Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Producten voldeden aan beschijving en kwamen goed binnen. De prijs was ook beter dan bij andere webshops! 4/5 ipv 5/5 sterren omdat de bezorging wat milieuv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vaak daar producten gekocht Ook zijn er weleens producten gecanceld maar dat ligt niet aan dracoon, maar aan de leveranciers zij zijn ook afhankelijk wat er geleverd word. Heel klantvriendelijker... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Afgelopen weekend bij de release van Obsidian Flames met een flinke groep mensen een boosterbox battle gehad bij Dracoon. Dat was ontzettend leuk, met leuke prijzen voor de top 3 en super gezellig met... ãã£ãšèŠã
In januari een boosterbox gepreorderd van Dragon Ball FB09 voor 99 euro en die ze een paar weken later verkochten voor 150. Vandaag de dag krijg ik mijn geld teruggestort omdat ze zogenaamd niet gen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dracoon is de website voor you trading card games! Voor elke verzamelaar op tcg gebied is er wel wat te vinden. Van opslag Boxen tot booster Boxen, wij hebben het! Hebben we iets niet op voorraad dan kunnen we het eventueel bestellen op verzoek.
Hoogsdenhof, 5301ZB, Zaltbommel, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Was niet bekend met de webshop. Na bestelling overtuigd 100% legit.

Dracoon ããã®åç
Zeer goede service en snelle levering ( indien op vooraad ).
En voor vragen krijg je snel een andwoord via messenger.
Ik ga zeker vaker bestellen hier.

Dracoon ããã®åç
Onlangs bij Dracoon een box Shining Fates besteld. Vanwege persoonlijke redenen heb ik het moeten annuleren. De klantenservice en Jeffrey aarzelde niet en restitueerde hij mijn bedrag binnen enkele minuten. Klasse service!

Dracoon ããã®åç
Top webshop, altijd alles goed geregeld. Snelle en degelijk ingepakte leveringen. Vlotte en vriendelijke communicatie. Alles voor normale prijzen. En behulpzaam als je met vragen zit.

Dracoon ããã®åç
Great website. You will always be helped if you have any questions. I recommend this site to everyone. Very trustworthy.
Very polite owner who also often organises a lot of (online) activities for his customers.
Topsiteððð alles netjes en prijzen zitten ook goed

Dracoon ããã®åç
Goed service, goede prijzen en snelle levering! Ga vaker hier bestellen!

Dracoon ããã®åç
5 sterren omdat de service meer dan goed is. Naast erg snelle service is de service ook erg vriendelijk! Ik heb hier al meerdere keren iets besteld en ik ga dit dan ook zeker nog veel vaker doen!

Dracoon ããã®åç
Zeer goede ervaringen. Heel vriendelijk met veel kennis van zaken. Inmiddels meerdere keren hier iets gekocht, altijd supergoed verpakt en verzonden en goede kwaliteit van de producten.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã