レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Gjorde en bestÀllning men upptÀckte att frakten blev mycket dyrare Àn vad jag trott. Kontaktade kundtjÀnst och dom tog bort spÀrrningen av beloppet. Funkade jÀttebra

5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ otroligt dÃ¥ligt hela denna shoppingupplevelse. Först sÃ¥ glada nÀr vi lagt order, bestÀllt frakt, första mejlen gÃ¥r sÃ¥ fort. Sen Àr det dödstyst. Det har skapats ett spÃ¥rningsnummer, sen 3 v, ingen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

FruktansvÀrt dÃ¥ligt kundbemötande och ur usel kundservice. Finns ett nr att ringa, aldrig nÃ¥gon som svarar dÀr, man blir bara klickad efter att dom sagt att nÃ¥gon ska ta emot dig. Meddelar inte om... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ingen möjlighet att fÃ¥ kontakt med företaget. Mailadress fungerar inte och samtal avbryts. Order bestÀlldes och betalades den 12/6, Àven frakt bestÀlldes och betalades till Hello Parcel som inte Ã¥... もっず芋る

1.8

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dangerous scammers

How does a company this bad that scam people still working no contact nothing they just took my money and no order no money back everything was a scam please don't and I repeat don't buy anything from this company 😡

2025幎9月1日

Avråder!!!

Avråder!!!! från att försöka handla! Gjorde bestÀllning och betalade med kort, sedan gick det inte att bestÀlla frakt. Fick ingen kontakt med bolaget eller fraktbolaget, varken på mejl eller telefon. Lyckligtvis hÀvdes köpet efter någon vecka.

2025幎8月8日

Bluff företag

Bluff företag. Svarar inte på mejl och lÀgger direkt på luren nÀr man försöker få tag i dem. Medlemskapet Àr inte något frivilligt, spelar ingen roll om du avbockat så blir du medlem Àndå. Handla inte hÀr

2025幎8月1日
5぀星のうち1の評䟡

Så otroligt dåligt hela denna

Så otroligt dåligt hela denna shoppingupplevelse. Först så glada nÀr vi lagt order, bestÀllt frakt, första mejlen går så fort. Sen Àr det dödstyst. Det har skapats ett spårningsnummer, sen 3 v, ingen fedback alls. Inga svar på mejl, telefonnumret till Drinkster verkar bara vara ett fejknummer utan svar. TyvÀrr betalade vi inte med Klarna så vi kan inte dra tillbaka betalningen. 4000 kr i lÀropengar.
Handla inte hÀr!!

2025幎7月5日

Uselt företag

BestÀller man från dem så sÀtter de upp ett "medlemskap" som de tar betalt för månadsvis.
Helt omöjligt att sÀga upp utan att ringa banken. De svarar inte på mail eller i telefon. Undvik dem!

2025幎7月4日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen möjlighet att fÃ¥ kontakt med

Ingen möjlighet att få kontakt med företaget. Mailadress fungerar inte och samtal avbryts.
Order bestÀlldes och betalades den 12/6, Àven frakt bestÀlldes och betalades till Hello Parcel som inte återkommer per mail. De har dock levererat tidigare utan problem. Riktigt dåligt av drinkster.se

Update: Trots inga svar från varken Drinkster eller HelloParcel har nu paketet anlÀnt i Sverige dÀr det skickats vidare till UPS. Har de haft semester?

2025幎7月3日

La en order 17/5-25 betalade på banken

La en order 17/5-25 betalade pÃ¥ banken reserverat belopp efter nÃ¥gra dagar försvann det inga pengar drogs frakt betalades fick mejl frÃ¥n fraktbolaget med fraktadres sedan försvann all kontakt med drikster e-post adressen hittas inte tele bryter direkt men man drar medlemsavgift varje mÃ¥nad hittills 3×149 kr inga leveranser ingen kontakt dags för anmÀlan

2025幎6月27日
5぀星のうち1の評䟡

Jag mÃ¥ste sÀga att den hÀr tjÀnsten Àr

Jag måste sÀga att den hÀr tjÀnsten Àr otroligt dålig och fraktbolaget de rekommenderar Àr också dåligt. Faktum Àr att de har skickat dina saker i två veckor nu, men jag kan inte förstå vad problemet Àr, eller fraktbolagen, eller dem. Så hela grejen Àr otroligt dålig.

2025幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Efter min bestÀllning skickade jag ett

Efter min bestÀllning skickade jag ett mail till båda deras mailadresser som dem uppger, ingen av dem Àr i bruk. Dem studsar bara. Telefonnumret har ett autosvar som klickar dig under öppningstiderna..

Har provat att maila deras moderbolag Candynuts som sÀger att jag måste ta kontakt med Drinkster. Frågan Àr hur?

2025幎6月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス