レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ble mÞtt av en hyggelig kar, og fikk beste servicen man kunne fÃ¥ som kunde. Veldig behjelpelig, og imÞtekommende. Senga er helt fantastisk nydelig, vi har ei lita jente som er storfornÞyd. Eneste grun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super kundeservice! Levering tok noe tid pga mangel pÃ¥ lager, men det kan en ikke beskylde noen for. Har akkurat satt sammen sengen og det tok sin tid, men det viser hvor solid den er:) vi gleder o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fikk ny seng fra DrÞmmerom rask levert hjem. Det viste seg Ã¥ vÊre en transportskade pÃ¥ den ene delen. Kundeservice svarte rask og vi ble enige om Ã¥ prÞve Ã¥ benytte delen da det kunne vÊre skaden kunne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var ganske frustrert etter Ã¥ ha mistet mesteparten av skruene til kÞyesengen i flytteprosessen og fikk derfor anbefalt av Maxbo Ã¥ ringe DrÞmmerom isteden (noe jeg ikke hadde tenkt pÃ¥!). Ringte d... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛甚家具店
  2. ベッド専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velg blandt vårt store utvalg av barnesenger. Vi har bilsenger, prinsessesenger, brannbilsenger og andre barnemÞbler. KjÞp nå vi leverer på dÞren!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Jeg mistet skruer. Fikk fantastisk service!

Jeg var ganske frustrert etter å ha mistet mesteparten av skruene til kÞyesengen i flytteprosessen og fikk derfor anbefalt av Maxbo å ringe DrÞmmerom isteden (noe jeg ikke hadde tenkt på!). Ringte de og snakket med en utrolig hyggelig gutt som var utrolig på tilbudssiden! Han ba meg sende en liste med skruene som manglet, fikk raskt svar og kunne hente alle skruene kort tid etter de mottok mailen. Jeg har virkelig ikke opplevd makan til kundeservice! Utrolig hyggelige, rask service og jeg er svÊrt imponert over oppfÞlgingen også i ettertid!

Eksepsjonelt!

2026幎3月16日
5぀星のうち4の評䟡

Fantastisk kundeservice og nydelig seng!

Ble mÞtt av en hyggelig kar, og fikk beste servicen man kunne få som kunde. Veldig behjelpelig, og imÞtekommende. Senga er helt fantastisk nydelig, vi har ei lita jente som er storfornÞyd. Eneste grunnen vi trekker ned er at delene kunne hatt nummerering, noe som hadde gjort byggeprosjektet litt lettere og kanskje litt lettere. Ellers, helt fantastisk flott, og vi er fornÞyde.

2026幎3月18日

Eksepsjonell kundeservice

Fikk ny seng fra DrÞmmerom rask levert hjem. Det viste seg å vÊre en transportskade på den ene delen. Kundeservice svarte rask og vi ble enige om å prÞve å benytte delen da det kunne vÊre skaden kunne skjules under madrassen. Kundeservice kompenserte meg for bryet uoppfordret. Sengen ble veldig fin. Anbefales.

2026幎3月24日

God kvalitet og kundeservice

Super kundeservice! Levering tok noe tid pga mangel på lager, men det kan en ikke beskylde noen for. Har akkurat satt sammen sengen og det tok sin tid, men det viser hvor solid den er:) vi gleder oss veldig til jenta vår får se rommet.
Om det blir nÞdvendig med ny bestilling er det ingen tvil om hvem
Som er best på barnesenger!
Takk for god kommunikasjon og fint produkt! Stian

2026幎3月24日
5぀星のうち5の評䟡

Fikk hjelp med å skaffe nye skruer

KjÞpte seng brukt på Finn, men manglet noen skruer og tok derfor kontakt med kundeservice for å hÞre om dette var mulig å få tak i.

De var veldig behjelpelig, og fikk sendt akkurat de vi manglet sånn at sengen snart står 100% stabilt.

2026幎3月13日

Rask kundeservice

Vi kjÞpte en seng som fikk en skade under transport. Vi fikk kontakt med kundeservice samme dag der vi kunne velge mellom refusjon eller å få tilsendt en ny del. Vi valgte refusjon og fakturaen ble justert fem minutter senere. Veldig rask og god kundeservice! Sengen var veldig fin ellers, og madrassen virker god.

2026幎3月10日

Tusen takk Stian

Jeg kjÞpte en kÞyseng 5 år siden. Det var vanskeligere enn ikea å sette sammen. Sengen et sterk og veldig fin. Barna elsker det. Så mye utvalg.
Pga kundeservicen skal jeg bestille igjen fra dem. Stian var veldig hjelpsom og hyggelig. Han sendte meg deler som ble Þdelagt med en gang, og de var dekket i 5 års garanti. Han leverte det hjem hos meg. Veldig fornÞyd.

2026幎3月6日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk god service og enormt god

Fantastisk god service og enormt god kommunikasjon! Ja, det ble noen utfordringer og vi mÃ¥tte vente en stund ( dette pÃ¥ grunn av fabrikken i Frankrike og noen endringer av produktet), men nÃ¥r sengene fÞrst ankom tok det 2 dager Ã¥ fÃ¥ de hjem. Ja, vi mÃ¥tte ogsÃ¥ ta kontakt for Ã¥ spÞrre men vi ble alltid mÞtt med rettferdighet, Ã¥penhet og forstÃ¥else. Kjempe godt og trygt. Sengene er av kjempe god standard og vell verdt hver krone. Vi hÃ¥per mange mange flere velger Ã¥ kjÞpe senger av dere, for dette er kvalitet fra A til Å. Vi er kjempe fornÞyd. Tusen takk!

2026幎3月5日

Enestående kundeservice

Ringte inn en lÞrdag for Ã¥ hÞre om det var mulig Ã¥ hente samme dag. Lageret var stengt, men Stian fra kundeservice dro ned pÃ¥ lageret for Ã¥ ordne for meg. 10/10 for Ã¥ vÊre lÞsningsorientert. Var ogsÃ¥ hyggelig Ã¥ snakke med👍

2026幎1月24日
5぀星のうち5の評䟡

Veldig god service og flott kvalitet

Vi er svÊrt fornÞyde med hele kjÞpsopplevelsen hos DrÞmmerom. Kundeservicen var rask, hyggelig og imÞtekommende, og vi opplevde stor fleksibilitet både rundt reservasjon, pris og tidspunkt for henting. Det ga en trygg og ryddig handel.

Sengen og madrassene holder veldig god kvalitet og svarte fullt ut til forventningene. Alt i alt en svÊrt positiv opplevelse – vi handler gjerne her igjen og anbefaler DrÞmmerom pÃ¥ det varmeste.

2025幎12月30日

Overraskende god kundeservice!

Sminkebordet til tenåringen var plutselig uten lys. Jeg sendte Mail til DrÞmmerom sin kundeservice en lÞrdag og fikk svar fra Stian med en gang. Trengte bare å oppgi navn på bestiller og vipps så fikk jeg beskjed om at de skulle sende nye lys. Jeg hadde ikke forventet svar fÞr neste virkedag og heller ikke at det skulle bli så enkelt! Bestiller helt klart fra DrÞmmerom igjen :)

2026幎1月3日

Super service

Rask og god kundeservice. Hjelpsom og tilgjengelig. Vi fikk hentet ut sengen vi kjÞpte i lÞpet av kort tid. En solid og god seng, vi er kjempefornÞyde med hele opplevelsen.

2025幎12月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス