Gisteravond kreeg ik 18 minuten nadat ik mijn eerste bestelling had geplaatst al een mail dat het verzonden was, wauw! âs avonds voor 21u besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd. hulde!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Topservice! ik had een probleemp en de mannen doen er alles aan om dit in orde te krijgen. Het contact is altijd superleuk en persoonlijk. alsof je even binnenloopt bij een lokale speciaalzaak. Ze heb... ãã£ãšèŠã
Super slecht bedrijf ik was een tijd trouwe klant tot ze besloten met fraude praktijken te werken. Dat er door een fout in hun administratie een betaling van meer dan een jaar geleden openstond wat ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling bij DrankStunter.nl De website is overzichtelijk, het assortiment is breed en de prijzen zijn zeer scherp. Mijn bestelling werd snel geleverd en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Voordelig drank bestellen doe je bij DrankStunter.nl de online slijterij. Voor particulieren en bedrijven!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel geleverd
Snel geleverd, zeer ruim assortiment. Er zat ook nog een cadeautje bij - gewoon top.
Topkwaliteit
Topkwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service! Deze groothandel levert een breed assortiment aan dranken, altijd snel en betrouwbaar. Geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Absoluut een aanrader!
3 weken gewacht op pakket en geld terug
3 weken gewacht op pakket en toen werd het retouneerd door post nl toen geld terug gevragen zou er de zelfde dag nog opstaan de volgende dag stond het geld nog niet op mijn rekening eeen grote hoop ellende rot bedrijf heb me geld nog niet terug slechte services ze beloven je dingen die ze niet nakomen!!! niks bestellen hier!!!

DrankStunter.nl ããã®åç
Snelle levering en goede service

Snelle bezorging & scherpe prijzen
Afgelopen weekend een aantal flessen ingeslagen vanwege een feestje!
Veel voordeliger dan in de winkel & nog eens snel bezorgd! (Voor 13:00 uur besteld en dezelfde avond al in huis).
Zeker een aanrader & wij zullen hier vaker bestellen.

Snelle levering en goede prijzen
Snelle levering en goede prijzen

Topservice en betrouwbaar!
Ik heb rond de drukke feestdagen een bestelling geplaatst bij DrankStunter.nl en ondanks de hectische periode is mijn pakket keurig op tijd geleverd. Toen ik mijn zorgen uitte over de levering, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ze waren ontzettend vriendelijk en professioneel aan de telefoon, wat mij direct geruststelde. Alles verliep perfect! Snelle levering, geweldige klantenservice â wat wil je nog meer? Alleen maar lof voor deze webshop. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

DrankStunter.nl ããã®åç
Groot assortiment, scherpe prijzen, top levering!
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Drankstunter.nl en ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring! De website is gebruiksvriendelijk en het aanbod is enorm. Ik vond gemakkelijk mijn favoriete dranken en de prijzen waren zeer concurrerend.
De levering was snel en mijn bestelling werd netjes verpakt, wat altijd een pluspunt is. Daarnaast waardeer ik de duidelijke communicatie over de status van mijn bestelling.
Wat me ook opviel, was de ruime keuze aan verschillende merken en soorten drank, van wijnen tot sterke dranken. Ik zal zeker weer terugkomen voor mijn volgende bestelling! Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede drankshop online.

Enorme domper
Enorme domper, ruim voor kerst bestelling gedaan als cadeautje voor kerst. Vervolgens staat bij de bestelling dat hij voor kerst zou arriveren.. ruim een week na kerst een mail gestuurd waar die blijft.. de mail van de klantenservice is al helemaal ongepast erg jammer.. zou niemand het aanraden

Op 22 december grote bestellingâŠ
Op 22 december grote bestelling geplaatst..
Kreeg op de dsg dat ze zouden leveren dat een artikel niet leverbaar was..
Kreeg vervolgens de keus de gehele zending te annuleren????
Gereageerd dat ik de zending zonder het niet leverbare artikel wil ontvangen...
Nu 27 december nog niets ontvangenð«£ de communicatie verloopt niet erg soepel dwz wil graag weten wanneer bestelling komt ipv info over wat er niet leverbaar is..
De levertijd word in ieder geval niet waargemaakt.. hoop dat de rest wel in orde is als ik het ontvang..
Net naar mijn review reactie gehad zou nu onderweg moeten zijn...
Ben benieuwdð€

DrankStunter.nl ããã®åç
Jullie website werkt niet naar behoren
Jullie website werkt niet naar behoren! Jullie website wordt zwart en er staat links in de hoek "Stel je vraag"
Ik kan niks bestellen! Echt irritant

DrankStunter.nl ããã®åç
Slechte levering (probleem koeriersdienst)
Afgelopen maandag een bestelling geplaatst. Twee dagen later nog niets ontvangen. Als er morgen nog niets geleverd is ga ik aangifte bij de politie doen. Gelukkig met credit card betaald dan kan je altijd nog je geld terug krijgen.
Toevoeging: ik heb vanavond al een snelle reactie gehad van Drankstunter.nl. het probleem zit bij de koeriersdienst.
Toevoeging 2
Nadat de koeriersdienst ook donderdag nog niets afgeleverd had kwam DrankStunter.nl met de oplossing de bestelling bij hun af te halen. Hun magazijn bleek gewoon op 5 minuten rijden afstand van mijn huis te staan. Perfecte oplossing waarvoor mijn dank. Waardering in de beoordeling daarom ook naar boven bij gesteld.

Fijne eerste ervaring
Uiteraard voor de bestelling eerst gekeken of dit bedrijf betrouwbaar was. Er waren een aantal negatieve reviews, maar toch was het algemene gevoel goed. Dus vier (verschillende) flessen wodka besteld als eerst (test) bestelling.
Het bestellen ging soepel, maar er waren problemen na het betalen vanwege een "database probleem". Toch stond de bestelling goed in de email en een half uurtje later kwam de bevestiging dat het verwerkt was.
De verzendkosten heb je er met hun prijzen zo uit en was dan ook geen probleem. Wel was ik verbaasd dat het dezelfde dag nog bezorgd zou worden door Trunkrs, waar ik nog geen ervaring mee had. Mocht je daarover twijfelen kun je ook voor de "gewone" PostNL optie kiezen. De tracking van Trunkrs kan iets beter en het was even vreemd met de bestelcode, maar daar verder geen klachten. Er werd niet om legitimatie oid gevraagd, maar mijn man die het pakket accepteerde is ook zestig, dus heel misschien was het wel duidelijk dat hij meerderjarig was.
Al met al een prettige ervaring en ik zal hier zeker weer bestellen. Nadat we hebben getest welke wodka we volgende keer willen, want er zaten leuke onbekende merken bij die ze hier niet verkopen.
Misschien dat ze de eerste bestelling extra hun best doen, maar ik zie geen enkele reden om niet meer te bestellen vanwege de negatieve reviews. Persoonlijk vind ik sommige reviews ook nergens op slaan, want een negatieve beoordeling geven omdat je andere negatieve reviews hebt gelezen is raar. Iedereen kan een probleem hebben en daar over klagen (en tegenwoordig klaagt men sneller dan wat positiefs te zeggen), maar laat het wel op je eigen ervaringen gebaseerd zijn.
Op dit moment is onze ervaring puur positief.

Bestellen verliep soepel
Bestellen verliep soepel, track and trace ontvangen na het weekend en mijn bestelling werd compleet en op tijd geleverd.
Ondanks de reviews die hier stonden dus toch een prima ervaring gehad.
Helemaal TOP!
Ik was huivering om te bestellen na het lezen van de reviews. Maar toch een bestelling geplaatst, gratis de volgende dag bezorgd door PostN; dus niet via de vage tracers. Uitstekend verpakt. De dranken kon ik nergens anders goedkoper krijgen. Ben helemaal blij!
@trustpilot: hoe kun je een review schrijven als je niet durft te bestellen a.d.h.v. slechte reviews? Deze mensen hebben dan toch geen zelf ervaring met dit bedrijf maar baseren dit op ervaringen van andere?

DrankStunter.nl ããã®åç
Durf ook niet zo goed re bestellen naâŠ
Durf ook niet zo goed re bestellen na het lezen van de revieuws ð€·

Weinig positieve ervaringen
Zonde van het gebrek aan voldoende reviews. Gaf me niet voldoende vertrouwen om hier een bestelling te plaatsen.

Missende artikelen!
Pakket ontvangen maar mis bijna al me artikelen, bedrijft geeft aan dat het diefstal is vanuit de vervoerder.
Probeer contact nu te krijgen maar krijg nergens meer gehoor!!!

Beste online slijterij!
Al maanden in de gaten aan het houden en echt super scherp geprijsd. Service ook top altijd.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ