レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Handig huishoudboekje app die uitgaven tegen inkomsten kan verrekenen (offset capability). Hierbij worden refunds met de uitgaven verrekend. Nadeel is dat de kosten van een premium abonnement erg vers... もっと見る

5つ星のうち4の評価

It is a good app for tracking your expenses and very complete. Give you nice insights on your expenses and the option to reduced cost is very nice too (although I never used). The only complain I have... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben sinds 2/3 maanden uit huis en ik woon samen met mijn vriendin, ik vond het ontzettend lastig om hoogte te krijgen van mijn inkomsten maar voornamelijk mijn uitgaven. Door Dyme is alles overzich... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik Dyme nu een tijdje en het heeft me echt geholpen om meer overzicht te krijgen in mijn financiën. Het is fijn dat je automatisch inzicht krijgt in je vaste lasten en abonnementen, zonder d... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 価格比較サイト

当該企業による記述

De Dyme applicatie maakt een einde aan verborgen of te hoge vaste lasten met inzicht in maandelijkse uitgaven en een opzeg- en overstapservice.

連絡先

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Het is makkelijk en snel geregeld

Het was makkelijk en snel, binnen een paar minuten was alles geregeld.

2025年12月23日

Dyme からの回答

Hi Karin, wat fijn om te horen dat alles zo snel geregeld was. Binnen een paar minuten klaar is precies waar we voor gaan. Bedankt dat je dit met ons deelt!

5つ星のうち5の評価

Een hele overzichtelijk en handig huishoudboekje!

Deze app is heel nuttig èn overzichtelijk.
Waar ik eerst 10 keer moest klikken in de bank app om bij m’n inzicht te komen, is het nu stukken beter. Alles is makkelijk te vinden op een plek, en nieuwe categorieën toevoegen was nooit zo eenvoudig! Ik ben erg blij dat ik op deze app gestuit ben!
Een absolute must have, als je geld je lief is.

2025年12月21日

Dyme からの回答

Hi Timo, bedankt voor je enthousiaste review. Geweldig om te horen dat je nu veel sneller en eenvoudiger inzicht hebt in je uitgaven. We blijven de app verder verbeteren, zodat jij altijd het beste overzicht houdt!

5つ星のうち1の評価

Totaal onbereikbaar, maar wel willen incasseren

Ik kreeg onlangs een mail/brief per post over het betalen voor een onderhandeling. Kijkend in mijn app staat er duidelijk dat er geen betere deal beschikbaar is geweest. Tevens heb ik zelf nooit ergens een akkoord voor gegeven.

Middels probeer ik via telefoon, mail en whatsapp met hen in contact te komen. Helaas lukt geen van allen. Ik wacht nu de brief van een deurwaarder af in de hoop deze te kunnen overtuigen van het vragen voor geld van niet geleverde diensten.

2025年12月18日

Dyme からの回答

Hi Ray, dit is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat dit frustrerend is. Er worden geen kosten in rekening gebracht zonder dat daar een dienst en akkoord tegenover staan. Als in de app staat dat er geen betere deal beschikbaar was, dan hoort daar ook geen onderhandeling of betaling aan vast te zitten.

Het is vervelend om te lezen dat contact opnemen tot nu toe niet lukt, zeker gezien de situatie met aanmaningen. We willen dit graag met je uitzoeken en oplossen voordat het verder escaleert. Neem alsjeblieft nogmaals contact op zodra dat lukt, dan kijken we samen wat er precies is gebeurd en hoe we dit kunnen rechtzetten.

5つ星のうち1の評価

Mega slecht mijn energie contract…

Mega slecht mijn energie contract zonder toestemming omgezet. Ik wist hier niks van mails zaten in mijn spam. Nu niemand te bereiken en ik zit met aanmaningen. Echt heel slecht wat een …. bedrijf

2025年12月11日

Dyme からの回答

Hi Sanne, allereerst excuses voor deze situate. Dit klinkt heel erg vervelend en dat is absoluut niet hoe het hoort te gaan. Contracten worden nooit zonder toestemming omgezet. Dat belangrijke mails in de spam zijn beland is natuurlijk erg ongelukkig en helpt niet in dit soort situaties.

Neem alsjeblieft alsnog contact met ons op via een van onze kanalen, dan kijken we zo snel mogelijk wat er is gebeurd en hoe we dit samen kunnen oplossen.

5つ星のうち1の評価

Achterlijk bedrijf, ze jatten gewoon je geld

Nemen zomaar abonnementen van je over zodat hun als tussenpersoon kunnen en jij meer moet betalen zonder dat je daar ook maar enig iets aan kan doen. Laten jou vervolgens met de rommel en problemen zitten want hun kunnen het niet oplossen. Wat een achterlijk bedrijf.

2025年12月15日

Dyme からの回答

Hi Emma, wat vervelend om te lezen dat dit zo is ervaren. Het is absoluut niet onze bedoeling om zonder toestemming abonnementen over te nemen of kosten te verhogen. We werken alleen als tussenpersoon wanneer daar duidelijk akkoord voor is, juist om te helpen en overzicht te geven.

Dat het in dit geval anders is gelopen, vinden we erg jammer! Neem gerust contact met ons op via support@dyme.app, dan kijken we samen wat er precies is gebeurd en lossen we dit graag voor je op!

Fijne ervaring

Ik dacht ik geef Dyme een kans wat zelf sta ik nooit stil bij waarop ik kan besparen.
Sinds ik Dyme gebruik heb ik al flink bespaard op me zorgverzekering.
De medewerkers van Dyme hebben letterlijk alles voor me geregeld. Ik gaf mijn wensen door en Dyme kwam op korte termijn met een aanbod wat perfect bij mij past!

Geef het een kans zou ik zeggen voor geen Dyme gebruikers.

2025年12月7日

behulpzaam-goed geregeld-overzichtelijk…

behulpzaam-goed geregeld-overzichtelijk allemaal en snel geregeld- als je financiële hulp zoekt, ben je gegarandeerd bij de juiste mensen.

2025年12月2日

Dyme からの回答

Wat fijn om te horen dat je onze service zo behulpzaam en overzichtelijk vindt! 🙌 Super dat alles voor jou snel en goed geregeld werd.

Gewoon een geweldige organisatie

Gewoon een geweldige organisatie. Men denkt erg mee en doen goed zaken voor je. Vriendelijk en vrijblijvend.

2025年11月27日

Dyme からの回答

Wat een prachtig compliment, dankjewel! 🙌 Heel fijn om te horen dat je onze aanpak als meedenkend, vriendelijk en vrijblijvend ervaart. We doen ons best om altijd goede zaken voor je te regelen!!

Duidelijk en helder bedrijf

Duidelijk en helder bedrijf

2025年11月27日

Dyme からの回答

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je Dyme als duidelijk en helder ervaart, daar doen we het voor. Mocht je ooit wensen of ideeën hebben, dan horen we het graag! 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。