Na een fijn intakegesprek, een uitgebreide behandeling aan huis gehad. De kraamdoula is een hele vriendelijke dame die voor elke behandeling de tijd neemt, ook voor jou. Daarnaast bood ze voordat de t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dankjewel lieve Mevhibe, Het was zo een fijne zwangerschapsmassage, dat ik zelf in slaap ben gevallen. Wat heb jij fijne handen zeg en zeker ook rustgevend. Wat mij ook opviel was, dat ze flu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een hele lieve dame die haar tijd neemt en heerlijke behandelingen geeft voor tijdens de kraamperiode! Vooral de kruidenstempelmassage is een echte aanrader!
äŒæ¥ãåçããŸãã
een week na de bevalling een heerlijke massage gehad met warme kruiden. Echt een aanrader om volledig te ontspannen en bij te komen: Daarna mijn buik inbinden waardoor ik meteen een rechte houding had... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heb je net een bevalling achter de rug en zoek je manieren om ontspannen te herstellen? Wil je in jouw vertrouwde omgeving genieten van persoonlijke zorg en aandacht? Als kraamdoula/postpartum behandelaar bied ik je diverse ontspannende en helende behandelingen aan. Denk bijvoorbeeld aan massages, buik binden, voetenbaden, moxa therapie, kruidenstempelmassage of vaginaal stomen. Tijdens deze behandelingen verwen ik je met helende drankjes en voedzame hapjes. Tot slot heb ik ook aandacht voor jouw baby en leer ik je hoe je een babymassage kunt geven om de hechting tussen jullie te versterken.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Erg fijne ervaring! Ik ben iemand met een korte spanningsboog, maar heb tijdens deze cursus alles met gemak kunnen volgen. Naast de theorie was er ook ruimte voor interactie. Ook leuk dat we onze eigen Kamille olie hebben gemaakt. Kortom, een aanrader voor iedere zwangere vrouw!
En de linzensoep was echt lekker ð€€

Doulayuvam ããã®åç
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã