レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Woensdagmiddag flyers besteld voor mijn evenement zaterdagavond, want 24 uurs levering. Vrijdag een mail gestuurd dat ik nog niets vernomen had. Zaterdag gebeld dat ik nog steeds niets vernomen had... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ze werden snel geleverd. Wij hebben een groot aantal stickers besteld. En zijn geschrokken van de kwaliteit. Hoe kan iets dat in een drukklaar bestand met twee kleuren zijn opgeleverd toch grauw... もっと見る

5つ星のうち2の評価

De enveloppen waren er snel en zagen eruit zoals verwacht. Mijn vraag ivm factuur en terugbetaling BTW wordt compleet genegeerd. Service na verkoop is dus waardeloos. Jammer!

2.3

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Geweldige service en kwaliteit

Mijn tweede bestelling by drukkert.nl. Altijd snelle levering, hoge kwaliteit afdrukken, een competatieve prijs, en dan ook nog super snelle service! Dit klinkt als een verkoop praatje maar dat is het zeker niet. Ik ben een super tevrede klant, en zal zeker weer bij hun prints bestellen. Bedankt!

2014年8月30日

Geweldig werk geleverd

Onze "Glossy" van de bewonerscommissie van de Anatole Franceplaats in Rotterdam Ommoord is op een perfecte en snelle manier geleverd. 's-avonds besteld en binne 48 uur was het geleverd. Geweldig

2014年8月20日

Snel, goed en goedkoop

Gisteren kaartjes besteld (vrijdag), nog wat hulp wat de 'live chat' gekregen. Op zaterdag (binnen 24 uur!) hadden we de kaartjes al binnen. Op andere sites moest je veel extra betalen als je op zaterdag wilde laten bezorgen of met spoed wilde laten drukken. Hier helemaal niets extra.

Vandaag dus binnen gekregen en ze zien er prachtig uit! Volgende keer ga ik hier weer bestellen.

Enveloppen zijn hier wel duur. Deze kopen we gewoon bij de Hema.

2014年6月21日
5つ星のうち4の評価

Prima site, snelle service. Print kwaliteit "Je krijgt wat je betaald"

Wij lieten ons drukwerk altijd lokaal "klassiek" drukken. Na enige sites bekeken te hebben kwamen wij op drukkert uit. Niet de goedkoopste, wel erg scherp geprijsd en een zeer goede site. Bestelproces verliep vlekkeloos, site is super gemakkelijk in gebruik. Snelheid van levering is ook geweldig! Volgende dag al geleverd.
En dan de kwaliteit ... tja, voor deze prijs vind ik het prima, maar het is echt significant minder dan onze "oude" drukker. Kortom "Je krijgt wat je betaald".
Niettemin in veel gevallen zeker aan te raden.

2014年6月19日
5つ星のうち4の評価

Snelle levering, geen aanpassing verwachten na versturen order

Zeer snelle levering.
. Ik had maandag avond een bestand met 2 pagina's gestuurd. En gelijk na het verzenden een opmerking naar het bedrijf gestuurd dat de 2 banners beide van pagina 1 moesten zijn.
Helaas is die aanpassing niet verwerkt door drukkert.
Een beetje mijn eigen fout, maar wel jammer dat de opmerkingen die maandag avond ook gestuurd zijn niet verwerkt zijn.
Slot conclusie, snelle levering, goede prijs, mooi resultaat.

2014年4月19日
5つ星のうち4の評価

Prijs-kwaliteit is goed. Een vlugge, vlotte bestelling.

We vond jullie site via het opzoeken "vierkante kaartjes". We kenden jullie helemaal niet, nog nooit van gehoord, maar we zullen hier reclame voor jullie maken in west-Vlaanderen.
Eén minpuntje: ik had de kaartjes wat meer blinkend verwacht, maar dat konden we op voorhand niet zien/ weten. Hadden we wat meer tijd gehad konden we een proefdruk vragen.

2014年4月15日

Absoluut tevreden!

Aantal bestellingen gedaan, naar volledige tevredenheid. En snelle reactie per mail nav mijn vraag bij de opmerkingen, dus ook een goede service!

2014年3月28日
5つ星のうち5の評価

Goede ervaring tot op heden!

Inmiddels voor de tweede maal een bestelling geplaatst van 200 full-colour A5 boekjes. De huidige bestelling heb ik nog niet ontvangen en kan ik dus ook niet beoordelen op kwaliteit. Wel kan ik zeggen dat mijn vorige bestelling van hoge kwaliteit was en uiteraard ook de reden was om opnieuw via Drukkert mijn drukwerk te bestellen. Als ik het bestelproces doorga vallen mij een aantal zaken op. 1. Duidelijke uitleg bij de verschillende producten. 2. Makkelijk te kopen tegen een scherpe prijs. 3. Makkelijk te betalen. 4. Tussentijdse updates m.b.t. de status en 5. Snelle levering. Kortom, ik kan u Drukkert zeker aanbevelen.

2014年1月21日

Super !!!!

Al meerdere malen flyers en boekjes laten drukken.
En wat vind ik ervan? Heel simpel: Snel, echt snel!, goedkoop, makkelijk en van heel goede kwaliteit. Net weer boekjes eigenlijk te laat besteld maar met behulp van de medewerkers toch nog op tijd ontvangen. Heel erg bedankt!!

2013年11月26日

Wow

Al 2 keer flyers laten drukken, ze zijn inderdaad zeer snel en omgerekend goedkoper. Ze hebben me met het ontwerpje geholpen want het lukt niet helemaal. Dus super

2011年10月1日

Trustpilot エクスペリエンス