レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam!!!!! Apteka w której rozpocząłem roczną receptę od specjalisty z dnia na dzień się zamknęła. Po telefonie na infolinię pani mi ,,poradziła,, ÅŒebym sobie poszedł do lekarza prywatnie zapł... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Zawsze zamawiam w doz we Wrocławiu ul. Dworcowa. Panie farmaceutki pomagają jeÅŒeli ma się problem zdrowotny. Jeśli chodzi o zamówienia przez Internet to czasami zdarza się, ÅŒe jakiś lek, suplement zn... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam. Apteka, która oferuje produkty, których nie ma na stanie. Realizacja blisko tydzień a po interwencji dostaje automatycznego maila, ÅŒe zamówienie zostaje anulowane bo apteka (punkt odbior... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Apteka świetna, jednak we Wrocławiu na Ołowianej 11 klientka przyszła w dniu 1.04. 2026 w godzinach popołudniowych z psem kudłatym i wraz z farmaceutą tego psa głaskała, aÅŒ się sierść sypała. Do aptek... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Brak realizacji z fałszywą informacją

Zamówienie „wysłane” do odbioru w aptece. Jeden produkt. Przez 6 dni brak informacji o dostarczaniu. Po tym czasie sprawdzam - produkt, który zamówiłeś jest niedostępny. Co w takim razie zostało wysłane i czemu przez tyle czasu nie ma ÅŒadnej informacji?
Marnowanie czasu, a przypominam, ÅŒe to apteka a nie zakupy dla przyjemności.

2025幎10月2日
5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona z apteki doz w

Jestem bardzo zadowolona z apteki doz w Pankach. Wszystkie Panie,które tam pracują potrafią fachowo doradzić nie wpychając jednocześnie najdroÅŒszych leków. Często korzystam z usług tej apteki.Korzystałam równiez z zamówień internetowych,które takÅŒe polecam. Produkty zamawiane przez internet przychodzą szybko i są duÅŒo tańsze.

2025幎9月24日

Apteka DOZ w Ostrowii Mazowieckiej przy Kościuszki 24

Apteka DOZ w Ostrowii Mazowieckiej przy ulicy Kościuszki,jedna z wielu aptek w tym mieście.Lokalizacja,asortyment,wnętrze-takie jak wszędzie
ale personel ?,tu niespodzianka !.ZaangaÅŒowanie,empatia,fachowość i urok osobisty szczególnie Pań Doroty i Emilii ,sprawia,ÅŒe wizyty usprawiedliwiam często symulacją zapotrzebowania😊.Personel zasługujący na medal uczciwie zapracowany 🌺. ps:nie wspomniałem a powinienem o Pani Basi,która w swej skromności bycia ,rozsiewa wokół uśmiech swym chochlikiem w oczach. Słowem: jesteście SIGMA !

2025幎9月18日

Uwaga,agresywna farmaceutka

Obsługa klienta w aptece doz w Szczecinie ul.Krzywoustego 28,dotąd nienaganna,dziś ,1 wrzesnia 2025 sięgnęła dna ,a moÅŒliwe,ze stanowi zagroÅŒenie dla klientów.Młoda pracownica, piegowata blondynka,zachowała się w sposób wysoce naganny,wyglaszając złośliwe ,naruszające dobra osobiste uwagi pod adresem
niepełnosprawnej klientki,usilowała wydać niewłaściwe produkty medyczne,a po zwróceniu uwagi i prośbie o wymianę zareagowała agresywnie, wysypując rzeczone produkty luzem z opakowania na ladę,aÅŒ potoczyły się na podłogę,i zmuszając niepełnosprawną klientkę do ich zbierania,wygłaszała przy tym kłamliwe oskarÅŒenia o rzekomych krzykach i złośliwe
komentarze,stroiła bardzo dziwne miny ,ogólnie sprawiała wraÅŒenie osoby będącej pod wpływem jakichś środków pobudzających.Klientka zebrała rozsypane igły przy pomocy innych klientów,a wtedy pracownica apteki wystąpiła z pretensjami o rzekome jej fotografowanie.Nic takiego nie miało miejsca(musiała mylnie zinterpretować sygnał powiadomienia w telefonie klientki).Zapytana o powód złośliwego zachowania oskarÅŒyła klientkę o ...krzyki.PrzeraÅŒona agresją
pracownicy niepełnosprawna ,poruszajaca się z balkonikiem klientka opusciła aptekę przy pomocy innych klientów tak szybko,jak było to moÅŒliwe,obawiając się ataku
fizycznego ze strony pracownicy.Dodać naleÅŒy,ze nabywane byly leki i produkty medyczne( w tym insuliny) o łącznej wartości kilkuset pln.
Przestrzegamy przed zakupami w tej aptece,bo zdrowie a moÅŒe i ÅŒycie pacjentow moÅŒe tam być zagroÅŒone.

2025幎9月1日

Nie polecam nie polecam Doz Å»agań

Nie polecam nie polecam Doz Å»agań apteka w sklepie Netto obsługa na najniÅŒszym poziome pracownicy nie zainteresowani pracą a juÅŒ napewno nie obsługa klienta Pan Mateusz - kompletny brak orgazniazcji nie zorientowany co gdzie leÅŒy wieczne pytania koleÅŒanek a gdzie to a gdzie tamto no i na zakończenie obsługi nie miły a wręcz bezczelny nigdy więcej tam nie pójdę nie polecam !!!!

2025幎8月29日

oszukiwanie na cenach

sytuacja z dzisiaj 31.07 na stronie DOZ FERVEX malinowy 12 saszetek okolo 21zl prosze kogos zeby mi kupil dokladnie ten produkt a na miejscu do zaplaty 38zl !!!!!!!!!!!!!!! szkoda ze nie uprzedzilam sasiada ze jak drozej zeby nie bral... nawet takiej opcji nie bralam pod uwage!!!!!!!!!! co to ma znaczyc???????? zaraz otrzymam odpowiedz pewnie ze to przez aplikacje ludzie!!! serio??? nie kazdy ma a patrzy sie na strone w internecie!!! i kolejna sprawa jest jest wzmianka ze taka cena TYLKO z aplikacja a aptekarz jeszcze powie ze oni na tym wlasnie zarabiaja (tak tak zostalo powiedziane)

2025幎7月31日

Brak realizacji zamówień

apteka po raz kolejny nie zrealizowała internetowego zamówienia – ot tak sobie, nie zrealizowała i juÅŒ, co któreś zamówienie jest najzwyczajniej ignorowane, tym razem miałem komunikat, ÅŒe przesyłka wysłana, niestety przesyłkę przejęła chyba Amba Fatima, ponad tydzień i brak przesyłki do odbioru w aptece, najgorsze jest to, ÅŒe człowiek czeka na przesyłkę, czeka na zamówione medykamenty i... się nie doczeka, apteka tak naprawdę ma w nosie kupujących, apteka marnuje czas kupujących, próbowałem napisać opinię na „ceneo” i jaki mam komunikat?! „Sprzedawca zdecydował o wyłączeniu moÅŒliwości pisania zwykłych opinii w serwisie Ceneo.pl. Zachęcamy do napisania opinii o doz.pl za pomocą ankiety wysłanej na Twój adres e-mail kilka dni po zakupie.” czyli jak nie zrealizują zamówienia nie wyślą ankiety i tak oto oszukują potencjalnych kupujących, po wielokrotnym ignorowaniu kupującego rezygnuję z zakupów w tej aptece zarówno stacjonarnie jak i internetowo

2025幎7月13日
5぀星のうち5の評䟡

Jeśli szukasz apteki z miłą i

Jeśli szukasz apteki z miłą i profesjonalną obsługą, gdzie leki wydawane są szybko i sprawnie ,to Doz apteka przy ulicy Szczecińskiej w Dobrej to świetny wybór. Personel nie tylko zna się doskonale na swoim fachu ale potrafi teÅŒ stworzyć miłą atmosferę . Produkty w tej aptece teÅŒ uwaÅŒam za doskonałe . Moja mama po operacji ręki potrzebowała plastrów ,które delikatnie moÅŒna przykleić i tu właśnie znalazłam takie plastry . W innych aptekach tak delikatnych a jednocześnie skutecznych nie było . Te w innych aptekach podraÅŒniały mamie rękę. Ponadto tutaj takÅŒe znalazłam wspaniałe waciki do przemywania rany pooperacyjnej, nie podraÅŒniające skóry , jest to produkt tylko tej apteki. Zdecydowanie polecam!

2025幎7月3日

Ostatnia kwietniowa wizyta

Zaznaczam, ÅŒe sprawa dotyczy głównie ostatniej wizyty z 25 kwietnia (chociaÅŒ kaÅŒda moja wcześniejsza interakcja z tą osobą była nieprzyjemna)
Apteka DOZ na ul. Rewolucji 1905r. w Łodzi była moją ulubioną apteką dopóki nie pojawiła się ta osoba.
Jednocześnie chcę podkreślić, ÅŒe 2 p.magister (Barbara) jest fantastyczną osobą, która posiada ogromną wiedzę i na przestrzeni ostatnich kilku ( jeśli nie kilkunastu) lat wiele razy bardzo mi pomogła. W bardzo subtelny sposób, słuchając uwaÅŒnie i naprawdę wczuwając się w sytuację. Zawsze kulturalnie i "na poziomie".
Niestety sytuacja miała się odwrotnie jeśli miałam pecha i trafiałam na współpracownicę: niemiłą osobę sprawiającą wraÅŒenie jakby była tam za karę
(oszczędzę szczegółów).
Jednak teraz po prostu muszę zareagować.
Od ponad 20 lat mieszkam w Holandii, przyjeÅŒdÅŒam zwykle raz do roku i odwiedzam tę aptekę, ÅŒeby uzupełnić "zapasy", poniewaÅŒ w Holandii praktycznie wszystkie leki (nawet na najdrobniejsze dolegliwości) trzeba załatwiać przez lekarza.
W tym roku przyjechałam z córką i postanowiłyśmy razem odwiedzić w/w aptekę, ale do brzegu:
JuÅŒ na starcie, widząc minę tej osoby chciałam wyjść, ale się powstrzymałam. W trakcie zakupów córka zapytała czy moÅŒe mogłaby dostać Naproxen 400mg, bo u nas kaÅŒda dawka jest z przepisu lekarza. Pani odpowiedziała, ÅŒe nie...po czym
(kombinując zapewne, ÅŒe nie będzie miała ÅŒadnych kłopotów, bo za chwilę wyjedziemy z Polski i znikniemy z,radaru) stwierdziła, ÅŒe OWSZEM, SPRZEDA NAM NAPROXEN 400mg jeśli ZAPŁACIMY GOTÓWKĄ. Oczywiście zgodziłam się, bo miałam jeszcze 100 złotowy banknot. Pani zaczęła coś obdzierać z pudełka naproxenu, po czym stwierdziła, oglądając mój banknot, ÅŒe jest on ZBYT ŁADNY i ona go nie przyjmie. Zatkało mnie, spytałam czy nie moÅŒe go sprawdzić, przecieÅŒ kiedyś wszystkie sklepy miały lampę uv do sprawdzenia. Nie mogła, więc transakcja nie doszła do skutku. Postanowiłam kupić resztę leków, mówiąc mimochodem, ÅŒe kupuję róŌne rzeczy, bo u nas są droÅŒsze lub nie do dostania, na co pani magister wypaliła: "Ale eutanazję macie za darmo!", po czym zaczęła swój niekończący się monolog o tym, ÅŒe to jest nie do pomyślenia, ÅŒe rodzina moÅŒe tak sobie podjąć decyzję o zakończeniu ÅŒycia i moÅŒna to sobie od ręki załatwić, tak samo aborcję. Nie docierały do niej ÅŒadne argumenty, ÅŒe w takich sprawach decyzja zaleÅŒy od kilkunastu lekarzy, którzy miesiącami rozpatrują wszelkie "ZA" i "PRZECIW" i wcale nie jest to takie łatwe. Na szczęście nie było klientów, bo ta rozmowa robiła się coraz bardziej nieprzyjemna i trwała juÅŒ kilkanaście minut (to znaczy ja słuchałam wyrzutów i ataków tak jakbym osobiście te eutanazje i aborcje organizowała, a kobieta wyrzucała z,siebie całą skumulowaną nienawiść do świata). Miałam ochotę posłuchać córki i natychmiast wyjść, ale na nieszczęście wpojono mi inne maniery, więc zakończyłam seans mówiąc, ÅŒe ja nie chciałabym się męczyć i ÅŒyć jak roślina. Nie miałam ochoty kupować reszty leków, po które przyszłam, bo czułam, ÅŒe za chwilę stracę panowanie nad sobą, więc zapłaciłam kartą za kilka, które juÅŒ leÅŒały przy kasie i uciekłyśmy stamtąd jak najszybciej. Niestety dzień, mimo ÅŒe było przed 11-tą, juÅŒ był stracony. Brzmi jak opowieść SF, z tak nieprofesjonalnym zachowaniem nie spotkałam się jeszcze w ÅŒadnej aptece i jakoś nie bardzo mam ochotę tam wrócić. UwaÅŒam, ÅŒe dyrekcja powinna robić dokładniejszą selekcję pracowników, bo jednak są oni wizytówką firmy.
P.magister Barbara, pracująca w tej samej placówce i którą serdecznie pozdrawiam, udowadnia od lat, ÅŒe moÅŒna tworzyć równieÅŒ dobre interakcje z pacjentem/klientem.

2025幎4月25日

masakra

masakra! zamówienie złoŻone 18 maja a 20ego - bez jakiejkolwiek informacji - w całości (10+ produktów) ANULOWANE!

NIE POLECAM!

2025幎5月21日

Dotyczy Apteki DOZ we Włocławku na

Dotyczy Apteki DOZ we Włocławku na Placu Wolności 17. Robiłem zakupy leków kardiologicznych i obsługiwała mnie b. miła i uśmiechnięta p. Kierownik. Była profesjonalna i poleciła mi kilka suplementów z których częściowo skorzystam. Polecam, Pacjent

2025幎5月12日

Uwaga! OstroÅŒnie!

ZłoÅŒyłem zamówienie przez internet, pieniądze zostały pobrane z konta. Po czym, "zamówienie zostało anulowane". Zamiast przeprosić i próbować coś naprawić, to dowiedziałem się, ÅŒe to moja wina, bo nie potwierdziłem zamówienia przez SMS - którego nie otrzymałem.

2025幎5月11日

Beznadziejna apteka

Zapłaciłem 13 kwietnia 2025 roku za przesyłkę, której dotąd (a jest juÅŒ 23 kwietnia 2025 roku) nie otrzymałem. Mimo moich wielokrotnych monitów DOZ wykazał się kompletną bezradnością i brakiem chęci rozwiązania problemu, zwalając wszystko na przewoźnika i jednocześnie zastrzegając, ÅŒe nic nie mogą zrobić. Widocznie tej aptece nie zaleÅŒy na klientach.

2025幎4月23日

apteka w Swarzedzu

Jestem bardzo zadowolony z apteki w Swarzędzu przy sklepie Netto. Bardzo dobry dojazd, duÅŒy parking.
Panie, które są bardzo dobrymi fachowcami, mile, uprzejme i przede wszystkim kompetentne. potrafią podpowiedzieć, doradzić czasami są lepiej zorientowane niÅŒ lekarz.
niestety apka jest nie dopracowana i warto jeszcze trochę w nią zainwestować, ÅŒeby działała tak, jak powinna. no i ten wizerunek rudej wiewióry z binoklami tak duÅŒymi jak na cycki, a nie na oczy!
wargto poprawić ten wizerunek, aha i głupią ankietę, która sugeruje zadania kilkanaście pytań przez panią w aptece, które są bez sensu, gdy jest kolejka!!!

2025幎4月22日
5぀星のうち2の評䟡

Nie polecam wykonywać maści na

Nie polecam wykonywać maści na zamówienie róŌnica według mnie kolosalna. W Płocku wykonałem maść na zamówienie koszt 195 zł w aptece DOZ, wcześniej robiłem w innej aptece przy okazji jak wracałem z pracy, ale teÅŒ w Płocku koszt 54 zł.
Niestety nie mogłem sprawdzić cen wcześniej bo pani w aptece DOZ nie wiedziała w jakich cenach przyjdą składniki (zakładałem, róŌnicę ale nie aÅŒ taka)

2025幎4月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ