4.2

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Heel klantvriendelijk en mooie bloemstukken

Een aantal weken terug had ik een bestelling bij Droogbloemetjes gedaan, waaronder een bloemstuk in een grote ovalen stolp. Alles was met grote zorg ingepakt, maar het glas van de stolp was helaas toch stukgegaan tijdens het transport. Direct na het melden heeft Bart ervoor gezorgd, dat er een nieuwe glazen stolp (extra beschermd ingepakt) volledig intact is afgeleverd.

De communicatie was vlot en heel vriendelijk. Bovendien zijn al hun boeketten en bloemstukken tot nu toe stuk voor stuk prachtige creaties! Ik kan ze van harte aanbevelen voor ieder die een mooi droogboeket zoekt.

2025年12月10日

Mooie bloemen

Mooie bloemen, precies zoals afgebeeld en omschreven. Snel thuis met handgeschreven briefje erbij. Love it.

2025年10月28日

Geweldig

Geweldig! Al vaak besteld en zal het nog doen!
De negatieve reacties begrijp ik echt niet. Alles staat heel duidelijk op de site, ook de afmetingen en hoe het verstuurd wordt.
Prijs kwaliteit is geweldig! De droogbloemen zijn niet zo duur als je het vergelijkt met andere sites en ze zijn echt heel mooi!
Het enige nadeel is dat je enkel met Paypal kan betalen...

2025年9月11日
5つ星のうち5の評価

Dit bedrijf verdient echt meer sterren!!

Dit bedrijf verdient echt meer sterren.
Voor onze bruiloft heb ik gekozen voor een droogbloemboeket.
Nalin is direct aan de slag gegaan en stuurde mij tussendoor up-dates met foto’s. Ook voor onze dochter heeft ze een kleine variant gemaakt, zo prachtig!
Naast dat het met heel veel zorg en liefde gemaakt wordt, ziet het er geweldig mooi uit. Helemaal naar eigen wens en elke takje en bloemetje mocht ik zelf bepalen.
Dank jullie wel kanjers!

2025年6月13日
5つ星のうち1の評価

Ik wil mijn bestelling retourneren…

Ik wil mijn bestelling retourneren dan moet je mailen voor een label, prima. Vervolgens krijg ik na een aantal dagen een antwoord of ik een foto wil maken en waarom ik het wil retourneren of ik het niet alsnog wil houden. Aangegeven dat ik het vaasje en bloementje te klein vond niet eens uitgepakt heb dus ook niet verder open wil maken en ik een label wil. Nu al twee weken geen reactie. Ik wil het gewoon retourneren en mijn geld terug, miskoop!

2025年5月9日

Super service!

Naast dat de bloemen en vaas prachtig zijn, zou ik hier ook zeker nog een keer bestellen door de service. Ik heb dit cadeau gegeven aan m'n moeder dus had gevraagd of de doos anoniem kon zodat het een verrassing bleef. Daarnaast was ik de vaas vergeten te bestellen, dus had erachteraan gemaild of deze er op een manier nog bij kon. Ik kreeg supersnel reactie met dat de vaas erbij is gedaan en dat de doos anoniem was. Thanks Bart voor alle fijne service! :) aanrader dus

2024年4月30日
5つ星のうち5の評価

Mooie bloemen en erg vriendelijke eigenaar :)

Hele goede ervaring gehad :)

De producten zijn erg mooi, en werd het snel geleverd.

Helaas was er een vaas gebroken aangeleverd, buiten de schuld van Droogbloemetjes om. Dankzij een snelle reactie van eigenaar Bart werd dat snel, netjes, en heel vriendelijk opgelost.

Zeker aan te raden!

2023年12月12日
5つ星のうち5の評価

Origineel als cadeau en mooi in je interieur.

Wij hebben al een boeket in glas in onze wc. Al maanden mooi. Nu een nieuwe bestelling gedaan als huwelijkscadeau. Mooie boeketten, maandenlang (misschien wel jaren lang) plezier voor de prijs van een 'normaal' boeket dat een week of 2 meegaat. Aanrader: videoboodschap toevoegen bij het cadeau.

Goed verpakt, snelle verzending en prima communicatie met de klantenservice.

2022年8月12日

レビューの対象になっている企業の方へ