Op do 15 juli 2021 een milieusticker besteld. Deze zou de volgende dag per post aankomen. Echter kregen we dezelfde dag nog een email dat het kenteken niet was opgegeven. Maar heb de mail op een of a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Op 15 december een sticker besteld en de 16e is dit blijkbaar verzonden. Inmiddels is het 27 december en er is nog niks ontvangen. Vanwege de vakantie last minute een veel te dure sticker bij een... ãã£ãšèŠã
Sticker op 25 november besteld maar niet ontvangen. Op 4 december verzocht om deze nogmaals te verzenden maar dan aangetekend met track en trace, hiervoor is een extra bedrag betaald. De sticker we... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bestel de milieusticker voor Duitsland voor slechts ⬠12,50 inclusief verzendkosten. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Betalen met iDeal.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sticker is binnen gekomen
Sticker is binnen gekomen, wel ruim buiten de aangegeven tijd. Wel direct reactie op de email en voorstel om een nieuwe te sturen. Maar het duurt gewoon wat langer dan aangegeven. Verder prima service.
Zie nu idd dat de sticker ook reclame bevat, hier ben ik niet van gediend. jammer.
Top service, goedkoop en snel.
Ik snap eerlijk gezegd niet alle slechte reviews op trustpilot. Eerst was ik ook skeptisch doordat ik alle slechte reviews hier zag, maar toen zag ik op hun eigen website dat ze via kiyoh een 9,5 hadden gescoord als beoordeling. En ik ervaar ook een 10! Ik had het in de middag besteld en kreeg volgende ochtend al in de brievenbus!! duitsemilieusticker.nl is een betrouwbare website, levert snel de sticker zoals beschreven op hun website en is ook nog goedkoop!!
Alles in het honderd door dezeâŠ
Alles in het honderd door deze oplichters
Hoezo kunnen hun hier gewoon mee doorgaan??
Bestelling na 3 werkdagen geleverd
Bestelling na 3 werkdagen geleverd, prima!
Sticker een week geleden besteld
Sticker een week geleden besteld, niks ontvangen, morgen vertrek ik op reis.... Geen antwoord op mail. 3 keer gebeld, telefoon wordt niet ogenomen, op ingesproken boodschap word geen antwoord gegeven. Volgens website had het vignet hier binnen de 3a5 dagen moeten zijn, dik overschreden dus. Stel me de vraag of ze dit ticket zelfs wel bestellen in Duitsland.
Goede prijs. Maandag om 19:00 besteld, woensdag al in huis. Perfect!
Week voor de vakantie een stickerâŠ
Week voor de vakantie een sticker besteld en nog steeds niet ontvangen terwijl ik een dag na de bestelling wel bericht kreeg dat hij verzonden was. Gemaild en geen antwoord gekregen. Ik had eerder de reviews hier moeten lezen want ik ben blijkbaar niet de enige. Edit: ik heb vandag toch nog net op tijd de sticker gekregen. Hij kwam van Duitse garage waar ze blijkbaar mee samenwerken. Zou wel fijn zijn als ze waarschuwen dat het uit Duitsland komt en het dus wat langer kan duren want als je een gericht krijgt dat het verstuurd is ga hé er toch vanuit dat hij een dag of twee dagen later aankomt. Nu duurde het 5 dagen na dat bericht.
NIKS ONTVANGEN. GEEN REACTIE OP MAIL.
9 juli een sticker besteld en betaald. 10 juli bericht gekregen dat ie verzonden zou zijn. Al 2 mailtjes gestuurd. Nu 15 juli nogsteeds geen reactie en geen sticker ontvangen.
Zeer slecht!!
We hebben de sticker nooit ontvangen
We hebben de sticker nooit ontvangen, maar wel betaald. Ik zou de sticker ergens anders bestellen!
Inmiddels is dit opgelost, dus uiteindelijk goed gekomen.
3 dagen verder en nog geen stickerâŠ
3 dagen verder en nog geen sticker ontvangen.
Erg jammer dat ze reclame maken op sticker
Erg jammer dat ze reclame maken op de plaats waar alleen het kenteken moet staan. Als ik dit had geweten, had ik hem hier niet gekocht.
Nooit een sticker ontvangen
Nooit een sticker ontvangen. smerige afzet praktijken
Drie dagen later nog steeds geenâŠ
Drie dagen later nog steeds geen sticker ..
Bestelling #124908
Zeer snelle service
Vanochtend gebeld, half uur later de sticker in Amersfoort opgehaald.
Super snel en erg vriendelijk.
Nomaals dank voor de zeer goede service !!
Mvrgr Martin
Website kun je geen sticker en geenâŠ
Website kun je geen sticker en geen info vinden/selecteren of een bepaalde sticker wel of niet geleverd kan worden voor een diesel auto van 2002.
Nu moet je eerst een aanvraag doen terwijl je zelf weet uit welk jaar je auto komt en onder welke categorie deze valt.
Daarna afwachten zogenaamde keuring op basis van een nummerbord. Dan krijg je het antwoord dat je niet voor een groene sticker in aanmerking kom . Tja dat wist ik zelf ook wel, daar vraag ik ook niet om. Maar zo wordt er wel bij iedereen die een aanvraag doet 2 euro 50 ingehouden. Voor mij is dit gewoon geld binnen harken. Dit is echt de grootste onzin die er bestaat, er zijn al teveel van dit soort websites /bedrijfjes die op deze manier zaken doen dit zou eigenlijk niet mogen en moet eens stoppen!
ððððððððððððððððððððâŠ
ðððððððððððððððððððððððððððððð
Op het laatste moment besloten eenâŠ
Op het laatste moment besloten een E4milieu sticker aan te kopen. Wist niet zeker of mijn moderne benzine auto een nodig had.
Gehoopt op dag eerder maar helaas de post bracht het 1 dag (te )later.
Geen sticker ontvangen en ze zijn nietâŠ
Geen sticker ontvangen en ze zijn niet bereikbaar
Nooit een sticker ontvangen
Nooit een sticker ontvangen, reageren niet op mijn mails, waardeloos dus. Nu mijn geld kwijt en ik kan nog niet naar Duitsland? Koop hier dus nooit!
Prima!
Eergisteren de sticker besteld en gelijk de dag erna ontvangen! Super snelle levering en zeer blij over de service! Kreeg er een aanwijzing bij hoe de sticker te bevestigen en waar. Had de sticker al besteld, maar las toen de reviews hier en daarna was ik wel wat skeptisch. Echter wel heel blij verrast toen ik de sticker gisteren gewoon ontving op de deurmat.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ