Bestelling ging prima snel en overzichtelijk. Helaas is men de helft vergeten te leveren. (Had 2 dozen besteld en er is er maar 1 gekomen). Op de factuur staat 1 doos wijn. Op de orderbevestiging 2 do... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het feit dat wijn het best tot zijn recht komt wanneer je het drinkt in het land van herkomst, is te wijten aan de beleving. Thuis aan de keukentafel mis je toch die krekels op de achtergrond. Maar di... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Niet alleen de wijnen zijn heerlijk, her is een perfect cadeau om te geven doordat er meerdere mogelijkheden zijn. Daarnaast is de service perfect ook indien iets niet helemaal in orde is. Ze helpen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gusteau: Jouw wijn-ontdekkingsreis. Je hoeft niet het hele wijnalfabet uit je hoofd te kennen. Wij gidsen je als ware chaperon naar je nieuwe favoriete wijn. Doe onze simpele smaaktest, proef per glas en vind de wijn die bij je past.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heerlijke wijnen
Heerlijke wijnen, goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijke medewerkers van de klantenservice.

Gusteau ããã®åç
Niet alleen de wijnen zijn heerlijk
Daarnaast is de service perfect ook indien iets niet helemaal in orde is. Ze helpen om alles zo goed mogelijk op te lossen.

Gusteau ããã®åç
Lekker wijn besteld nav mini proeverij
Lekker wijn besteld nav mini proeverij. Leuk idee zo'n proeverij en fijn om n wijn te vinden die ik lekker vindt

Gusteau ããã®åç
Wijn die ik had besteld was niet meerâŠ
Wijn die ik had besteld was niet meer op voorraad dus aantal weken moeten wachten. Dat was jammer maar verder communicatie en service prima.

Soepele bestelprocedure
Prachtige collectie. Ik kwam een mooie wijn op het spoor en trachtte deze te bestellen, maar belandde bij jullie grote concurrent. Het mislukte daar wegens hun slordige behandeling van de wijnjaren. Die zijn toch echt essentieel, want kwaliteit verschilt per seizoen, Gusteau weet dat wél. Het gehele proces verliep bij jullie soepel en prettig, evenals de smaak van de Massimo Firelli Cirò Gaglioppo Classico Superiore Riserva 2020 (N.B.: Verschilt aanzienlijk van de 2017.)

Het Kado werd netjes bezorgd
Het Kado werd netjes bezorgd! Het was een Kado voor mijn zwager!

Gusteau ããã®åç
Enorm leuke ervaring om zoâŠ
Enorm leuke ervaring om zo verschillende wijnen te proeven. De match obv de vragenlijst klopte helemaal, die vonden we erg lekker. De wijnen erop volgend waren lekker, maar de eerste won het overduidelijk.

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Goed verpakt. En........smakelijk!!!!

Gusteau ããã®åç
Bestelling kwam op tijd binnen en hetâŠ
Bestelling kwam op tijd binnen en het cadeau is heel enthousiast ontvangen. Kan helaas niet beoordelen of de kwaliteit van de wijn goed is .. reden tot een nieuwe bestelling

Super kado
Het is super manier om kijken welke wijn goed bij helaas.
Ook een top kado om te geven.

Leuk concept
Snelle levering, mooi ingepakt. Echt een leuk concept. Leuk cadeau idee.

Gusteau ããã®åç
Voltreffer door smaak test! En heerlijke wijnen waren het.
Heerlijke wijnen waren het. En door van te voren de smaaktest te maken was ik natuurlijk bijzonders nieuwsgierig naar de wijnen die bij mijn smaak voorkeuren zouden passen. En het klopte echt!
Wat ik miste was het verhaal per wijn bij de levering. Nou moest ik bij de concurrentie de smaak notitie opzoeken.

Gusteau ããã®åç
Leuke wijnen om te proeven en echt eenâŠ
Leuke wijnen om te proeven en echt een cadeau om te geven !

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ