レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super nice sted. SÞde kÞrelÊrer og lå lige i Roskilde gågade. (Gratis sodavand). Helt klar en fed oplevelse her fra

Virkelig god kÞreskole, som klart kan anbefales. BÃ¥de mine kusiner, min bror og min sÞster har taget kÞrekort hos dygtigbilist. Jeg havde Musa som teori og kÞrelÊre, og jeg ville ikke have byttet ham... もっず芋る

Fantastisk oplevelse at tage kÞrekort hos Dygtigbilist. Det var et sÃ¥ godt forlÞb, det hele gik hurtigt, og jeg vil meget gerne takke min kÞrelÊre Musa, og teorilÊre Osman, for at vÊre sÃ¥ dygtige. Vil... もっず芋る

Applied for exchanging foreign driving licence. Got prepared and passed the teoriprÞve by myself. I was looking for the nearest driving instructor and came across with dygtigbilist. We had two session... もっず芋る

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

94件のレビュヌ

Fed kÞreskole DygtigBillist

Jeg kan varmt anbefale DygtigBillist til alle, der Þnsker en grundig og tryg oplevelse med at tage kÞrekort. KÞreskolen har både kompetente kÞrelÊrere og engagerede teorilÊrere.

Undervisningen er struktureret og letforståelig, og både teori og praksis bliver forklaret på en måde, der gÞr det nemt at lÊre. KÞrelÊrerne er tålmodige, professionelle og skaber en tryg atmosfÊre, så man fÞler sig sikker bag rattet. De tager sig tid til at forklare alt, så man bliver en både sikker og dygtig bilist.

Hvis du leder efter en kÞreskole med hÞj kvalitet og en masse stÞtte undervejs, så er dygtigbilist.dk et godt valg.

2024幎9月11日

Overall great experience

Overall, I would highly recommend Musa. I explained the urgency of getting to do my theory and driving exams. Musa gave me great advice on which platforms I should study on. Once passed, Musa assisted in getting a quick drivers test booking and squeezed in a driving lesson that suited me. During the driving lessons, Musa explained everything well and sent me home with notes on specifics I needed to work on. His calmness and attention to detail really helped me feel relaxed and confident on test day.

2025幎1月30日

Stor anbefaling!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos dygtigbillist. Med Musa som kÞrelÊrer og teori, fÞlte jeg mig i gode hÊnder, og mit forlÞb gik lige som jeg havde håbet. Kan klart anbefale kÞreskolen!!!

2025幎2月4日

Tilfredstililende oplevelse.

Super kÞreforlÞb. Skolen har dygtige og gode kÞrer/teorilÊrer. SpÊndende teoriundervisning. KÞrelÊre var hurtig til at booke prÞver, så man blev hurtigst muligt fÊrdig. KÞrelÊrer var meget fleksible omkring kÞretimer og skemalÊgning.

Alt i alt meget tilfredstillende oplevelse.

2025幎1月23日

Stor anbefaling!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos dygtigbillist. Med Musa som kÞrelÊrer og Monir til teori, fÞlte jeg mig i gode hÊnder, og mit forlÞb gik lige som jeg havde håbet -uden lange ventetider, eller andet knas. Kan klart anbefale kÞreskolen!!!

2024幎12月19日

Anbefaler Dygtigbilist KÞreskole til alle

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Dygtigbilist KÞreskole, hvor jeg har haft en rigtig god fornÞjelse med at tage mit kÞrekort. Jeg startede helt fra nul og havde Musa som min kÞrelÊrer. Han var virkelig fantastisk og satte mig godt i gang fra fÞrste dag.

Musa er uden tvivl den bedste kÞrelÊrer, man kan Þnske sig. Han er tålmodig, dygtig til at forklare tingene og har en rigtig god tilgang til undervisningen, som gjorde, at jeg hurtigt fÞlte mig tryg bag rattet. Hans måde at undervise på er både professionel og motiverende, og jeg kunne mÊrke, at han virkelig går op i, at hans elever får succes.

Jeg kan varmt anbefale Dygtigbilist KÞreskole til alle, der overvejer at tage kÞrekort, isÊr hvis du starter fra bunden ligesom jeg gjorde. Det har vÊret en super god oplevelse hele vejen igennem, og jeg er meget taknemmelig for den hjÊlp og stÞtte, jeg har fået.

Tusind tak til Musa og hele teamet hos Dygtigbilist KÞreskole!

2024幎11月20日

Super god oplevelse

Jeg skiftede til dygtigbilist efter et forlÞb hos en anden kÞreskole, som jeg ikke var tilfreds med.

Havde Musa som kÞrelÊrer, Musa tilpassede undervisningen til min egne behov og tempo

Musa positivitet og energi gjorde kÞretime meget sjov og lÊrerige

Efter at have bestået min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg takker jeg Musa for hans undervisning, stÞtte og tålmodighed.

2024幎11月21日

Bedste kÞrelÊrer

Skiftede kÞrerlÊrer til Osman og det var den bedste beslutning, jeg kunne tage. Han er utrolig tålmodig, professionel og virkelig god til at forklare tingene, så det giver mening.

Hvis du leder efter en kÞrelÊrer, der virkelig brÊnder for at gÞre dig til en dygtig og selvsikker bilist, er Osman det oplagte valg. StÊrkt anbefalet!

2024幎11月20日

Kan kun anbefales

Jeg har personligt selv vÊret udfordret med at få mit kÞrekort i hus på grund af nervÞsitet og ro bag rattet men der er Lasse som kÞrelÊrer en meget toldmådeig og rolig lÊre som sÊtter farten ned og for dig til at forstå tingene på den måde som er gode for dig
Lasse er en sjov kÞrelÊrer med godt humÞr
ANBEFALES

Selve oplevelsen på dygtigbilist kÞreskolen er meget positiv det noglen hyggelige teori timer jeg har haft med mussa med en rolig fremgang og noglen meget forstående timer
ANBEFALES

2024幎11月17日

Generhverver

Havde fornÞjelsen af at have osman som kÞrelÊre. Han var meget tålmodig og fleksibel med kÞretimer da jeg har et fuldtidsarbejde ved siden af.
Super god kÞreskole og dygtige underviser der gÞr det både lÊrerigt og sjovt at vÊre der til teoritimer

2024幎10月21日

Dygtigbillist- Magda

Jeg havde kÞbt lynkursus hos dygtigbillist, det har vÊret en virkelig god oplevelse for mig at tage mit kÞrekort hos dem. De har vÊret utrolig fleksible. Jeg kÞrte med shakeel, han har vÊret en virkelig god kÞrelÊrer, og har hjulpet mig meget med hvad jeg kunne gÞre bedre. Jeg bestod teori i fÞrste omgang. Jeg har vÊret så heldig, at alle mine kÞretimer har ligget ude for skoletiden, så jeg ikke har skulle bekymre mig om fravÊr.

2024幎10月1日

Super god kÞrelÊrer

Super god kÞrelÊrer, som vikarierede for min primÊre kÞrelÊrer der var på ferie. Bestod min kÞreprÞve i fÞrste forsÞg med ham og han havde generelt nogle rigtig gode råd og tips, som jeg vil tage med mig. Tak for timerne;)

2024幎7月22日

Rigtig god oplevelse!

Jeg kan helt klart anbefale Dygtig Bilist! Teoritimerne er rigtig hyggelige, og der bliver lagt op til, at man kan stille spÞrgsmål, hvis man skulle have nogle eller skal have forklaret det på anden måde. KÞretimerne er ligeledes også rigtig hyggelige, og man fÞler sig tryg bag rettet. Hele mit forlÞb gik rigtig stÊrkt, ingen lange ventetider på hverken teori- eller kÞreprÞve. Og så er de bare super flinke :D

2024幎6月15日
自発的なレビュヌ

Min oplevelse som elev hos dygtigbilist

Min oplevelse som elev hos dygtigbilist har vÊre sÃ¥ godt! Bestod bÃ¥de teroi og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg. Personligt kan jeg godt anbefale Nadia som kÞrerlÊrer, da det bÃ¥de har vÊret hyggeligt med hende, men man samtidig rigtigt har lÊrt at kÞrer bilen selv uden hun tog for meget over, men man selv fik lov til at fikse sine fejl pÃ¥ vejen🙏
Udover det, var hun god til at klÊde dig på til hver kÞretur samt teknik-spg til kÞrerprÞven!

2024幎6月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ