Er waren van mijn product zoomnaden los[muskieten net voor boven bed dus moest zelf reparatie doen met nieuw product de andere nog niet uitgepakt!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Duurde wat langer dan toegezegd. In eerste instantie geen reactie op mail en telefonisch slecht bereikbaar. Daarna wel telefonisch contact en toen werd er snel geleverd. Pakket doet aan de verwachting... もっと見る
Heb bestelling ontvangen, heeft iets langer geduurd dan normaal Ivm feestdagen.. Al met al goed product, na mailcontact is er adequaat gereageerd door het bedrijf. Verder prima bedrijf om te bes... もっと見る
Hatte Parfum zum Geburtstag mit genügend Vorlauf bestellt. Parfum wurde jedoch nicht geliefert, habe mehrfach per Email nachgefragt, keine Antwort. Nun Paypal eingeschaltet und trotzdem keine Reaktion... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Een goedkope drogisterij webwinkel. Gemakkelijk wax, shampoo, deodorant bestellen. Vergelijk onze prijzen. Make-up, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, mondverzorging en nog veel meer. Top merken zoals Loreal, Gillette, Maybelline, ...
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Troep muizenplanken
Troep muizenplanken ! Er staat 100% pakkans maar de muizen lopen over de plakplank heen eten het voer en plakken niet dus ze liegen het is geen 100% pakkans maar 0% pakkans en geldklopperij! 15 euro verspild aan wat plankjes met troep lijm.
Aucun suivi pas de mail de confirmation…
Aucun suivi pas de mail de confirmation à part Paypal
wel goed alles
we4l goed alles, maar wel teleurgesteld dat het maat niet klopte met foto, veel te klein
Fast delivery, excellent products
Very fast delivery. The products are high quality. I would order from them again.
Melding over gebrekkig product wordt glashard ontkent
Ik heb een haar wax besteld en keurig ontvangen....echter.
Aan de verpakking kan ik opmaken dat het om oude voorraad gaat aangezien deze verpakking door de fabrikant al jaren niet wordt gebruikt. De verpakking is niet gesealed en bij openen werd duidelijk dat deze al eerder was geopend. Er staat nl een vingerafdruk in.
Ik heb hiervan melding gemaakt bij de klantenservice inclusief foto's.
Hun reactie:We willen u graag duidelijk maken dat al onze producten worden verzonden in een verzegelde, ongeopende verpakking, zoals rechtstreeks van de fabrikant. Het artikel dat u heeft ontvangen, is in originele staat verzonden en we openen of inspecteren producten niet vóór verzending.
Houd er rekening mee dat we geen retourzendingen accepteren van producten die geopend of gebruikt zijn. Omdat er vóór verzending niet met het product is geknoeid, kunnen we geen verdere verantwoordelijkheid nemen zodra de verzegeling is verbroken.
Ofwel.....wat u meld is niet waar en u kunt het artikel niet retourneren.
Ook telefonisch is dit bedrijf niet te pakken te krijgen.
Dit was dus voor mij mijn laatste bestelling bij Drogisterijplus.nl
Helft bestelling ontvangen en geen gehoor per mail
Slechts de helft van mijn bestelling ontvangen en reageren niet op mail naar klantenservice. Schandalig.
Had twee items besteld en heb slechts een item ontvangen. Ik raad mensen hier niet aan te bestellen.
Ik had een minder positieve review…
Ik had een minder positieve review geplaatst (die ik nu helaas niet meer kan terugvinden) omdat ik ontevreden was over de kwaliteit van een door drogisterijplus aangeboden lamp. Drogisterijplus heeft naar mij persoonlijk gereageerd en het probleem op een zeer nette en klantvriendelijke manier opgelost. Vandaar nu wel 5 sterren.
feedback
The size of the suit matched. I was worried that the suit would arrive on time and wrote to the store. They kept in touch with me until the delivery. This is very important. Thank you.
Vlotte levering
Zaterdag besteld en woensdag geleverd
Zaterdag besteld en woensdag geleverd .
Snelle levering en product is top .
Aanrader om hier te winkelen
iet overeen
Levering stemde niet overeen met bestelling.
Onze opmerking hierover bleef na herhaling onbeantwoord.
On time delivery
Inhoud tube
Ik vraag me af of de inhoud wel correct is?
Tube na 10x al leeg!
Zo ook met de pigmentcreme
Doordat het doosje stuk is geleverd…
Doordat het doosje stuk is geleverd weet ik niet zeker of het door eerdere klant is gebruikt.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。