Dyme helps me allot with budgeting, as a student is very hard to find the time to do so, and with Dyme it has become the easiest way for me to do it, thamk you.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Handig huishoudboekje app die uitgaven tegen inkomsten kan verrekenen (offset capability). Hierbij worden refunds met de uitgaven verrekend. Nadeel is dat de kosten van een premium abonnement erg vers... ãã£ãšèŠã
It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have... ãã£ãšèŠã
Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik heb nu een beter overzicht over mijnâŠ
Ik heb nu een beter overzicht over mijn uitgaven en vaste lasten. De pushberichten helpen mij ook met mijn dagelijkse uitgaven beter onder controle te houden.

Oplichters
Zeer slecht bedrijf. Ik heb Dyme een verzoek gedaan om onderzoek te doen naar een besparing op kosten bij mijn thuis abbonement bij KPN. Dyme heeft een aanvraag gedaan bij KPN, maar ik heb dit nieuw aanbod niet geaccepteerd. Vervolgens heeft Dyme aangegeven deze aanvraag te annuleren. Deze koekebakkers hebben deze aanvraag echter nooit geannuleerd, omdat er blijkbaar geen juiste gegevens waren van mijn rekening nummer. Dit is echter nooit teruggekoppeld, waardoor ik nooit zelf de kans heb gehad alles te annuleren. Toen is de verlenging ingegaan zonder mijn weten. Nu zit ik met zeer hoge kosten van een contractbreuk, omdat ik zelf een abbonement bij een andere provider heb afgesloten. 600 euro betalen door zeer slechte communicatie van Dyme. Nu wil ik in contact komen en laat Dyme niks van zich horen. Ik raad zeer af om zaken te doen met dit bedrijf!

Dyme ããã®åç
Ze geven je hint en tips wat je kuntâŠ
Ze geven je hint en tips wat je kunt doen om je abonnement te vernieuwen of te verlagen en ze bemiddelen voor je als je dat wilt en zo kun je een hoop geld uitsparen

Dyme ããã®åç
Het is een super fijne app heb er geenâŠ
Het is een super fijne app heb er geen problemen mee

Goede app
Ik denk dat het een goede app is als je korting wil op bijv mobiele abonnement. Ik heb alleen de app ik heb zelf nog niks geprobeerd.

Overzicht en rust !
Geen overzicht en stress waar gaat me geld heen ? Toen kreeg ik jullie advertentie binnen en dit moest ik hebben een overzichtelijke app waar jij weet waar jou centjes heen gaan bewust uitgeven zonder wat te doen ! Love it

Fijne app!
Fijne app die de financiën inzichtelijk maakt en hele leuke acties heeft om te besparen.

Dyme ããã®åç
So far it has been great
So far it has been great. It is very intuitive and I like the fact that when linking with an account it automatically adds the expense / income category.

De beste
Het was een goeie ervaring omdat het snel ging en was nette bezorging

Dyme ããã®åç
Door jullie heb ik geld bespaard super!
Door jullie heb ik geld bespaard super!

Dyme ããã®åç
Het helpt mij om te besparen op dingenâŠ
Het helpt mij om te besparen op dingen die ik niet gebruik.

Geweldig, organiserend
Het help mij alles in orde houden/organiseren

Geweldige tips
Ik was in het begin nogal sceptisch. Ik dacht: weer een app. Maar ik herzie mijn mening. Ik heb al dingen ontdekt die ik niet kende.

Dyme ããã®åç
Zogenaamde tegemoetkoming na maanden gedoe
Zit nu aan een tweejarig internetabonnement vast terwijl ik hier niet om gevraagd heb. Enige oplossing en tegemoetkoming na maanden gedoe en achter ze aanzitten, is dat ze de boete kunnen betalen mocht ik eerder op willen zeggen. Ik maakte vaak gebruik van Dyme, maar nu niet meer en mijn omgeving straks ook niet meer.

Flinke besparing
Ze hebben snel overzicht en regelen veel goede abonnementen voor mij. Communicatie gaat ook redelijk soepel. Soms zelfs via de app.
Daar aast natuurlijk belangrijk dat ik velen euros per maand bespaar

Super handig
Ja heel fijn en handig om een goed overzicht te kunnen zien wanneer en wat er van je rekening afgeschreven wordt helemaal blij mee met deze app

Dyme ããã®åç
Goeie app je kan heel makkelijk al jeâŠ
Goeie app je kan heel makkelijk al je abonnementen zien ook waarvan je niet wist dat je er zoveel voor betaalden dit Scheelde me heel veel geld

Dyme ããã®åç
Dyme helpt me enorm om overzicht teâŠ
Dyme helpt me enorm om overzicht te houden in mijn financiën. Het koppelen van mijn bankrekening ging heel makkelijk en ik kreeg direct inzicht in mijn vaste lasten en abonnementen. Dankzij de slimme meldingen heb ik al een paar onnodige abonnementen opgezegd, wat me geld bespaart. De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk echt een aanrader voor iedereen die grip wil krijgen op zijn geld!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ