レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooie site, veel keus, goede communicatie dus hierom ook een super service. Ze verzenden het enkel als je weten dat de weersomstandigheden goed zijn... ZEKER EEN AANRADER...

5぀星のうち5の評䟡

Supersnelle reactie, heldere communicatie en prima afspraken kunnen maken online. Toen we elkaar op de beurs zagen was het persoonlijk contact ook echt persoonlijk en warm. Absolute aanrader. Mi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik merk aan alles wat DutchIsopods' Diana doet, dat ze veel passie en liefde heeft voor haar diertjes. Ze is behulpzaam en neemt de tijd om zorgvuldig vragen te beantwoorden, ook op WhatsApp. Hiermee... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Dutch Isopods heeft goeie isopods , er was er geen een dood aangekomen. wat ik weer jammer vind is dat je betaald voor een piepschuim box maar in werkelijkheid krijg je 6 dunne piepschuim plaatjes l... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ
  2. 爬虫類ショップ

圓該䌁業による蚘述

For your inverts and supplies Bij Dutch Isopods vind je de grootste collectie isopods en benodigdheden voor bioactieve terrariums. Perfect voor liefhebbers en hobbyisten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 46ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldig!

Geweldig bedrijf. Supergoede communicatie via whatsapp, ze begrepen de zenuwen van nieuwe diertjes ontvangen via de post. Perfect verpakt. Dieren waren heel gezond. Niets dan lof voor dit bedrijf.

2025幎7月13日
5぀星のうち5の評䟡

Perfecte winkel voor pissebedden!

Ik ben heel blij met mijn bestelling! Soepel afgesproken, soepel gekregen. Zelfs nog wat extra pissebedden. Ze waren verrassend groot vond ik, en ook gezond en mooi.

Kortom: perfecte winkel voor pissebedden! Ik moest er even voor rijden, maar het is het helemaal waard!

2025幎6月14日
自発的なレビュヌ

Dutch Isopods からの回答

Dankjewel, veel plezier ermee!

Heel erg goede ervaring.

Absolute aanrader.
Mijn dieren ( larven) waren in perfectie conditie en zelfs groter dan ik verwacht had.
Ik kijk uit naar de kevers straks :)
De pissebedjes zijn gesettled en knagen tevreden door. Superleuk groepje.
Graag tot de volgende beurs of online.

2025幎5月29日

Dankjewel! Was leuk u te ontmoeten 😃

Porcellio Scaber 'Lava' aankoop

Een nieuwe aankoop gedaan voor mijn verzameling. Ditmaal Porcellio Scaber 'Lava' met daarbij de setup, substraat.
Alles keurig verpakt en kwam goed aan. De isopods goed in een bakje met vochtig papier om uitdroging te voorkomen.
Wederom een mooie soortje en goed verzorgd aangekomen.

2025幎3月18日

Dutch Isopods からの回答

Dankjewel! Fijn om te horen!
Veel plezier met de diertjes

5぀星のうち4の評䟡

Dutch Isopods heeft goeie isopods

Dutch Isopods heeft goeie isopods , er was er geen een dood aangekomen.
wat ik weer jammer vind is dat je betaald voor een piepschuim box maar in werkelijkheid krijg je 6 dunne piepschuim plaatjes langs mekaar gezet in een doos.
Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

2025幎3月24日

Top service & meedenkend

Ik heb Flake soil, without & andere dingen besteld bij Dutch Isopods.
Ik had een vraag en werd meteen geholpen en er werd voor gezorgd dat alles top werd geleverd.
Het pakket had ik binnen een paar dagen nodig omdat ik kevers moest overzetten. hierbij is er zelfs een klein pakket verstuurd zodat het door de brievenbus kon en ik verder kon gaan!
Toppers! Vaste klant verdient.

2024幎12月2日
自発的なレビュヌ