Dutch Cloud Group レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Aardige en Professionele medewerker(s) van Dutch Cloud Group die je te woord staan, er wordt tijd voor je genomen en word naar je geluisterd. Ik heb mijn oude web-domein laten overzetten e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zowel via de mail als telefonisch service = perfect. Vriendelijke medewerkers, ook al betaal je 1 euro voor, ze doen moeite net zo lang totdat jij tevreden bent. Heb je dringend hulp nodig?... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Boxu cloud: om daaraan de inhoud van een (Excel) aan te koppelen is erg ingewikkeld. Gelukkig werd dit gedaan door één van de collega's van DCG. Duur is het niet en je files op een willekeurige plaats... もっと見る

企業情報

1. eコマース サービス
  2. コンピュータ セキュリティ業

当該企業による記述

Dutch Cloud Group is een Nederlands cloud leverancier dat servers, cloudoplossingen en hostingcapaciteit aanbiedt aan bedrijven over de hele wereld.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

onvermoeibaar en gepassioneerd

Ondanks dat het veel meer werk bleek te zijn dan gedacht, is DCG onvermoeibaar doorgegaan en onze nieuwe website tot in de puntjes verzorgd. Zo ook met de nieuwsbrief. Letterlijk tot in de kleinte uurtjes aan het werk geweest. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

2023年1月30日
5つ星のうち5の評価

Alex and Adri are experts at what they…

Alex and Adri are experts at what they do. Working with them is not only a feeling of being surrounded by experts, it was also a feeling of constant personal support. The migration of our systems happended on Sunday morning. Alex was on the phone until it was all completed.

2022年3月13日

Dutch Cloud Group からの回答

Thank you Albert, nice to have you as a customer!

5つ星のうち5の評価

Super bedrijf. Werk er graag mee samen!

Ze steken mega veel energie in het tevreden houden van klanten. Als je een vraag hebt dan gaan ze er direct mee aan de slag en lossen ze zelfs dingen op waar je nog niet om heb gevraagd. Toppers zijn het!

2022年1月8日

Dutch Cloud Group からの回答

Zoveel klanten als De Toppers hebben we nog niet, maar dat komt wel met dit soort reviews, DANK.

5つ星のうち5の評価

Perfect bedrijf! Top service en medewerkers.

Zowel via de mail als telefonisch service = perfect.

Heb je dringend hulp nodig? Begrip hebben ze zeker, want je wordt zelfs direct gebeld ook al is het avond, en je wordt gelijk geholpen.

Kortom, dit bedrijf komt zijn afspraken gewoon altijd na. En kan wel zeker vertellen dit dit (voor zover ik het heb meegemaakt) de enige bedrijf is die wel logisch nadenkt ipv standaard hulp aanbiedt wat vrijwel alle andere providers doen.

Zodra je klant wordt, dan zul je gelijk al merken dat mijn review een feit is.

Ga zo door, en ik zou geen redenen kunnen bedenken wat er nog beter kan.

2022年1月8日

Dutch Cloud Group からの回答

Zeer bedankt voor deze mooi review.

Prima

Prima, met een uitstekende service!

2021年6月28日

Dutch Cloud Group からの回答

Graag gedaan Richard, jij als reclame maken en tekenaar ben je terecht kritisch, dus blij met de review.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goede service, goed bereikbaar en meedenken in oplossingen. Voor alles is bijna een oplossing.

2021年3月25日

Dutch Cloud Group からの回答

Hoi Michel we doen een best, net als jouw bedrijf ook altijd mee denken en oplossing gericht.

ontzorgen

Snelle, duidelijke en prettige communicatie ! Snel, save en simpel! Ontzorgen!

2021年3月24日

Dutch Cloud Group からの回答

Ontzorgen en verbinden is moto van DCG.

Snelle service

Gebruiksvriendelijke backend voor de hostingpakketten die we hebben. Snelle service bij vragen.

2021年1月28日

Dutch Cloud Group からの回答

Snelheid is gewoon belangrijk, want je klant wil door. Maar dank voor je review.

5つ星のうち5の評価

Hadden problemen met email…

Hadden wat problemen met email versturen. Na dit gemeld te hebben zijn ze er direct mee aan de slag gegaan en was het snel weer opgelos. Helemaal super. Top bedrijf. Doen wat ze beloven. Aanrader dus.

2020年12月11日

Dutch Cloud Group からの回答

Graag gedaan, maar zo hoort het volgens DCG standaard.

Hele goede service

Zeer goed geholpen bij inloggen, hele goede service! Heel goed advies

2020年12月2日

Dutch Cloud Group からの回答

Graag gedaan, dank voor de review.

Perfecte dienst

Perfecte dienst, zo goed ben ik nog nooit geholpen in mijn leven. Staan altijd voor je klaar ongeacht hoelaat en anders de volgende dag. Echt super service !

2020年10月13日

Hoi Marc,

Graag gedaan, en we blijven het doen.

het DCG team

Trustpilot エクスペリエンス