Veldig fornøyd med produktene og kvaliteten på dem. Har kjøpt 3 forskjellige badedrakter, 2 sett med neopren hansker og sokker (til vinterbading, et sett til mannen og et til meg) + badebukse til m... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
God kvalitet på produktene! Badedrakten jeg kjøpte passet fint. Nyttig å måle og bestille ut fra målene som er oppgitt for de ulike størrelsene. Neoprene sokkene holder meg varm under vinterbading. K... もっと見る
Fantastisk service og svært hyggelig og hjelpsom dame som møtte meg i telefonen ! Hun hjalp til med endring i forsendelse og med hjelp til riktig størrelse på badedrakt! Utenom det man kan forvente fo... もっと見る
Kjempefine klær med fin passform og riktig størrelse. Behagelig å ha på seg og føles ut som skikkelig bra kvalitet. Hanskene var litt stor og det var ikke mulig å stramme godt nok rundt håndleddene,... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Webshop for winter-swimming clothes and accessories, and other outdoor related products.
連絡先
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kule produkter!
Gode produkter, rask levering og bra service. Jeg er spesielt godt fornøyd med badesokker og badehansker i 5mm tykkelse. Holder hva de lover.
Highly recommended
Good quality, fast delivery. They also helped when I had a problem with sizes. I highly recommend them!
Perfekt fit og blir glad vær gang jeg…
Perfekt fit og blir glad vær gang jeg tar på meg min rosa badedrakt med skjørt 🤩✨💖
God sørvis
God sørvis, raske - og for oss som bor på Sunnmøre; lokale.
Anbefaler både produktene og firma.
Clothes you get lots of compliments for
Really cool physical store, very memorable chat with an owner ⛷️⛰️
I bought two different sets of top&short which I frequently use for working out, swimming and sauna. Getting compliments all the time for how unique clothes are 🫶
Excellent form and colours after multiple washes.
Styr unna
Styr unna! Hun som driver virksomheten forholder seg ikke til forbrukerkjøpsloven og nekter å behandle reklamasjon.
Jeg kjøpte neoprensokker og hansker for vinterbading i høst. De ble tatt i bruk i desember. Sømmen i skaftet på den ene sokken røk av etter få ganger i bruk. Dvs åpenbart en fabrikasjonsfeil, og ikke normal slitasje (som en må forvente f.eks. under foten). Dette ble meldt inn med følgende respons fra daglig leder: « Så hva mener du?
Skal du ha full refusjon på et produkt du kjøpte for over 3 måneder siden?» Jeg henviste til forbrukerkjøpsloven og ba om refusjon, evt tilgodebeløp - men har ikke fått noen av delene. Styr unna Inger Lise og Do U Dare.

doudare.no からの回答
Anbefales
Bestilte badesko og hansker til isbading. Litt usikker på størrelsen på skoa og hvor lett de ville være å få på, men passet perfekt! Lett å få på og satt stramt. Skal teste de neste helg, men ser veldig bra ut og gleder meg til å teste de. Jeg har 38 i str og bestilte M. Hanskene var også bra. Kjøpte også en kul t-skjorte jeg skal bruke på afterskien (slalom motiv), og den virket av høy kvalitet. Fikk med badeand termometer og en søt nøkkelring på kjøpet. Tok ca 12 dager å få pakken.
Super, norsk nettbutikk med fokus på isbading
Bestilte et kult badetermometer med en gul badeand på toppen 🐤. Pakka kom rask og termometeret var kjempefint. Gleder meg til isbading nå. Fordi firmaet ikke hadde noen anmeldelser på Trustpilot ble jeg først skeptisk, men skepsisen forsvant fort da jeg fikk bekreftet at de hadde organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret. Her er det fritt frem å handle 👍.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。