op hun missie. Internationale Kracht: Met ondersteuning voor 5 talen (NL, EN, DE, FR, ES) en volledige integratie met Stripe en Mollie, is Dotatie klaar voor wereldwijde impact. De Transparantie-hub: Wij faciliteren de dialoog tussen organisatie en achterban. Stichtingen kunnen eenvoudig beleidsplannen en jaarverslagen delen in het portaal, waardoor donateurs altijd inzicht hebben in de impact van hun gevecht. Veiligheid en Integriteit Veiligheid is bij ons geen 'extra feature', maar het fundament. Met standaard tweestapsverificatie (2FA) voor teams, dagelijkse backups en een robuuste infrastructuur op enterprise-niveau, zorgen we ervoor dat financiële data en donateursrelaties altijd beschermd zijn. Bij Dotatie werken we niet voor goede doelen, maar met hen. Ons succes is direct gekoppeld aan dat van onze klanten: wij groeien pas als zij groeien. Dat is de eerlijkste vorm van partnership die we kunnen bedenken. Maak doneren weer eenvoudig. Ontdek de kracht van moderne fondsenwerving bij Dotatie.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snel

Snel, prettig, aardig helemaal top. Makkelijk in gebruik.

2026幎4月14日

Dotatie からの回答

Bedankt voor je Review Jordan!

Eenvoudig en makkelijk systeem

Ryon had mij eerst online de mogelijkheden laten zien. Dat zag er al veelbelovend uit. Daarna heeft hij ons persoonlijk meegenomen en zelfs een donatiepagina voor ons gemaakt. Ziet er top uit. Super persoonlijk en super service en binnen een dag geregeld.

Chapeau!

2026幎4月9日

Bedankt voor je review!

^ Ryon

5぀星のうち5の評䟡

Het werkt makkelijk en intuïtief

Het werkt makkelijk en intuïtief. Ook de service is goed. Toen er op zondagmiddag een hick-up was, was het binnen een halfuur opgelost. Heel fijn als er mensen zijn die willen doneren aan het goede doel waarvoor je je inzet.

2026幎1月2日

Bedankt Leon, mocht er wat zijn staan we altijd klaar om te helpen ^ Ryon

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben heel blij met de hulp van Ryon

Ik ben heel blij met de hulp van Ryon bij het opzetten van onze pagina. Hij luisterde goed naar wat we nodig hadden en dacht actief mee in oplossingen. Alles is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en professioneel neergezet. Precies zoals ik het wilde hebben. Echt top service. Snel, duidelijk en betrouwbaar. Aanrader!

2025幎9月23日

Dotatie からの回答

Bedankt voor jullie mooie review!

^Ryon van Dotatie

5぀星のうち5の評䟡

Ryon heeft mij erg goed geholpen met

Ryon heeft mij erg goed geholpen met een donatie pagina. Het moest duidelijk, eenvoudig en gebruikersvriendelijk zijn, dat heeft hij snel en goed gedaan. Erg tevreden! Dankjewel.

2025幎9月23日

Dotatie からの回答

Bedankt voor je mooie review! Mocht er iets zijn weet je ons te vinden!

^Ryon van Dotatie

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス