Dutch Jerky レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Komen afspraken na. Vaak ligt het al eerder op de stoep dan verwacht. Ze zijn lekker groot, goed gekruid en je hebt veel meer mogelijkheden zoals: verschillende kruiden, worsten en andere lekkere ding... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Als liefhebber heb ik al veel verschillende soorten beef jerky geprobeerd, maar niks tipt aan de kwaliteit en smaak van Dutch Jerky. Je proeft echt dat het met zorg en vakmanschap is bereid van grote... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

"Alles goed gesmaakt?" Krijg ik een mailtje. Nee! Nooit iets ontvangen, ook niet nadat ik een week na bestelling vroeg hoe het ervoor stond met de bestelling ordernummer #00556. Reactie "Foutje,we... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Leuk bedrijf, niet zo massaal en die persoonlijke aandacht voor de producten proef je. Is de tweede keer dat ik besteld heb, helaas waren en paar producten uitverkocht waardoor ik andere smaken heb ge... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Dutch Jerky is een bedrijf dat verse Beef Jerky produceert en verkoopt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 203ä»¶

レビュヌを曞く

Goede kwaliteit

Goede en snelle verzending. Erg mooi verpakt en duidelijk aangegeven wat waar in zit. Ook mega goede service. En een handgeschreven kaartje doet een lach op me gezicht toveren. Ga zo door heren.

2026幎2月11日

Heerlijk

Voor de 2e keer een bestelling gedaan, helaas is dat nog veel te weinig geweest. Het zijn heerlijke producten, goed gekruid / gerookt. Keurig verpakt en snel geleverd.

2026幎2月11日
5぀星のうち4の評䟡

Ik zou wel elke week een pakket willen

Ik zou wel elke week een pakket willen bestellen, maar dat zou een te kostbaar verhaal worden.
Zodra ik de bestelling uit mijn bus haal, kan ik namelijk niet rusten totdat alles op is. Zo lekker is de Dutch Jerkey.
Ik heb zelfs enkele smaken op mijn verjaardagsverlanglijst gezet.

2026幎2月9日
5぀星のうち5の評䟡

Updated review, van negatief naar positief

Initiele review (update beneden);
Enkele jaren geleden was ik heel blij dat ik jullie gevonden had. Klantvriendelijkheid op en top, jerky puur vlees, niet te veel boecht. Als je een smaak koos dan lag de focus steeds eerst op het vlees. De jerky was lekker droog en had een echte beet. Goed voor een tijd op te kauwen als tussendoortje zonder dat je het te snel opkreeg.

Nu constateer ik spijtig genoeg dat de originele smaken vaak niet beschikbaar zijn en de meeste andere smaken heel malse jerky zijn. Bij de meeste nieuwe of rebranded smaken overheersen de kruiden en aroma's helemaal. De jerky zelf komt er niet meer tussendoor.

Zeer teleurgesteld van mijn laatste bestelling, ik hoop dat dit niet de algemene richting is van het bedrijf.

*** Update:
Zeer positief verrast door de klantvriendelijkheid en hoe ver er gegaan word om klanten tevreden te stellen.

Na meerdere gesprekken met Max was duidelijk dat er door het publiek veel gevraagd werd om nieuwe, fellere smaken & zachtere jerky. Hierdoor werden mensen zoals mij die de jerky liever natuurlijk, met niet te overheersende smaken en taaiere textuur hebben - onbedoeld een beetje uit het oog verloren.

Nu hebben ze een feedback initiatief opgezet, gekoppeld aan hun nieuwe smaken, om beter te kunnen inschatten en beter te kunnen reageren op de klanten.

Verder werd mij ook gegarandeerd dat wanneer de Originals & natuur smaken uitverkocht waren ik altijd even een seintje mocht geven en ook dat er hard gewerkt wordt aan capaciteit en ontwikkeling.

Alleszins, met hun inzet en openheid hebben ze me overtuigd om een update te geven aan deze review en de score aan te passen.

Ik blijf alvast klant. Bedankt!

2026幎2月8日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en top kwaliteit

Snelle levering, dinsdagavond besteld en vrijdag binnen. Voor de tweede keer besteld,2 van de favorieten van de vorige tasting combo (helaas had ik Maple & Hickory nog niet geprobeerd anders waren het er 3 geweest) en een nieuwe combo besteld. Goed verpakt, goeie smaak en nu weer bijhouden welke de volgende keer te bestellen. Ga zo door mannen!

2026幎1月30日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastische jerky en geweldige service

Geweldig product: heerlijk vlees in grote stukken en zonder twijfel de beste jerky die er is. De service is minstens zo goed, met duidelijke passie en oprechte aandacht voor de klant. Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ben zeker van plan dit te blijven doen. Een absolute aanrader!

2026幎2月5日
5぀星のうち5の評䟡

Beste Jerky die ik tot nu toe in Nederland heb kunnen krijgen

Eerste keer zelf besteld nadat mijn vriendin al een proefpakket had besteld en ondertussen meerdere keren al. Mijn vriendin is uit de VS en we zijn het er samen over eens dat dit echt goede beef Jerky is na meerdere merken te hebben geprobeerd.

Ik had de Original, Garlic Teriyake en de Sweet Pepper besteld.

Daarbij had ik niet opgelet met bestellen en had een Pork Teriyaki Jerky besteld en dacht shit niet goed opgelet.
Waarschijnlijk is dit door het goede aanbod gebeurd.

Ik had er achter aan gemailed en werd vriendelijk beantwoord en het werd meteen gecorrigeerd.

Goede service en top product dus aardig tevreden en de handgeschreven kaart in de zending geeft wel de personal touch weer dat het met liefde gemaakt word en dat proef je ook duidelijk.

Tot de volgende bestelling

2026幎2月3日

Jerky is echt top!

Jerky is echt top. Hele grote stukken vlees, smaakvol, goed droog maar toch nog een gezonde bite.
Maple bacon is ongelooflijk lekker maar wel echt heel vettig, niet handig om uit de hand te eten vind ik, had het wat droger verwacht. Bedrijf met het hart op de juiste plaats, geen massaproductie, je merkt dat het met liefde gemaakt wordt.

2026幎2月2日

Beste Jerky ever.

De Jerky is echt van super kwaliteit. Heb nu al een aantal x besteld en het is steeds dezelfde kwaliteit. Wat ik ook super vind is bij elke bestelling krijg je een geschreven bedankje. Dat soort kleine dingetjes zoe je tegenwoordig niet meer maar geeft het ook een persoonlijk tintje. Echt super! Bestel alleen nog maar jerky bij jullie vandaan.

2026幎1月29日

Echt kwaliteit jerky

Het begint bij de website. Duidelijje uitleg, bestelling is eenvoudig te plaatsen en te betalen. Vervolgens snelle levering. En dan het belangrijkste, het product zelf. Ik ben echt een beef jerky fan, geen kenner of expert, maar gewoon een liefhebber. Wat Dutch Jerky maakt is echt mooie kwaliteit, mooi stuk jerky en goed van smaak.

2026幎1月25日

Toppers

Dit is oprecht, nogmaals oprecht de beste jerky die ik van mijn leven heb gegeten. Ik heb begonnen met een proefpakket van alle smaken en moet zeggen dat die maple smaak in mijn ogen de beste is, maar ze zijn allemaal heerlijk. Redelijk taai en hard, zo hoort het ook! Mij zie je zeker terug na deze eerste bestelling, echt toppers! Blijf zo door gaan Jasper en Max!

2026幎1月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス