Douchebakkenopmaat レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Na een lange zoektocht naar een vlakke douchebak die matchte met onze tegels, liep ik overal vast omdat alle grijstinten kil en koud waren. Hier werd er alle tijd voor me genomen. Met mijn eigen tegel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Een aantal jaar geleden een douchebak op maat besteld. Deze vertoont nu over het hele oppervlak scheurtjes/barsten. Hier melding van gemaakt, maar er wordt gewoon niet op gereageerd. Slechte kwalitei... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We zijn heel tevreden over hoe het bedrijf met ons mee heeft gedacht bij het inrichten van onze twee badkamers, een kleine boven en een wat grotere beneden. Een douchebak op maat, glazen wanden en deu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over de levering van onze nieuwe douchedeuren via Douchebakkenopmaat.nl. De communicatie vanuit het bedrijf was duidelijk en prettig, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren.... もっと見る

企業情報

1. 輸入業者
  2. バスルーム用品店
  3. 卸売業者

当該企業による記述

Douchebakkenopmaat.nl levert composiet en Solid Surface douchebakken op maat en in vele standaardmaten uit voorraad. Door rechtstreekse levering van de fabrikant zijn de levertijden kort en de prijzen scherp.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 25

レビューを書く

Betrouwbaar en goed bedrijf

Betrouwbaar en goed bedrijf, duidelijke telefonische uitleg en je wordt goed op de hoogte gehouden met betrekking tot de levering

2025年11月20日

Composiet douchebak op maat besteld Lisa XL

Composiet douchebak op maat besteld, type Lisa XL. Speciale douchebak op maat met schuine kant en hoek eruit. Netjes op tijd en past perfect. We zijn heel erg tevreden over dit maatwerk van Douchebakkenopmaat. Ziet er prachtig uit!

2025年11月7日

Het wastafelblad

Het wastafelblad, inclusief bak, ziet er prima uit en is precies wat we besteld hadden. Echt een aanrader voor iedereen die een speciale wens heeft.
Wel een lange levertijd!
Tip: doe er een onderhoudsadvies bij.

2025年9月4日

Mooie douchebak. Superieure kwaliteit

We hebben een antraciet grijze composiet douchebak besteld. Keurig op tijd geleverd. Klantvriendelijk staat hier hoog in het vaandel. Ze hebben echt met ons meegedacht. De chauffeur hielp nog bij het naar binnen dragen! Installatie ging prima. Wel zwaar maar daar is de kwaliteit dan ook naar. Inmiddels een aantal maanden in gebruik. De douchebak is fijn in gebruik. Afwatering is perfect en schoonmaken is een eitje. Een absolute aanrader!

2025年3月28日

5つ星のうち4の評価

De mogelijkheid tot maatwerk is echt …

De mogelijkheid tot maatwerk is echt een méérwaarde !!!
De prijs? Iets op maat laten maken kost éénmaal meer, maar valt nog net binnen de grenzen. Verder een stipt correcte levering !!!
Een aanrader.....wat mij betreft...ja .

2025年6月11日

douche bakken

ik heb al 34 jaar als sanitair plaaster deze firma beschikt van de buitenmaten van de douchebakken en naar wensen van de klant geven

2024年7月10日

5つ星のうち5の評価

We zijn bij dit bedrijf uitgekomen ivm…de grote maatvoering van de douchebak

We zijn bij dit bedrijf uitgekomen ivm de grote maatvoering van onze douchebak.
Een afspraak om de kleur uit te zoeken in de showroom was snel gemaakt.
Douchebak uitgezocht en na een bakje koffie weer huiswaarts.
Helaas bleek na levering de kleur niet zoals afgesproken.
Na deze melding werd er direct telefonisch contact opgenomen.
Na wat overleg en het opsturen van de kleurenstaal uit de winkel kwam het advies om nogmaals langs te komen en kosteloos een andere kleur douchebak uit te zoeken, ook ons aankoopbedrag eventueel terug storten was geen probleem.
Dus nogmaals naar de winkel geweest, nieuwe kleur uitgezocht en na zelfs een iets snellere levering dan normaal nu een mooie douchebak in de badkamer.

Het was prettig te merken dat de mensen bij dit bedrijf oplossingsgericht denken en dat het op deze manier opgelost werd.

M.v.g. Fam Uitbeijerse

2025年5月17日

Prima product

Prima product, zwaar, maar zeer effectief, sterk, slijtvast.

2025年7月9日

Zeer prettige ervaring

Zeer prettige ervaring. Kochten hier meerdere compositie douchebakken in diverse leveringen. Altijd netjes op tijd en altijd vriendelijk. En, erg fraaie douchebakken.

2025年7月1日

alles volgens verwachting

Geleverd naar verwachting en een korte leveringsdatum nagekomen welke ook gerealiseerd is
Douchebak ziet er ook netjes uit, zoals op de website getoond

2025年2月27日

Top bedrijf!

Bedrijf doet er alles aan om je goed te helpen en problemen op te lossen! Zeer vriendelijke mensen. Had zelf een bestelling met een kleine kras in de glasplaat en dat is netjes opgelost. Duurde wel even met de levering maarja dat hoort erbij.

2024年12月18日

5つ星のうち5の評価

Goede product en top service

Heel behulpzaam in het uitzoeken van de juiste maat/douchebak, snel geleverd en goede, direct contact met de medewerkers. Heel fijne ervaring en service.

2024年12月6日

5つ星のうち4の評価

Hulp na foutje leverancier was erg goed.

Levering was conform geplande levertijd. De maatvoering klopt net niet. Ze hebben keurig geholpen met een oplossing, c.q. financiële tegenoetkoming omdat ik het zelf kon oplossen. Inkorten was inderdaad simpel en toezegging dat ze nieuwe willen leveren als het niet lukte was prettig. Kwaliteit product is erg goed en mooi product

2025年3月19日

Prachtige douchebak

Prachtige douchebak, goede services via telefoon. Alle afspraken nagekomen wat levertijd betreft . Dus plezierig om hier te kopen en de douchebak is echt prachtig.

2024年12月8日

5つ星のうち1の評価

Onvrede douchewand als douchebak

Zowel douchewand als douchebak zijn beschadigd bij levering. 3 weken later is de douchewand omgeruild en is voor de douchebak een reparatiesetje geleverd.
Na plaatsen van douchebak blijkt er toch een constructiefoutje in de douchevloer waardoor het rooster niet goed blijft liggen. Amateuristisch opgelost door een verbogen rooster op te sturen.

2025年3月19日

Trustpilot エクスペリエンス