Niet netjes
Producten zijn prima, maar ben niet blij dat als je een bestelling doet en dat het de volgende dag 1+1gratis is dan stuur je een email hier over en krijg je gewoon geen bericht terug niet netjes.
Dr. Leenarts: Din Partner til Sund og Smuk Hud. Dr. Leenarts er skabt af den erfarne hudlÊge Dr. Marjolein Leenarts, som selv udvikler alle vores produkter baseret pÃ¥ sine mange Ã¥rs erfaring som dermatolog. Vi forstÃ¥r, hvad der virker, og hvad der ikke gÞr, samt hvilke ingredienser der kan fremkalde allergiske reaktioner. Dr. Leenarts-produkterne er inspireret af spÞrgsmÃ¥l fra Dr. Leenarts' patienter og hendes arbejde pÃ¥ det internationalt anerkendte RÞde Kors Hospital i Beverwijk. Vores mission er at gÞre kosmetikindustrien mere transparent og at aflive kosmetiske myter. Derfor skabte Dr. Leenarts sit eget brand med produkter, der faktisk virker, uden parfume og unÞdvendige ingredienser. Vi Þnsker at hjÊlpe folk med at lÞse deres hudproblemer gennem pÃ¥lidelige, effektive âno-nonsenseâ-produkter, der gÞr en reel forskel for huden. Hos Dr. Leenarts er det vigtigt for os at formidle trovÊrdig og videnskabeligt funderet information om huden. Vi bekÊmper useriÞse pÃ¥stande og myter om hudpleje og tilbyder vejledning gennem vores blog og hudrÃ¥dgivningsside. Vi tror pÃ¥ produkter, der er fri for unÞdvendige tilsÊtningsstoffer og er velegnede til selv den mest fÞlsomme hud. Alle vores produkter er dermatologisk fremstillet, fri for parfume, alkohol og andre irriterende ingredienser. De indeholder kun rene, aktive ingredienser og er velegnede til normal og meget fÞlsom hud i alle aldre. Vores produkter er veganske og bliver aldrig testet pÃ¥ dyr.
Anthony Fokkerweg 1, 1059CM, Amsterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Ik merk dat de sluiting van de doppen niet goed zijn, het zijn tubes die je op de kop zet maar bij elke keer als ik de dop er af doe is er wat uitgekomen en zit naar de opening en dit droogt uit zodat je het niet meer kan gebruiken, dit gebeurt bij meerdere tubes van Dr leenarts, melden via de mail reageren ze niet op wat ik onbehoorlijk vindt,
Ze huiden wel je winkelmandje in de gaten als je er in wat hebt zitten en niet besteld hebt, daar krijg je wel mail op dat je het niet vergeten moet.
Vind het erg jammer en zal dan ook niets meer bestellen
Krijg helaas het verkeerde product opgestuurd.
Helaas zijn ze ook niet telefonisch bereikbaar dus moet via email waar je weer ruim een dag later pas antwoord op krijgt.
Hun advies was product toch gebruiken, wat ik niet wil, en vervolgens weer een dag wachten op antwoord.
Vervolgens moet je het terug sturen en dán krijg je uiteindelijk het door jouw bestelde product.
Dus een hoop ge heen en weer en een week later heb je dan eindelijk je creme binnen.
Ik vind dit zulke slechte service.
Dejlig creme, nem hjemmeside og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse som jeg gerne vil anbefale til andre
Jeg har altid haft problemer med solcremer/spray til kroppen, da jeg har eksem og de har tendens til at udtÞrre min hud, men denne solspray fugter hele dagen og er utrolig let på huden, så den ikke skaller og er klistret - kÊmpe anbefaling hvis man har meget tÞr og fÞlsom hud!
Derudover har vi herhjemme brugt både den fede salve og arpsalven til vores lille dreng og disse produkter har også vores varmeste anbefalinger.
Virkelig lÊkre produkter!

Dr. Leenarts Danmark ããã®åç
Jeg har kÞbt salven til tÞr hud og solcreme og er meget tilfreds med begge produkter. Solcreme er let at smÞre ud og efterlader ikke det der hvide lag, som andre kan. Salven er jeg isÊr rigtig glad for, og den er rigtig let at bruge - ikke for fed, så den trÊnger hurtigt ind. Jeg bruger den alle steder på kroppen, undtagen i ansigtet. Jeg lider meget af eksem, og salven formår at gÞre min hud dejlig blÞd, og jeg tÊnker, at det har en god effekt på hudirritation i forbindelse med eksemen. Har isÊr bemÊrket god effekt på ben, lÊnd og mave.
Den vil jeg helt sikkert bruge fremover.

Vi modtog vores produkter
Og vores fugtighedscreme er simpelthen så god! Har aldrig oplevet en creme der rent faktisk gÞr sit formål!
Vores bÞrn led meget af rÞd numse, det gÞr de ikke lÊngere med savlen
Og vi er også arb fri efter tre omgange !!
Kan kun anbefales

Virkelig positiv oplevelse ððœ
Jeg har brugt produktet âsalve tÞr hudâ fra Dr. Leenarts til min datters eksem og hold nu op en forskel den har gjort for hende og hendes eksem, ikke nok med at den gÞr det virkelig godt for min datters eksem, sÃ¥ er det ogsÃ¥ en fornÞjelse for hende selv at gÞre det, fordi den er sÃ¥ nem at pÃ¥fÞre - normalt har det altid vÊret mig der har hjulpet hende. ððœ
Derudover kÞbte jeg ogsÃ¥ âBlesalveâ til min mindste sÞn som desvÊrre tit har rÞd rumpe. Den har ogsÃ¥ bare virket over alt forventning, allerede efter en enkelt omgang blesalve kan jeg se forskel pÃ¥ min sÞn.
KÊmpe anbefaling herfra som jeg helt sikkert også vil råde mine venner og familie til at bruge.

Dr. Leenarts Danmark ããã®åç
Det er et virkelig godt produkt mod arp min datter som er snart 2Ã¥r har dÞjet med rigtigt meget arp i hovedbund og efter jeg har smurt dette produkt i hendes hÃ¥r bare en gang var jeg helt paf at det virket og fjernet alt sÃ¥ kan virkelig anbefalede dette produkt mod arpðð»ð¥°

Dr. Leenarts Danmark ããã®åç
Var på ferie i Holland og kÞbte en creme mod tÞrhed på mine ben,,
Har aldrig set den i DK, men har nu bestilt den på jeres hjemmeside, og kan ikke finde på at bruge andet fremover,,,