レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Naar aanleiding van onderstaande review op trustpilot heeft het bedrijf contact opgenomen en nieuwe flyers opgestuurd. Issue is door de klantenservice netjes opgelost. Ik kan alle flyers direct de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben echt altijd súper tevreden over Drukwerknodig. Het is soms even puzzelen om aan de juiste aanleverspecificaties te voldoen, maar dat is ook logisch als je kiest voor professioneel drukwer... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Review gelezen dat je zeker 5-7 dagen extra moest rekenen bij levering, dus 7 dagen extra gerekend. Was blijkbaar niet genoeg marge. Heel teleurgesteld
 Als je jouw producten tegen een bepaalde datu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede keer een eigen ontworpen fotoboek besteld. De foto’s zien er wederom super mooi uit, alleen zaten er een paar krassen op de kaft. Contact opgenomen met de klantenservice en meteen een h... もっず芋る

䌁業情報

1. デゞタル印刷機

圓該䌁業による蚘述

Bij de online drukkerij van Drukwerknodig kunt u gemakkelijk professioneel drukwerk bestellen. In onze digitale drukkerij produceren en versturen we dagelijks honderden bestellingen, in zowel grote als kleine oplages. Met meer dan 30 jaar ervaring in de grafische industrie zijn we specialist op het gebied van drukwerk. In onze digitale drukkerij van ruim 13.000 m2 produceren we diverse drukwerkproducties voor verschillende doelgroepen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer tevreden

Zeer tevreden. De levering duurde vrij lang door een misverstand met de vervoerder. Na een aantal keer contact met de vriendelijke en geduldige klantenservice is dit perfecte opgelost. Mooie grote forex plaat ontvangen voor een fijne prijs, heel blij mee.

2022幎4月15日

Top klanteservice

Top service! Klantenservice is erg vriendelijk, reageert snel en denkt mee met de oplossingen. Ik heb een boek laten afdrukken, maar het resultaat was iets midner dan ik had verwacht. Gelukkig pakt Drukwerknodig dit heel netjes en vlot op. Ik ben op dit moment nog afwachtende op het resultaat van de herdruk, maar ben erg te spreken over de klantenservice! Bedankt Jorja van de klanteservice!

2022幎1月4日

Fijne kerstdagen!

Na een mislukte poging bij een drukwerk-bemiddelaar om 600 hardcover boekjes te laten drukken heb ik op 29 november contact opgenomen met Drukwerknodig.
Nadat ik de situatie had uitgelegd en de bestanden naar hun verstuurd had kreeg ik de boekjes zelfs een dag eerder dan de afgesproken leverdatum, keurig verpakt in dozen. In de tussen liggende dagen is er veelvuldig per email informatie uitgewisseld en ben ik ook telefonisch zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Ook bij een eerdere ervaring is het me opgevallen dat deze drukker heel transparant is en duidelijk aangeeft wat mogelijk is en dat ook strak nakomt.
Op alle punten een dikke tien voor dit bedrijf!

2021幎12月10日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een prutsers!

Wat een prutsers! Krijg regelmatig scheef gedrukte boeken met de snijlijnen duidelijk zichtbaar. De ene keer vlekken op de covers, de andere keer dikke deuken in de hoeken. Het is iedere keer weer wat anders wat niet goed gaat. Ik heb het idee dat ze hier totaal niet kijken wat er uit de machines komt rollen. Ook worden de levertijden regelmatig overschreden. Alleen maar ellende dit bedrijf, kost te veel tijd!

2021幎10月14日

Echt TOP service

Echt TOP service. Ik had een foutje gemaakt en ze hebben gewoon vervanging aangeboden. Dat soort service, ik dacht niet dat het nog bestond! Voorgoed zijn dit mijn drukkers!

2021幎9月17日

Fijne mensen

Vriendelijk, behulpzaam, en reageren snel op vragen - ook als jij als kleine klant niet veel 'omzet' vertegenwoordigt. Zoiets zou standaard moeten zijn, maar is het niet, en daarom apprecieer je het des te meer.

2021幎6月6日
5぀星のうち5の評䟡

Onlangs een boek laten afdrukken. Ik kwam er helaas kort na het uploaden van de bestanden achter dat ik een fout op (ja echt) de omslag had staan. Snel achteraan gebeld en dit zou worden opgelost.

Helaas was dit toch niet goed doorgekomen en kwam het boek dus aan met een fout op de voorkant. Een beetje balen, want dacht dat het opgelost zou worden maar het was natuurlijk wel een door mij gemaakte fout. Maar toen ik het aangaf wilden ze dit direct voor mij oplossen en kwam een nieuwe mijn kant op. Ik ben dus meer dan tevreden over de service!!

2021幎3月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス