企業が回答しました
Fik udskiftet mit gamle Enervent anlæg der var gået på pension. Fik et spritnyt Genvex med app styring og forvarmer som vi havde overvejet længe. Vi er meget glade for at vi fik det skiftet og d... もっと見る
企業が回答しました
Flinke medarbejdere og gjorde et godt stykke arbejde med at få renset igennem.
企業が回答しました
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Dansk Ventilationsrens & Service. Det var tydeligt fra første kontakt, at de sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Aftalen blev overholdt, medarbe... もっと見る
企業が回答しました
Dansk Ventilationsrens & Service (DVRS) er specialister i ventilationsrens og service af ventilationsanlæg for både private og erhverv i hele Danmark. Vi renser udsugning, emhætte og kanaler, indregulerer anlægget korrekt og udfører løbende service og vedligeholdelse, så luftskiftet fungerer, som det skal. Resultatet er et sundere indeklima, lavere energiforbrug og et anlæg med længere levetid. Vi løser opgaver for villaer, lejligheder og boligforeninger såvel som for erhverv som restauranter, hoteller, kontorer og institutioner, og vi håndterer de fleste typer ventilationsanlæg, herunder anlæg fra bl.a. Nilan. Vores faste team af erfarne, uddannede teknikere kører i hele landet, fra Jylland og Fyn til Sjælland, med base i Sønderjylland. For private boliger arbejder vi med en fast pris på 2.399 kr. inkl. moms, så du kender prisen på forhånd og undgår overraskelser. For erhverv giver vi en fast pris tilpasset opgaven og anlæggets størrelse. På alle opgaver får du både prisgaranti og tilfredshedsgaranti samt dokumentation for det udførte arbejde. Book ventilationsrens eller en uforpligtende snak om service på dvrs.dk.
当該企業による記述

Fast pris, ingen overraskelser
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Flinke medarbejdere og gjorde et godt stykke arbejde med at få renset igennem.

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Super professionelt og effektivt arbejde. Dansk Ventilationsrens & Service rykkede hurtigt ud og fik skiftet motoren på vores Nilan Comfort 300 uden problemer. Anlægget kører perfekt igen, og servicen var i top fra start til slut. Klar anbefaling herfra😊

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Mikkel fra Dansk Ventilationsrens & Service er bare den sødeste håndværker, der virkelig kan sit kram. Udover at være serviceorienteret og pæn, gav han også en virkelig god pris! Kan varmt anbefales til alle på markedet efter en ventilationsrens!!

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Dansk Ventilationsrens & Service kan klart anbefales til andre, der søger en pålidelig virksomhed inden for ventilationsrens og service - her fåes den bedste kvalitet

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
De klarede det rigtig godt med at rensningen det blev som nyt igen mega godt arbejde og god service nogle søde drenge

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Vi kan varmt anbefale Dansk Ventilationsrens & Service. De var profesionelle og meget flinke.

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Mega gode til gode prisee, det gik super hurtigt og mam kan virkelig mærke stor forskel.

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Fik udskiftet mit gamle Enervent anlæg der var gået på pension.
Vi er meget glade for at vi fik det skiftet og de to medarbejdere var yderst behagelige og kunne svare kompetent på vores mange spørgsmål.

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Super god service. Vi fik renset vores ventilation og samtidig gode råd om, hvordan vi passer bedst på anlægget. Alt blev udført professionelt, og vi er meget tilfredse. Kan klart anbefales!

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Vi havde problemer med dårligt indeklima og kontaktede derfor Dansk ventilationsrens service. De rensede rørene og allerede efter kort tid efter de har været her kan vi virkelig mærke en forskel.
Ekstra ros til medarbejderen der var ude ved os, han tog sig god tid til opgaven, til at vejlede og fortælle hvordan vi skal håndtere systemet fremover.

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Dvrs. God service. Ingen mangler🤩

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Virkelig go service! Gør deres ting til perfektion, kan klart anbefales

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Dansk Ventilationsrens & Service. Hele forløbet fungerede, som det skulle, fra den første kontakt til arbejdet var afsluttet.
Medarbejderne kom til den aftalte tid, var venlige og professionelle og udførte arbejdet grundigt. De tog sig også tid til at forklare, hvad de havde lavet, og besvarede de spørgsmål, jeg havde, hvilket gav et godt indtryk.
Efter arbejdet var alt ryddet pænt op, og anlægget fremstod rent og velholdt. Det er tydeligt, at de går op i at levere et ordentligt stykke arbejde og overholde deres aftaler.
Jeg er meget tilfreds med både servicen og resultatet og vil gerne anbefale dem til andre. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, når ventilationsanlægget skal renses næste gang.

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Super flinke gutter. Kom 2 minutter for tidligt haha. Mega godt arbejde må man sku sige.

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Stor forskel efter besøg af søde teknikere. Vi købte huset for 4 måneder siden og har synes det føltes tungt - der er en verden til forskel efter Dansk Ventilationsrens og Service har været forbi :) 5 stjerner herfra!

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Jeg oplevede problemer med vores ventilationsanlæg og har ved flere lejligheder haft besøg af andre teknikere, som desværre ikke kunne finde en løsning. Jeg kontaktede derfor DVS, og de rykkede hurtigt ud. Problemet blev løst effektivt og uden besvær. Teknikeren var meget kompetent og tog sig tid til at forklare årsagen til problemet på en letforståelig måde. Jeg kan derfor varmt anbefale DVS til andre, der har brug for professionel og kompetent service.

Dansk Ventilationsrens & Service からの回答
Rigtig rigtig fint stykke arbejde der er blevet lavet. Super flinke og professionelle indenfor sit fag og kan varmt anbefales!

Fint firma👍🏻
Hjalp os med at finde de rigtige filtre til vores Exhausto anlæg.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。