Dr. Worker レビュー 1,553

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik was al heel wat maanden gelukkig met men eerste paar titan s3 werkschoenen. Toen ik een spijtig defect ervaarde. Na een paar e-mails heen en terug, met foto’s van het defect, kreeg ik zonder vragen... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Duidelijke communicatie over verwachtingen qua bestelling, order en levering. Schien pasvorm is wat stug, met name bij de “hak” advies zou kunnen zijn om een halve maat tot een hele maat groter te bes... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Makkelijk in bestellen, duidelijke uitleg. Ook het "maatje" minder als je twijfelt tussen twee maten en het klopt. Schoenen ontvangen, grappige tekst op de doos, aantrekken en de hele dag op lopen en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na aankoop snel mijn bestelling ontvangen, helaas waren dat wel de verkeerde maar na E-Mail contact te hebben opgenomen heb ik meteen andwoord gekregen en werden de juiste DR Worker’s bij mij aangek... もっと見る

企業情報

1. 作業服店
  2. 整形靴屋
  3. 保護服提供業者
  4. 靴屋

Dr. Worker について

当該企業による記述

Dr. Worker, Het best beoordeelde werkschoenen merk op Trustpilot!

30 dagen gratis retourneren

Je krijgt van ons 30 dagen de bedenktijd. Niet tevreden binnen 30 dagen? Geen probleem, retourneren is altijd gratis!

Stijlvol & comfortabel

Onze werkschoenen combineren stijl met comfort. Je hoeft niet te kiezen tussen veiligheid, comfort en stijl – bij ons krijg je het allemaal!

Jij als klant voorop

Bij Dr. Worker staat de klant altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat je altijd de beste service en producten krijgt die je nodig hebt om jouw werk net ff wat leuker te maken.

Info over Dr. Worker

Ons doel is om jouw werk net een stukje fijner, leuker en comfortabeler te maken. Want, het belangrijkste gereedschap; dat ben jij! En daar moet je dus goed voor zorgen. We houden van eerlijkheid en transparantie. Dat merk je door onze goede communicatie, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ook zorgen we voor gratis verzendingen en retourneringen om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo maken we jouw werk net ff wat leuker. Dus Werkse!

Bekijk de website Contact

Onze garantie

Niet goed? Geld terug!

Bij Dr. Worker kun je altijd gratis retourneren. Zitten je schoenen niet naar wens? Dan stuur je ze kosteloos terug. Je kunt kiezen voor een omruiling of je krijgt je geld teruggestort!

連絡先

Super Qualität

Mein Partner ist begeistert- Schnelle Lieferung, super Qualität ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2026年3月26日

Dr. Worker からの回答

Vielen Dank für die super Bewertung, das freut uns riesig! Toll, dass dein Partner so zufrieden ist!

Angaben korrekt

Beschreibung und Angaben zur Größe haben super gepasst. Sehr zufrieden mit der Qualität. Danke

2026年3月26日

Dr. Worker からの回答

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung, das freut uns sehr!

Top service!

Klein productiefoutje maar wordt uitstekend opgelost, daar gaat zeker vaker besteld worden!

2026年3月29日
自発的なレビュー

Dr. Worker からの回答

Fijn om te horen dat het goed opgelost is Richard! 👊🏼

5つ星のうち5の評価

I really enjoy these shoes

I really enjoy these shoes, they are much more comfortable than my last ones were. Very nice service as well.

2026年3月19日

Dr. Worker からの回答

Thanks a lot for your great review!
Happy to hear you like the shoes and our service :)

5つ星のうち5の評価

Schnelle und gute Lieferung und ein…

Schnelle und gute Lieferung und ein süßes Danke auf der Lieferbox und sehr gute Qualität der Schuhe definitiv empfehlenswert

2026年3月23日

Dr. Worker からの回答

Vielen Dank für die schöne Bewertung! Das freut uns sehr zu hören!

5つ星のうち5の評価

Na een klein defect aan de geleverde…

Na een klein defect aan de geleverde schoenen na een 3/4 maanden intensief gebruik contact opgenomen met Dr Worker.
Zeer passende oplossing gekregen vanuit de klantenservice en een nieuw paar toegezonden gekregen!
Top service en communicatie hartelijk dank voor deze oplossing!!

2026年3月25日
自発的なレビュー

Dr. Worker からの回答

Top om te horen Luuk! Veel plezier met je nieuwe paar.

Richtig coole Schuhe

Richtig coole Schuhe für die tägliche harte Arbeit.
Schuhe sind super bequem und tragen sich somit sehr gut. Der Kundendienst und die Schnelligkeit der Lieferung lassen keine Wünsche offen. Das sind garantiert nicht meine letzten Schuhe von Dr. Worker.

2026年3月25日

Dr. Worker からの回答

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung, das freut uns sehr! Wir wünschen Ihnen weiterhin viel Freude mit Ihren Schuhen :)

Gemakkelijk bestellen

Gemakkelijk bestellen, ruilen was ook snel geregeld. Schoenen met de inlegzolen maandag gehele dag gedragen. Top pasvorm, comfortabel en goed aansluitend.

2026年3月20日

Wat fijn om te horen Frans! Veel plezier met je schoenen. Werkseee

Tolle Schuhe

Der Versand hat etwas gedauert, aber das Warten hat sich gelohnt. Die Schuhe sind toll. Gut verarbeitet und angenehm zu tragen.

2026年3月16日

Dr. Worker からの回答

Vielen Dank für dein Feedback! Wir entschuldigen uns für die etwas längere Versandzeit und bedanken uns für deine Geduld :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。