レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Prima gegaan, mooi verpakt als brievenbus pakket dus je hoeft er ook niet voor thuis te blijven! Mijn man cadeau gedaan met vaderdag, hij was blij verrast en hij vondt de droge worst heerlijk!

5぀星のうち4の評䟡

Besteld heb ik 9 Groningse droge worsten. Niet 10. Nette en goed werkende webshop. De bestelling wordt netjes verpakt en snel verzonden. De droge worsten met kruidnagel smaken goed, maar zijn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor mij de perfecte authentieke smaak. Ik heb met kruidnagel besteld. Hou er rekening mee dat je ze nog wat laat rijpen om echt lekker hard te worden. De wordten zijn goed verpakt en super lekker.

䌁業情報

1. コヌルド カット店

圓該䌁業による蚘述

Moi! Wij zijn Dreugeworst.com, een webshop voor de verkoop van Drentse droge worst. Normale worst, maar ook met kruidnagel (beter bekend als Groningse). Droge worst is een Oost-Nederlandse delicatesse bekend van de Waddenzee tot aan de Rijn. Wij willlen onze ambachtelijke droge worst voor héél Nederland beschikbaar maken! "Droge worst, zol niet weetn wat ik zunder mos"

連絡先

レビュヌを曞く

Top..!!

2026幎6月17日

Dreugeworst からの回答

Hi Miranda! Bedankt voor je mooie review! Droge worst is zeker een leuk cadeau om te geven en nog mooier om te krijgen!

Ik hoop dat jullie er van genoten hebben!

Tot een volgende keer op www.dreugeworst.com!

Groeten,

5぀星のうち5の評䟡

Snel besteld en snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd! Persoonlijke service maakt het helemaal af!
En bovenal heerlijke dreuge worsten

2026幎6月23日

Moi Jan,

Bedankt voor jouw review! Dat waarderen we!
Fijn dat je onze droge worsten helemaal goed keurt!

Tot een volgende keer op www.dreugeworst.com

Vriendelijke groeten,

5぀星のうち5の評䟡

Voor mij de perfecte authentieke smaak

Voor mij de perfecte authentieke smaak. Ik heb met kruidnagel besteld.
De wordten zijn goed verpakt en super lekker.

2026幎6月19日

Moi Marc,

Bedankt voor jouw mooie review! We zijn blij dat de droge worst met kruidnagel zo in de smaak valt. Als je de droge worsten écht hard wilt, kun je ze inderdaad nog even laten uithangen!

Eetsmakelijk en hopelijk tot een volgende keer op dreugeworst.com!

Groeten, Team Dreugeworst.com

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, kwaliteit en snelle verzending

Goede service, kwaliteit, snelle verzending en keurig verpakt gewoon TOP!
Zeer klantvriendelijk.

2026幎6月19日

Moi Inge!

Bedankt voor de mooie woorden! We proberen jullie zo goed mogelijk te helpen!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering! En heerlijk droge worst.

2026幎6月17日

Ha Jolanda,

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat onze droge worsten in de smaak vallen!

5぀星のうち5の評䟡

Lekkerste dreuge worst die beschikbaar

Lekkerste dreuge worst die beschikbaar is. Jongens hebben me super geholpen toen een bestelling wat vertraagd was, worsten hadden wat zoutuitslag. Op advies gewassen en opgehangen, niks aan de hand. Vriendelijke lui!

2026幎6月4日

Ha Volvoboiiii,

Bedankt voor de mooie review! We proberen jullie zo goed mogelijk te helpen, ook al hebben we soms geen invloed op de verzending van onze droge worsten.

En inderdaad, als er zoutuitslag op de droge worsten zit, dan kun je ze even kort wassen met lauw water en vervolgens goed afdrogen met een schone theedoek.

Als je ze dan mooi ophangt is er inderdaad helemaal niks aan de hand!

Beste droge worst

Goede producten en fijn bedrijf

2026幎6月10日

Dreugeworst からの回答

Moi Stan! bedankt voor jouw review.

5぀星のうち5の評䟡

Na goed overleg ivm vakantie zijn de

Na goed overleg ivm vakantie zijn de worsten later Verzonden.
Het zijn heerlijke droge worsten.
Goeie volle smaak.

2026幎6月8日

Dreugeworst からの回答

Moi Henry! bedankt voor jouw review!

Mooi dat je zo tevreden bent over onze droge worsten!

Eet smakelijk!

5぀星のうち4の評䟡

Groningse drogeworsten

De droge worsten met kruidnagel smaken goed, maar zijn helaas aan de (te) zoute kant. De Drentse droge worst zou de lekkerst ambachtelijk gemaakte van Nederland moeten zijn. (Die heb ik echter niet besteld, omdat ik normaal gesproken kruidnagel worst lekkerder vind). De Groningse variant is zeker niet de lekkerste van Nederland, die titel mag van mij naar een andere worstenmaker: Schlimbach uit Ter Apel.
Maar ja, smaken verschillen.

PS
Bij de verzendkosten even opletten:
Voor bestellingen t/m 10 worsten) zijn de verzendkosten €4,25. Dus 9 worsten bestellen, krijg je 1 gratis. Bestel je 10 worsten, dan krijg je een 11e gratis, maar betaal je wel ruim het dubbele aan verzendkosten.

2026幎5月25日

Moi John,

Bedankt voor je uitgebreide review! We kunnen het wel waarderen dat je er de tijd voor genomen hebt.

Over smaak valt niet te twisten! Ze zullen ongetwijfeld ook een goeie droge worst maken! We kunnen je aanraden om toch eens onze Drentse droge worst te proberen.

Wat de verzending betreft: Als je er 10 bestelt, betaal je er 9. Tót 10 stuks kunnen wij de bestelling in een brievenbuspakketje kwijt. daardoor kunnen we het tarief laag houden.

Bedankt voor je 4 sterren review en wellicht tot een volgende keer op dreugeworst.com

Groet'n

De lekkerste droge worsten

Snelle levering van de lekkerste droge worsten!! Goed verpakt.

2026幎5月27日

Dreugeworst からの回答

Moi Marapi! bedankt voor jouw review!

Mooi om te horen dat onze droge worsten snel zijn geleverd! We blijven ons best doen om het zo netjes mogelijk te verpakken!

Eet smakelijk!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, met leuke sleutelhanger...
Heerlijke worstjes
En in brievenbus pakketje 👍
Tenminste als je er 6 (of minder... misschien ook wel.meer) besteld

2026幎5月25日

Moi Marco!

Bedankt voor de mooie woorden! Onze pakketjes worden tot en met 10 droge worsten verpakt in een brievenbuspakket.

We hopen je snel weer te kunnen verblijden met onze droge worsten op www.dreugeworst.com!

Tot de volgende keer,
Vriendelijke groet,

Zeer goede kwaliteit worst

Zeer goede kwaliteit worst. Al aantal keer besteld. Bij eventuele vragen snelle reacties, echt top.

2026幎5月18日

Moi Bongers! bedankt voor jullie review! 🙌

Mooi om te horen dat onze droge worsten in de smaak vallen! We blijven ons best doen!

Heerlijke producten goede kwaliteit

Heerlijke producten goede kwaliteit. snelle levering en voor een prima prijs
Makkelijk te bestellen

2026幎5月20日

Moi Frits, bedankt voor de review! 🙌

Geweldig om te horen dat de droge worst goed in de smaak valt. Daar worden wij blij van!

5぀星のうち5の評䟡

Droog kistje startpakket besteld voor

Droog kistje startpakket besteld voor mn Groningse worst. De bijgeleverde worsten waren na drogen in een mum van tijd op. Goede smaak, prima kwaliteit

2026幎5月18日

Dreugeworst からの回答

Ha! Het is lastig om ze te laten hangen als je ze in het zicht laat drogen! Bedankt voor je review!

We hopen u snel weer te mogen verrassen met onze droge worsten op Dreugeworst.com!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en goede kwaliteit!

Heerlijke droge worsten van topkwaliteit! De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt.

2026幎5月8日

Moi Bart! bedankt voor de review! 🙌

Fijn dat je zo blij bent met onze droge worsten! bedankt voor de waardering!

Heerlijke dreuge worst

Snelle levering. Alles vers en heerlijk

2026幎4月21日

Moi Scholten,

Geweldig om te horen dat onze Dreuge worst en de levering aan jouw verwachtingen voldoet. We doen er alles aan om authentieke, ambachtelijke droge worst van topkwaliteit te leveren.

We hopen u snel weer te mogen verrassen met onze lekkernijen op Dreugeworst.com!

Top sappige worsten

2026幎4月16日

Hoi Vincent,

Geweldig om te horen dat onze Dreuge worst aan jouw verwachtingen voldoet. We doen er alles aan om authentieke, ambachtelijke droge worst van topkwaliteit te leveren.

5぀星のうち5の評䟡

De beste dreuge worst ooit

De beste dreuge worst ooit! Vol van smaak en een fijne bite. Echt top!

Elke maand vaste bestelling

2026幎4月15日
自発的なレビュヌ

Dreugeworst からの回答

Ha kees, bedankt voor de mooie woorden! Altijd goed om te horen dat je onze droge worst zo kunt waarderen! 💪🏌

We zien jouw volgende bestelling graag weer tegemoet! eet smakelijk en tot de volgende keer op dreugeworst.com! 🐷

Lekkere worsten

Waren op tijd. Goed verpakt. Goed kontakt

2026幎4月1日

Moi Lia! bedankt voor de review! 🙌

Fijn dat je onze droge worsten zo lekker vindt! bedankt voor de waardering!

Onmeunig lekker

Bestellen en de dag erop leveren is gewoon top! En dan begint het feest met die onmeunig lekkere dreuge worst! 😃

2026幎4月1日

Moi J.! bedankt voor de review! 🙌

Dan hoefde onze postbode maar een klein eindje te fietsen! 🚎🏻Fijn dat je onze droge worsten zo onmeunig lekker vindt! bedankt voor de waardering!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。