Duran Elektrotechnisch Bedrijf  レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Al enkele jaren gelden onze huisinstallatie omgebouwd naar 3 fasen. Prima werk En nu een uitbreiding naar krachtstroom, aparte groep voor batterijen en een aansluiting voor een nieuwe oven. Dat was... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vakkundig vriendelijke laagdrempelig en snel Ze hebben binnen no time op mijn app geregeerd omdat het geheel meterkast moest vervangen worden en wij hadden geen elektra kwamen ze als eerste vroeg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld voor het vervangen van onze groepenkast en zijn heel tevreden. Daarnaast werden we onlangs telefonisch goed geholpen bij problemen n.a.v. een kortsluiting ontstaan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

zeker aan te raden, prijsopgave via mail, afspraak maken en netjes de klus uitgevoerd, denkt ook mee als het toch anders moet. 2 extra groepen geplaatst en een CT meter die eigenlijk niet echt gepla... もっと見る

企業情報

1. 電気工
  2. ・
  3. 掘削請負業者
  4. 電力会社

当該企業による記述

Duran Elektrotechnischbedrijs is een KvINL en SEI erkend elektricien. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd en ervaren elektromonteurs. We zijn meer dan 16 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, kantoren enz. U krijgt 5 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. We voeren alle elektra werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran Elektrotechnisch bedrijf op de eerste plaats. Bent u opzoek naar erkend en gecertifieerd elektricien, dan kunt u met ons contact opnemen. Voor meer info kijk op: www.duranetb.nl

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 50件

レビューを書く

Vervangen en uitbreiding meterkast

Duran EB heeft bij ons de gehele meterkast vervangen. Na het installeren van een warmtepomp, een warmtepomp boiler, 27 zonnepanelen (3 gescheiden installaties) en 4 thuisbatterijen, heeft Duran de nieuwe meterkast verder uitgebreid. Erg professioneel. Ziet er top uit en werkt perfect. Erg professioneel bedrijf.

2026年1月16日
5つ星のうち5の評価

Ben je op zoek naar een vakkundige en…

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele elektricien met eerlijke prijzen, dan moet je bij Duran zijn. De klus wordt perfect uitgevoerd en gaat ook nog eens in een rap tempo. Kan dit bedrijf bij iedereen aanraden. Bij mij hebben ze een dubbel stopcontact binnen aangelegd en ook nog een dubbel waterdicht stopcontact in de tuin. Super tevreden.

2026年1月27日

Vervangen oude stoppenkast

Duran Elektrotechnisch bedrijf
heeft mijn oude stoppenkast vervangen voor een nieuwe moderne groepenkast met 12 groepen, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar + 2 x dubbele stopcontact in meterkast.
Ik ben onder de indruk van de service, tijdens het offertetraject werd vriendelijk en snel gereageerd. Geen vraag was ze te veel.
Op de montagedag waren de heren keurig op tijd (ondanks het hondenweer vanwege de sneeuwval) De monteurs waren voorkomend en zeer vriendelijk. Het eindresultaat is echt naar verwachting. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.

2026年1月4日

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Bij ons de meterkast vervangen. Snelle en goede installatie. Duidelijke communicatie en prijsafspraak. Vriendelijke monteur. Al met al een aanrader.

2025年12月16日

Top service

Duran heeft bij ons een nieuwe groepenkast geplaatst met 9 groepen inclusief kookgroep, 3 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar. Het contact verliep erg soepel en ze zijn altijd goed bereikbaar. Ze denken uitstekend mee en leveren echt vakwerk. Kortom: topservice!
Wil je betrouwbaar werk, snelle service en een eerlijke prijs? Dan ben je bij Duran aan het juiste adres.

2025年12月6日
5つ星のうち5の評価

We hadden een hele fijne ervaring met…

We hadden een hele fijne ervaring met Duran. Ze reageerden heel snel op onze aanvraag en konden op korte termijn langskomen om het werk uit te voeren. We hebben in totaal 40 stopcontacten volledig laten vervangen, ongeveer 15 lichtschakelaars en een nieuwe groepenkast laten plaatsen die klaar is voor inductie, zonnepanelen en een elektrische auto. Ze hebben het werk heel snel en vakkundig uitgevoerd, voor een scherpe prijs. Echt een aanrader!

2025年11月11日
5つ星のうち5の評価

Betrouwbaar, kundig, snel en netjes

Duran en collegas waren mij aangeraden door collegas en hebben in mijn appartement een nieuwe meterkast geïnstalleerd en inductie kookplaat aangesloten. Ik was zeer tevreden over de duidelijke communicatie en het geleverde werk. Ze waren snel beschikbaar en hebben netjes gewerkt.

2025年10月15日
5つ星のうち5の評価

Topservice en hard werkend team!

We zijn erg blij dat we Duran hebben ingeschakeld voor het aanleggen van extra stopcontacten, internetkabels en zelfs een loze leiding naar zolder in onze nieuwbouwwoning. Zijn mannen gingen bij aankomst meteen aan de slag en hebben hard gewerkt om alles netjes af te ronden. Ook over zaken die buiten hun reguliere werkzaamheden vielen dachten ze graag mee en kwamen ze met goede voorstellen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en meedenkende elektricien!

2025年10月16日

Super service

Ik nam in de ochtend contact op ivm waterschade aan mijn meterkast. Na sturen van foto’s was de conclusie helder. Dezelfde dag nog, voor 3 uur ‘s middags was de meterkast vervangen.
Super service!

2025年10月15日

Gewoon goed

Dit was al de tweede keer dat wij Duran hebben ingeschakeld. Super tevreden met de service die ze bieden. Ze denken goed mee in wat er moet gebeuren en geven voorstellen wanneer ze denken dat iets anders of beter kan. Werk wordt snel en zeer netjes gedaan en ook de nazorg is goed. Wij hadden een probleem dat er opeens geen stroom meer was na het vervangen van de groepenkast. Ze stonden nog dezelfde dag op de stoep om het probleem te verhelpen.

2025年7月7日
5つ星のうち5の評価

Heel blij met Duran en zijn mannen

Heel blij met Duran en zijn mannen! Ze denken mee met je (ze willen echt het beste opleveren) en ze hebben heel snel en degelijk de elektra in ons grote, oude huis vervangen. Van alle werkmannen die er in ons huis zijn geweest (en dat zijn er inmiddels best een aantal) zou ik Duran elektrotechnisch bedrijf het eerste aanraden aan anderen

2025年7月1日

Trustpilot エクスペリエンス