䌁業情報

4. 䜎所埗者向け䜏宅プログラム
  5. 土地家屋調査士
  6. 氎害家屋埩旧サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Dansk TÞmrer & Fugtspecialist håndterer fugt / skimmel og TÞmrer opgaver for forsikringer, kommuner samt private. Firmaet er placeret i Fredericia, men vi kÞre ud i hele Jylland og på Fyn. Vi har over 14års erfaring med bygningsundersÞgelser, udtagning af skimmelprÞver, fugtmålinger + affugtning. Nogle af vores vigtige fokusområder er, at komme i mål på den bedst mulig måde, at sikre jer den bedste service, og sÞrge for at det som vi aftaler bliver overholdt.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Kontaktede Dennis fra Dansk TÞmrer og

Kontaktede Dennis fra Dansk TÞmrer og Fugtspecialist da vores stuegulvet var begyndt at gynge/bule på et bestemt punkt på gulvet ( gulv på strÞer ), og havde konstateret lugt af "sommerhus" fra hulrummet under gulvet ved fjernelse et par fodlister, han kom ud og tog målinger, og kunne bla måle at der var fugt på betonen under gulvet. Han konstaterede hurtigt at der var en mangel på ventilation af hulrummet som krÊvet i forhold til bygningsreglement gÊldende for husets byggeår, og vi besluttede for at skÊre hul I gulvet i området med bule og kunne konstatere at strÞen pga en naturlig revne i trÊet, havde rejst sig pga akkumuleret fugt og skabte derved bulen, han anbefalede at melde det til ejerskifteforsikring og kom med god forklaring undervejs, og hvordan det kunne lÞses fremadrettet. Kan kun anbefale Dennis og Dansk TÞmrer og Fugtspecialist, der leverer en Êrlig og saglig indsats, og han har efterfÞlgende flere gange, uopfordret, spurgt ind til hvordan det forlÞber hos forsikringen.

2025幎1月30日

Hej David.
Mange tak for din fine anmeldelse.

Er glad for at kunne hjÊlpe jer videre med jeres sag, ved ejerskifteforsikringen.

Håber, at alt går efter planen, og det ender med i får den nÞdvendige hjÊlp.

Dbh.

God erfaring med firmaet

Vi har haft Dansk TÞmrer & Fugtspecialist til at opfÞre et nyt skur og overdÊkning i forlÊngelse af vores hus. Her var Dennis meget grundig i undersÞgelse af materialekrav og regler i forbindelse med byggeri tÊt på skel, så det har gjort os trygge. Selve byggeriet er opfÞrt i solide materialer og ser fint ud. Eneste anke er, at projektet tog lidt lÊnger tid end forventet. Til gengÊld blev det udfÞrt grundigt, og så hjÊlper det at have en fast pris. Alt i alt en god oplevelse.

2025幎3月5日

Hej Tina.
Mange tak for jeres fine anmeldelse.

Er glad for, at i sÊtter pris på vores grundige tilgang til opgaverne.

Ja, desvÊrre kan opgaver trÊkke lidt ud, men, tak for jeres forståelse for dette.

Håber, at i får stor glÊde af jeres nye skur.

Altan

Vi havde Dennis ude og kigge på en fugtskade. God rådgivning og overholdt aftalerne.
Derfor bookede vi ham også til at lave vores altan.
God rådgivning ift. materialer og gelender. Knoklede på og var lÞsningsorienteret ift. hvad der opstod hen af vejen. Rigtigt godt stykke arbejde.
Har kun positivt at sige om ham.

2024幎8月19日

Hej Martin.
Mange tak for din anmeldelse.

Er glad for, at vi kunne hjÊlpe jer videre med jeres fugtskade ved forsikringen, samt udfÞrsel af jeres nye altan.

Dansk TÞmrer og Fugtspecialist har

Dansk TÞmrer og Fugtspecialist har vÊret en god sparringspartner ift. behandling og håndteringen af fugt.

2024幎3月11日

Hej Daniel.
Mange tak for din anmeldelse.

Er glad for, at vi kunne hjÊlpe dig/jer videre med de udfordringer i havde i jeres bolig.

Jeg kan stÊrkt anbefale Dansk TÞmrer og

Jeg kan stÊrkt anbefale Dansk TÞmrer og fugtspecialist som er en seriÞs og faglig stÊrk samarbejdspartner...
Opgaven med en byggeteknisk undersÞgelse af hvordan en fugtskade i min mors kÊlder opstod, blev lÞst professionelt og tidsplan overholdt.

2024幎8月28日

Hej Ole.
Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for det samarbejde vi har haft i mange år - og ser frem til mange flere gode år.

Klar anbefaling

Vi har haft Dansk TÞmrer & Fugtspecialist ude for at tage skimmelprÞver og hjÊlpe med at skrive en fugtrapport til forsikringen.

De var venlige og meget kompetente i den måde de har håndteret det hele, samt hjulpet os på.

Man kunne fornemme, at de er vant til at arbejde med fugt samt forsikrings opgaver.

Forsikringen godkendte rapporten, og vi fik kÞrt sagen der igennem. Det var meget prisvÊrdigt med en der “tog os i hÃ¥nden”, da vi intet kendte til denne verden.

Vil vil klart anbefale Dansk TÞmrer & Fugtspecialist til at håndtere fugt opgaver fremover.

2024幎11月5日

Hej Ida.
Mange tak for den fine anmeldelse.

Er glad for, at vores hjÊlp kunne få jer videre med forsikringen.

Dbh

5぀星のうち4の評䟡

I forbindelse med fugtskade/skimmel i

I forbindelse med fugtskade/skimmel i lejlighed, kontaktede jeg Dansk TÞmrer & Fugtspecialist, der hurtigt fik lÞst problemet med fugt og fik fjernet alt skimmel. Skaderne var stÞrrer end forventet, hvlket krÊvede nyt kÞkken. DTF sÞrgede for alt blev klar til det nye kÞkken, og fik lagt et nyt trÊgulv. Samt koordinerede med VVS, maler etc. Et flot resultat og stor indsats for at gÞre opgaven fÊrdig inden jul. Vil helt sikkert bruge firmaet igen.

2024幎12月23日

Hej Dorthe.
Mange tak for din fine anmeldelse.

Ser frem til, at arbejde videre med dit gulv-projekt.

Dbh

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har haft firmaet ude for at lave en

Jeg har haft firmaet ude for at lave en skimmeltest. Det resulterede i jeg bad ham pakke sin taske og gå pga hans dårlige opfÞrsel.

Svaret herunder er ganske enkelt lÞgn! Han ved selv hvad han sagde, og at jeg ikke udtalte mig på den måde. Der var heller ingen mistillid.

Jeg vil anbefale at folk vÊlger et andet firma

2025幎2月12日

Hej Mai.
Tak for din anmeldelse.

Nu var det mig selv der var ude, og foretage en besigtigelse.
Når vi/jeg bliver mÞdt med arrogance, og mistillid, så er det svÊrt at foretage en faglig og saglig vurdering af sagen.

Du var meget bedrevidende, og ville ikke hÞre på mine anbefalinger / vurderinger til sagen.
Jeg er trods alt uddannet inden for faget, og har arbejdet med fugt og skimmel i mere end 13Ã¥r.

Du påstod du var min kunde, og jeg skulle gÞre som du sagde - hvor jeg siger, at din udlejer er min kunde, og jeg skal aftale med ham, hvad der skal ske.

Dette var du stÊrkt imod, og kaldte mig inkompetent, fordi jeg ikke gjorde som du sagde - dertil siger du, at jeg skal skride hjem og spise kage, fordi det er det eneste jeg duer til.

Aldrig har jeg oplevet så ubehÞvlet et menneske, og magen til uforskammet opfÞrsel fra din side.

Dansk TÞmrer&Fugtspecialist en god oplevelse

Dansk TÞmrer&Fugtspecialist har lavet vores kÞkken alrum.
De har brÊkket gamle gulve op for at lÊgge nye. Inden de nye blev lagt blev der gjort klar til gulvvarme. Der ud over har de også sat vores nye kÞkken op.
Vi er meget tilfredse med både processen og resultatet!
Det var virkeligt lÊkkert at Dennis tog hele opgaven på sig forstået på den måde at det var Dansk TÞmrer&Fugtspecialist som sÞrgede for at der kom både elektriker, VVS og maler ind over i koordineret rÊkkefÞlge og tid. Meget hjÊlpsomt i et marked, hvor det er umuligt at få håndvÊrkere til at komme.

Alt i alt et fint resultat, vi nyder hver dag👍

2022幎9月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス