Uitstekende installatie service
Uitstekende service en perfecte installatie door Duurzaamste Bouwer!
Onlangs hebben wij een zeer positieve ervaring gehad met Duurzaamste Bouwer. Van begin tot eind is alles perfect verlopen. Vooraf hebben zij onze wensen goed doorgenomen en hebben zij ter plaatse deskundig advies gegeven. Dit gaf ons direct vertrouwen.
De installateur was professioneel, behulpzaam, netjes en uiterst beleefd. Binnen één dag hebben zij onze batterij geïnstalleerd, en deze werkt nu optimaal. Het resultaat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook precies op de gewenste locatie geplaatst.
Tijdens de installatie ontdekte de monteur dat een failliet zonnepaneelbedrijf de markeringen in onze meterkast verkeerd had genoteerd. In plaats van ons hiermee op te zadelen, heeft Duurzaamste Bouwer zelf de zaken voor ons geregeld. Dit toont aan hoe ver zij gaan om hun klanten te helpen.
Ook de communicatie was top: de verzonden e-mails bevatten alle nodige informatie, en de evaluatietelefoontjes waren een prettige verrassing. Dit niveau van service en betrokkenheid zie je tegenwoordig maar zelden.
Wij zijn uiterst tevreden en raden Duurzaamste Bouwer van harte aan iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare, deskundige en klantgerichte partij. Bedankt voor de uitstekende zorg en het perfecte werk!