Prima gegaan, mooi verpakt als brievenbus pakket dus je hoeft er ook niet voor thuis te blijven! Mijn man cadeau gedaan met vaderdag, hij was blij verrast en hij vondt de droge worst heerlijk!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Besteld heb ik 9 Groningse droge worsten. Niet 10. Nette en goed werkende webshop. De bestelling wordt netjes verpakt en snel verzonden. De droge worsten met kruidnagel smaken goed, maar zijn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor mij de perfecte authentieke smaak. Ik heb met kruidnagel besteld. Hou er rekening mee dat je ze nog wat laat rijpen om echt lekker hard te worden. De wordten zijn goed verpakt en super lekker.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Moi! Wij zijn Dreugeworst.com, een webshop voor de verkoop van Drentse droge worst. Normale worst, maar ook met kruidnagel (beter bekend als Groningse). Droge worst is een Oost-Nederlandse delicatesse bekend van de Waddenzee tot aan de Rijn. Wij willlen onze ambachtelijke droge worst voor héél Nederland beschikbaar maken! "Droge worst, zol niet weetn wat ik zunder mos"
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Dreugeworst ããã®åç
Snel besteld en snel geleverd! Persoonlijke service maakt het helemaal af!
En bovenal heerlijke dreuge worsten

Dreugeworst ããã®åç
Voor mij de perfecte authentieke smaak. Ik heb met kruidnagel besteld.
De wordten zijn goed verpakt en super lekker.

Dreugeworst ããã®åç
Goede service, kwaliteit, snelle verzending en keurig verpakt gewoon TOP!
Zeer klantvriendelijk.

Dreugeworst ããã®åç
Lekkerste dreuge worst die beschikbaar is. Jongens hebben me super geholpen toen een bestelling wat vertraagd was, worsten hadden wat zoutuitslag. Op advies gewassen en opgehangen, niks aan de hand. Vriendelijke lui!

Dreugeworst ããã®åç
Na goed overleg ivm vakantie zijn de worsten later Verzonden.
Het zijn heerlijke droge worsten.
Goeie volle smaak.

Dreugeworst ããã®åç
De droge worsten met kruidnagel smaken goed, maar zijn helaas aan de (te) zoute kant. De Drentse droge worst zou de lekkerst ambachtelijk gemaakte van Nederland moeten zijn. (Die heb ik echter niet besteld, omdat ik normaal gesproken kruidnagel worst lekkerder vind). De Groningse variant is zeker niet de lekkerste van Nederland, die titel mag van mij naar een andere worstenmaker: Schlimbach uit Ter Apel.
Maar ja, smaken verschillen.
PS
Bij de verzendkosten even opletten:
Voor bestellingen t/m 10 worsten) zijn de verzendkosten â¬4,25. Dus 9 worsten bestellen, krijg je 1 gratis. Bestel je 10 worsten, dan krijg je een 11e gratis, maar betaal je wel ruim het dubbele aan verzendkosten.

Dreugeworst ããã®åç
Snelle levering van de lekkerste droge worsten!! Goed verpakt.

Dreugeworst ããã®åç
Snelle levering, met leuke sleutelhanger...
Heerlijke worstjes
En in brievenbus pakketje ð
Tenminste als je er 6 (of minder... misschien ook wel.meer) besteld

Dreugeworst ããã®åç
Zeer goede kwaliteit worst. Al aantal keer besteld. Bij eventuele vragen snelle reacties, echt top.

Dreugeworst ããã®åç
Heerlijke producten goede kwaliteit. snelle levering en voor een prima prijs
Makkelijk te bestellen

Dreugeworst ããã®åç
Droog kistje startpakket besteld voor mn Groningse worst. De bijgeleverde worsten waren na drogen in een mum van tijd op. Goede smaak, prima kwaliteit

Dreugeworst ããã®åç
Heerlijke droge worsten van topkwaliteit! De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt.

Dreugeworst ããã®åç
De beste dreuge worst ooit! Vol van smaak en een fijne bite. Echt top!
Elke maand vaste bestelling

Dreugeworst ããã®åç
Bestellen en de dag erop leveren is gewoon top! En dan begint het feest met die onmeunig lekkere dreuge worst! ð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã