レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Op do 15 juli 2021 een milieusticker besteld. Deze zou de volgende dag per post aankomen. Echter kregen we dezelfde dag nog een email dat het kenteken niet was opgegeven. Maar heb de mail op een of a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Op 15 december een sticker besteld en de 16e is dit blijkbaar verzonden. Inmiddels is het 27 december en er is nog niks ontvangen. Vanwege de vakantie last minute een veel te dure sticker bij een... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bestel de milieusticker voor Duitsland voor slechts € 12,50 inclusief verzendkosten. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Betalen met iDeal.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Sticker is binnen gekomen

Sticker is binnen gekomen, wel ruim buiten de aangegeven tijd. Wel direct reactie op de email en voorstel om een nieuwe te sturen. Maar het duurt gewoon wat langer dan aangegeven. Verder prima service.

Zie nu idd dat de sticker ook reclame bevat, hier ben ik niet van gediend. jammer.

2024幎10月3日
5぀星のうち5の評䟡

Top service, goedkoop en snel.

Ik snap eerlijk gezegd niet alle slechte reviews op trustpilot. Eerst was ik ook skeptisch doordat ik alle slechte reviews hier zag, maar toen zag ik op hun eigen website dat ze via kiyoh een 9,5 hadden gescoord als beoordeling. En ik ervaar ook een 10! Ik had het in de middag besteld en kreeg volgende ochtend al in de brievenbus!! duitsemilieusticker.nl is een betrouwbare website, levert snel de sticker zoals beschreven op hun website en is ook nog goedkoop!!

2024幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

Sticker een week geleden besteld

Sticker een week geleden besteld, niks ontvangen, morgen vertrek ik op reis.... Geen antwoord op mail. 3 keer gebeld, telefoon wordt niet ogenomen, op ingesproken boodschap word geen antwoord gegeven. Volgens website had het vignet hier binnen de 3a5 dagen moeten zijn, dik overschreden dus. Stel me de vraag of ze dit ticket zelfs wel bestellen in Duitsland.

2024幎8月1日
5぀星のうち2の評䟡

Week voor de vakantie een sticker

Week voor de vakantie een sticker besteld en nog steeds niet ontvangen terwijl ik een dag na de bestelling wel bericht kreeg dat hij verzonden was. Gemaild en geen antwoord gekregen. Ik had eerder de reviews hier moeten lezen want ik ben blijkbaar niet de enige. Edit: ik heb vandag toch nog net op tijd de sticker gekregen. Hij kwam van Duitse garage waar ze blijkbaar mee samenwerken. Zou wel fijn zijn als ze waarschuwen dat het uit Duitsland komt en het dus wat langer kan duren want als je een gericht krijgt dat het verstuurd is ga hé er toch vanuit dat hij een dag of twee dagen later aankomt. Nu duurde het 5 dagen na dat bericht.

2024幎7月17日
5぀星のうち1の評䟡

Website kun je geen sticker en geen

Website kun je geen sticker en geen info vinden/selecteren of een bepaalde sticker wel of niet geleverd kan worden voor een diesel auto van 2002.
Nu moet je eerst een aanvraag doen terwijl je zelf weet uit welk jaar je auto komt en onder welke categorie deze valt.
Daarna afwachten zogenaamde keuring op basis van een nummerbord. Dan krijg je het antwoord dat je niet voor een groene sticker in aanmerking kom . Tja dat wist ik zelf ook wel, daar vraag ik ook niet om. Maar zo wordt er wel bij iedereen die een aanvraag doet 2 euro 50 ingehouden. Voor mij is dit gewoon geld binnen harken. Dit is echt de grootste onzin die er bestaat, er zijn al teveel van dit soort websites /bedrijfjes die op deze manier zaken doen dit zou eigenlijk niet mogen en moet eens stoppen!

2023幎4月21日

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

2022幎10月24日
5぀星のうち5の評䟡

Prima!

Eergisteren de sticker besteld en gelijk de dag erna ontvangen! Super snelle levering en zeer blij over de service! Kreeg er een aanwijzing bij hoe de sticker te bevestigen en waar. Had de sticker al besteld, maar las toen de reviews hier en daarna was ik wel wat skeptisch. Echter wel heel blij verrast toen ik de sticker gisteren gewoon ontving op de deurmat.

2021幎8月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ