Gjorde en bestÀllning men upptÀckte att frakten blev mycket dyrare Àn vad jag trott. Kontaktade kundtjÀnst och dom tog bort spÀrrningen av beloppet. Funkade jÀttebra
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ otroligt dÃ¥ligt hela denna shoppingupplevelse. Först sÃ¥ glada nÀr vi lagt order, bestÀllt frakt, första mejlen gÃ¥r sÃ¥ fort. Sen Àr det dödstyst. Det har skapats ett spÃ¥rningsnummer, sen 3 v, ingen... ãã£ãšèŠã
FruktansvÀrt dÃ¥ligt kundbemötande och ur usel kundservice. Finns ett nr att ringa, aldrig nÃ¥gon som svarar dÀr, man blir bara klickad efter att dom sagt att nÃ¥gon ska ta emot dig. Meddelar inte om... ãã£ãšèŠã
Ingen möjlighet att fÃ¥ kontakt med företaget. Mailadress fungerar inte och samtal avbryts. Order bestÀlldes och betalades den 12/6, Àven frakt bestÀlldes och betalades till Hello Parcel som inte Ã¥... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra pris och snabb frakt
FruktansvÀrt dåligt
FruktansvÀrt dåligt! BestÀllde för en månad sen men inte fått något. Inget svar varken på telefon eller mejl
Handla om du vill bli av med pengarna!!!
Ãr absolut ingen jag rekommenderar harâŠ
Ãr absolut ingen jag rekommenderar har bestÀllt för 5 veckor sedan, fÃ¥r inte tag pÃ¥ nogon att prata med, har mejlat ca 10 ggr, har inte fÃ¥tt nÃ¥got svar ð¡ð¡ð€¬ð€¬ð€¬
Ingen svarar via telefon och mail
Ingen svarar via telefon och mail. BestÀllningen anlÀnder ej. Håll er borta!
Blufföretag
Fick fel leverans för en månad sedan, telefonsamtal kopplas bort, fem email ej besvarade, under all kritik, varnar alla för detta företag
Tog visserligen ca 25 dagar innanâŠ
Tog visserligen ca 25 dagar innan leverans men mycket billigare varor och framför allt billigare frakt Àn t. ex Bodega.
Inga svar på varken mejl eller telefon
Inga svar på varken mejl eller telefon. Har dragit 149 kr i månaden ett tag innan jag upptÀckte det. Jag Àr tydligen prenumerant, något som jag inte visste om. Får spÀrra kortet.
Dangerous scammers
How does a company this bad that scam people still working no contact nothing they just took my money and no order no money back everything was a scam please don't and I repeat don't buy anything from this company ð¡
Avråder!!!
Avråder!!!! från att försöka handla! Gjorde bestÀllning och betalade med kort, sedan gick det inte att bestÀlla frakt. Fick ingen kontakt med bolaget eller fraktbolaget, varken på mejl eller telefon. Lyckligtvis hÀvdes köpet efter någon vecka.
Bluff-företag
Bluff-företag. Debiterar för ett medlemsskap, som man inte önskar. Svarar inte på mail eller telefon.
Stor varning - handla inte hÀr. Kolla alla omdömen
Bluff företag
Bluff företag. Svarar inte på mejl och lÀgger direkt på luren nÀr man försöker få tag i dem. Medlemskapet Àr inte något frivilligt, spelar ingen roll om du avbockat så blir du medlem Àndå. Handla inte hÀr
DÃ¥ligt
Dåligt. Ingen kontakt. Inga varor. GÀr inte sÀga upp medlemskap
SÃ¥ otroligt dÃ¥ligt hela dennaâŠ
Så otroligt dåligt hela denna shoppingupplevelse. Först så glada nÀr vi lagt order, bestÀllt frakt, första mejlen går så fort. Sen Àr det dödstyst. Det har skapats ett spårningsnummer, sen 3 v, ingen fedback alls. Inga svar på mejl, telefonnumret till Drinkster verkar bara vara ett fejknummer utan svar. TyvÀrr betalade vi inte med Klarna så vi kan inte dra tillbaka betalningen. 4000 kr i lÀropengar.
Handla inte hÀr!!
SCAM
SCAM -
jag har lagt en order. Pengar har dragits av både Drinkster och fraktbolaget. Dock ingen leverans eller kommunikation.
Uselt företag
BestÀller man från dem så sÀtter de upp ett "medlemskap" som de tar betalt för månadsvis.
Helt omöjligt att sÀga upp utan att ringa banken. De svarar inte på mail eller i telefon. Undvik dem!
Ingen möjlighet att fÃ¥ kontakt medâŠ
Ingen möjlighet att få kontakt med företaget. Mailadress fungerar inte och samtal avbryts.
Order bestÀlldes och betalades den 12/6, Àven frakt bestÀlldes och betalades till Hello Parcel som inte återkommer per mail. De har dock levererat tidigare utan problem. Riktigt dåligt av drinkster.se
Update: Trots inga svar från varken Drinkster eller HelloParcel har nu paketet anlÀnt i Sverige dÀr det skickats vidare till UPS. Har de haft semester?
La en order 17/5-25 betalade pÃ¥ bankenâŠ
La en order 17/5-25 betalade pÃ¥ banken reserverat belopp efter nÃ¥gra dagar försvann det inga pengar drogs frakt betalades fick mejl frÃ¥n fraktbolaget med fraktadres sedan försvann all kontakt med drikster e-post adressen hittas inte tele bryter direkt men man drar medlemsavgift varje mÃ¥nad hittills 3Ã149 kr inga leveranser ingen kontakt dags för anmÀlan
Bluffföretag????
Har bestÀllt från denna sida + frakt, företaget svarar ej på mail eller telefon. Ska vi gemensamt polisanmÀla detta företag?
Jag mÃ¥ste sÀga att den hÀr tjÀnsten ÀrâŠ
Jag måste sÀga att den hÀr tjÀnsten Àr otroligt dålig och fraktbolaget de rekommenderar Àr också dåligt. Faktum Àr att de har skickat dina saker i två veckor nu, men jag kan inte förstå vad problemet Àr, eller fraktbolagen, eller dem. Så hela grejen Àr otroligt dålig.
Efter min bestÀllning skickade jag ettâŠ
Efter min bestÀllning skickade jag ett mail till båda deras mailadresser som dem uppger, ingen av dem Àr i bruk. Dem studsar bara. Telefonnumret har ett autosvar som klickar dig under öppningstiderna..
Har provat att maila deras moderbolag Candynuts som sÀger att jag måste ta kontakt med Drinkster. Frågan Àr hur?
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ